Sreda, 04.07.2007.

22:29

I Zoran Erceg otkazao Slavniću!

Izvor: Miloš Šaranoviæ

I Zoran Erceg otkazao Slavniæu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

goran

pre 16 godina

Ja bi njih sve najurio ima mladih igraca koji bi ostavili srce na terenu a za nekoliko godina bi imali iskustva . Ako su mu krajnici upitanju ...ffff. Za mesec dana bi bio ko nov strasno treba ga zauvek izbaciti sa liste

Patriota

pre 16 godina

"""NASA PRVA ZVEZDA,


Stojakovic Pedja,
izmislio da ga bole ledja,
mozda ga i bole ali malo dole.

Ne brine se on za svoja ledja,igrao bi on za nas,
njega druga muka muči,
koliko će imati "nula" njegov račun tekući.

Što ne igra Mokina je krivica,
Pedji je stvarno ispod časti,
da sa njim trenira Novica.

Radman bi igrao,atmosfera u timu mu prija,
al izvinuo se MOki kaze mora da skija.

Da burka bude veća,
reče Vladi Pedja:"Učimo jos ovog Darka,Sale ce da otkaže,al vidi ovog Marka.
On zvezda nije prava,
vidi ga molim te, sa klincima se ponižava."

Mare došao sa kraja sveta,
dosta je ove sezone hladio Garneta,na aerodromu opšta vika,došo Mare,
ovde da se slika.

Sa Rakočom neće da se bije,došao je,
dugo ga u novinama bilo nije.
"E, Milane otarasili smo se onog smora,
vođe mi smo sad prave,nema više Igora."

Kostu jos od Nigerije peče poraz,
pa je Moki dao otkaz.
Ugovor i njega veže,da povreda treba da se kloni,
tu su Miško,Labud,i Nemanja nek igraju oni.

Erceg video da je odustao Kosta,
pa je i njemu bilo svega dosta.
"Treba ugovor Nba da potpišem,
i ove krajnike da operišem."

Vujke i Marin dres nek zaborave,
doveo je Moka "mlade tigrove",
samo ne znam kako će da pregaze, SKORCIJANIDISA i ostale slonove.

Al ima nešto svetlo u ovoj priči,
sa trakom se sada diči,
što se odazvao zahvalimo "čiči".
Sa ponosom traku nosi,
pa Jariću sve prkosi.
Lucidan je ima boljke,
al nadam se ponoviće one trojke,
kad pobedismo Amerikance,
neka dobro jede pre prvenstva,
da mu svari i pred Špance.


U ŠPANIJI ĆEMO SLAVITI,
SAMO NAPRED ORLOVI,
I ISPRED SKUPŠTINE ČEKATI!!! ""

Alfa

pre 16 godina

Ljudi!!! Kakav Jovo Stanojevic!? Pa covek nije zvao Zigeranovica a on igra u nasoj ligi, a da zove "tamo nekog" Jovu iz tamo neke Svabije. O cemu mi to pricamo?

Rem1

pre 16 godina

A vi sto pljujete po Gurovicu razmislite malo ko ima kakvo srce kad je u pitanju reprezentacija i SRBIJA!!! A sto se tice primitivizma, bolje da imamo jednog igraca koji je bezobrazan i FAJTER pored toga, koji nije p...ka kad ispred njega dodju Gasol i Navaro, nego da imamo gomilu sarlatana koji smatraju da im je propao odmor kada su pozvani u reprezentaciju. A ovi momci sto igraju nisu losi kosarkasi, a vreme ce pokazati da ce i oni uspeti da osvoje neku medalju na nekom buducem prvenstvu, i navijajmo za njih, i za GUROVICA koji je UVEK ostavio srce na terenu, i koji ce nauciti ove momke sta je reprezentacija. NAPRED SRBIJO!!!

Zagor TE-NEJ

pre 16 godina

Treba razumeti Stojakovica i Rakocevica oni su ipak doprineli u ogromnoj meriosvajanju trofeja 2001 i 2002, ali ovi mladi mi nisu jasni juce su postali igraci vec su tolike zvezde da tako olako odbijaju poziv reprezentacijea ali neka onda otvoreno kazu vaznije su mi pare nego reprezentacija kao sto je to nedavno uradio fudbaler Jestrovic.Mozda i bolje sto ne igraju jer ionako
nemaju srce i zelju koju su imale generacije pre njih kao sto sada imaju Argentinci i Grci, Moki puna podrska u radu
i da izabere 12 fajtera koji ce bar odigrati muski, a ne ko ove balerine sto otkazuju koji mogu samo u guma ligi da se foliraju.Napred Moko!!!

Veliki brat

pre 16 godina

Da li se neko pita zašto svi oni otkaziuju? Ili samo olako kažemo:"Baš je smrad, prodao nas je!"
Otkazivali su i Obradoviću, Pešiću, Vujoševiću, pa i Slavniću. PA ŠTA! NJIHOVA STVAR! Nisu dužni da igraju.

Slažem se da bi bilo lepo da se svi odazivaju na poziv, ali su ta vremena odavno prošla.

Uostalom, prvi koji su počeli da kuliraju reprezentaciju su Divac i Stojaković. Divca mogu da razumem, otkazao čovek sa 30 i kusur godina i posle toliko nastupa i medalja.

Razlika izmedju matorih i ovih novih "zvezda" je u tome što su Sale, Vlade, Danilović i ostali svo vreme kao klinci sanjali o zlatnim medaljama, dočecima ispred Skupštine... A ovi novi samo o šuštećoj valuti, zelenbaći, evrići,stanovi, lokali, bembare, mečke, modelsice, Cece, Karleuše i ostale......

Nije im reprezentacija prioritet u životu, možete li svi vi koji kukate to da ukapirate?

A možda je i bolje ovako nego da im svetinje budu Karadžić, Mladić i Šešelj, kao ubedljivoj većini vas ispaljenih!!!!!!!!!!!!!

Goran

pre 16 godina

Ovo je razlog vise da gledam Evropsko prvenstvo ida navijam ludacki za one koji se ne boje izazova!!

Bas bih voleo da ovi klinci koji odu nesto urade,pa da pokazu da nam nisu potrebni nikakvi stojakovici,radmanovici,perovici i slicne "zvezde"!!!!

Ajmo,ajde svi u napad!!!

Milan

pre 16 godina

Pozdrav svim komentatorima. Javljam se prvi put,(stavrno nisam mogao da izdrzim vise i gledam svakojake gluposti) i zelim da skrenem paznju likovima koji bukvalno ne mogu da se kotrolisu i koji misle da svako misljnje drugacije od njhovog uvreda za sve i uzimaju sebi za pravo ono sto im nikako ne pripada.
Slazme se sa pojedincima koji misle da je Moka lose resenje sa selektora, ali molim vas nemojte reci katastrofalno, jer bolji od njega nisu hteli da se late selektorske fotelje.
Komentari tipa "nisu ludi da im selektor/kapiten budu Moka/Gurovic je smesna i previse licna. Alo ljudi, oni ne igraju za selsktora/kapitena vec za svoju zemlju.
Da li mozda mislite da komentar tipa "necu da mi on bude kapiten/selektor" bio jedan od nacina rasmisljanja umisljenih zvesdica koji su uslovljavali sve redom na prethodnih par takmicenja. Da li neko moze da kaze gde treba povuci liniju. ja mislim da je linija sledeca: Selektor ma kakav da je, (kao u nasem slucaju) bira tim i taktiku. Igraci moraju da slede "apsolutno" svaku zamisao. Sve drugo vodi u anarhiju. (kratko podsecanje, setite se Obradovica i njegovih izjava sta je sve pratilo reprezentaciju, i kakvi su bili ispadi pojedinih zvezdica.
ALi hocu i da skrenem paznju na komentare posle otkaza Ercega da mu treba naplatiti 100000 eur ili uzeti pasos i ostale budalastine nimalo ne stoje. On je svojim otakzom na nacin i vreme kada je objavio pokazao svoju velicinu kao osoba i svoj odnos prema reprezentaciji, kao i postovanje prema svojim saigracima koji su prihavtili poziv bez uslovljavanja. I treba razmisliti da li njega i ostale igrace tipa "hocu da igram, al mi se nesto ne da" treba uopste zvati u reporezentaciju, ali molim vas ne mojte praviti nacionalnu tragediju. Kosarka se igrala pre njih, igrace se i posle njih. Ne mozemo uvek da budemo u vrhu. Tako da dajete malo dobre volje i probajte da podrzite ove koje imamo, jer izgleda da boljih i nemamo. Da ih imamo oni bi vec bili na listi.
Pozdrav iskrenim ljubiteljima kosarke, i naravno negativcima i kvazi patriotama, koji lece frustracije i kosarku gledaju samo kad i "dodje snaga"

egberto

pre 16 godina

Pa što ne reče pri objavljivanju spiska majka mu stara?!? Možda nije bio obavešten da je na širem spisku...

Mislio sam da će mladi da se pokažu drugačije, a ono... (čast izuzecima) BRUKA

Vuk

pre 16 godina

Tonzilektomija (tj. operacija vadjenja krajnika) jeste rutinska operacija. Postedecu vas detalja i odmah preci na predvidjeni oporavak. Tacno je da se u bolnici provede tek nekoliko dana (najcesce drugog dana posle operacije se bolesnik pusta kuci), ali je neophodno kucna nega u trajanju od 14 dana. Zbog potencijalnih komplikacija (krvarenja usled koagulopatija, sto on sigurno nema) mirovanje i kontrolisanje treba sprovesti oko 20 dana. Sve zajedno-nekih 3 nedelje.

Znaci, Moka je nepismen i nije se ni potrudio da u ime viseg cilja sazna nesto o Erzegovoj operaciji, znao bi onda da on sigurno TRI NEDELJE ne bi mogao da igra. S druge strane, jasno mi je da Erceg ima goruci problem, sto se lepo moze uociti i pregledom spolja i da zaista treba da odradi tu operaciju, ali mislim da je mesec dana mnogo.

Zakljucak-jos jedan nesporazum. Pod hitno treba odrediti sta je prioritet-rezultat ili ostrenje kur.a kao nekom principijelnoscu. Mislim da su i Vujanic i Erceg imali dobre razloge za malo "popusta", ali nas selektor izgleda bas nema mnogo "smisla" za to. Ili ne zeli da ga ima...

POzz

Vojo

pre 16 godina

Calicu,izvini sto ne mogu da napisem tvije prezime tacno,ovo je neki kilava svedska tastatura.Mislim da igraci ne gledaju u savez kad igraju,nego u zemlju i narod!Pa ne idemo u crkvu zbog popa,nego zbog nase vere.Zato sam i stavio Jorovica zajedno sa takvim velicinama(neke sam i propustio,ranije ih je mnogo bilo),zbog njegovog postupka prosle godine.Savez ga i ne konstatuje otkad se povredio,a on kaze da bi isto uradio opet.Retki su to ljudi,a postaju jos redji. Pozdrav

P-Sv.Stefan

pre 16 godina

JEDAN SASA DJORDJEVIC I PREDRAG DANILOVIC SU IGRALI POD BLOKADAMA I RIZIKOVALI KARIJERU ZA REPREZENTACIJU A OVAJ KAO DA OPERISE SRCE.Sramota.I nikad ga ja ne bi pozvao za reprezentaciju vise pa da igra kao majkl dzordan

vlada

pre 16 godina

Sve ovo je posledica mafije koja je na celu KSS i koja je oterala Boru Stankovica. Vise ne treba reci... Ko deli moje misljenje nek podrzi ovaj komentar. Poz!

PURENJAK

pre 16 godina

Kakav selektor,takva i ekipa.Nije mi jasno cime je zasluzio Slavnic to mesto ali dobro.I to vam je dovoljno dobro objasnjenje.Ovi prethodni su polako rusili savez,ligu,pa je na kraju dosla i reprezentacija.Da se udari u dno.Stigli smo.Zadnja stanica.Nema vise.Ni dalje.Igracima niko nista nije ni pruzio i ne polaze pravo na njih.Nema pravo da se ljuti niko na njih sto hoce ili nece da igraju.Licno mislim da je to sramota i da je nacionalni dres svetinja ali nisam ja bitan.Bitno je to da su uspeli raznorazni menadzeri,sujetni igraci da slome nesalomivo.Timski duh u ekipi.NEVEROVATNO
POZZZZ

nem

pre 16 godina

sad ce divac da se vrati,pa ce pozvati bodirogu,a sa njim i stojakovic,pa drobnjak,tomasevic,vujanic,scepanovic,rakocevic i onda SRbija ponovo na TRONU!!

nem

pre 16 godina

pa u zivotu ne bih mogao da odbijem poziv reprezentacije,pa ne postoji veca cast nego igrati za svoju zemlju!! krajnici nisu slomljena noga,ruke ili prst! ali dobro ima i takvih ljudi...

eduardo

pre 16 godina

Ja ako dobijem poziv pre nego odem na odmor, odazvaću se. a oni koji se pravdaju krajnicima nisu nam potrebni, možemo mi i bez njih.

marc'o

pre 16 godina

operise krajnike???kada je vec na stolu,neka mu urade i lobotomiju,pa neka probaju da ubace jedno 10 grama mozga.druga stvar:da li ste primetili da su dva najruznija kosarkasa otkazala...

Soldier

pre 16 godina

Ljudi dokle vise da se zavaravamo? Zivimo u zemlji razmazenih i nadobudnih ped..a, tatinih sinova i ne znam cega jos? Tesko mi je posle secanja kako smo ubijali Spance i Grke u pojam da gledam kako nam vracaju duplo. A zasto-zbog umisljenih zvezda, te imam zakazan kamp, te moram da treniram za letnju ligu NBA, moram na operaciju krajnika, moram da odmaram, mogu da se pojavim tada, ne mogu sada. Mi smo prethodnih godina i naucili igrace (Vujosevic, Obradovic) da mogu da se pojave na pripremama kad oni to hoce. Zato raznorazne patriote, trneri i strucnjaci pustimo selektora i ono igraca sto imamo (neki ne zasluzuju ali su ipak tu) da odrade pripreme i to EP pa cemo da vidimo. Setite se sa kakvim povredama su nasi igrali SP 1998 u Grckoj (Djordjevic, Rebraca) pa su ipak pokazali da su najbolji. To je bila Srpska kosarka. Sada samo uz Bozju pomoc mozemo da prevalimo ovu situaciju, a posle neka bude sta bude. Nadam se da cu opet jednog dana da se derem od srece kada budemo tukli Spance i Grke, a njihovo vreme vec prolazi. Pomozi Boze!!!!!!!!!

NS-M76

pre 16 godina

@ Neven

"Na prvenstvo će ići SRBI i igraće za SRBIJU, a ja ću uzeti bolovanje da ih gledam..."

Pravi Srbin.Ne uzima covek godisnji,nego bolovanje!!!
BRAVO KRALJU!!!

Sektor

pre 16 godina

"Prosle godine zakazana operacija"
eeeej, pa da zivis u Kambodzi pre bi dosao na red a ne u koliko-toliko normalnoj Srbiji. Koliko znam, manje od mesec dana se ceka na operaciju! A, ovaj smokljo je mogao i to obaviti po zavrsetku domace lige. Dovoljno vremena da se oporavi. Pa cak i da oporavak traje dva meseca.
Igracima poput njega i Koste Divac ce biti uzor celog zivota i slepo ce se diviti njegovoj karijeri umesto da sami obrate paznju na svoje...

Ker, Novi Sad

pre 16 godina

Toliko sam iznerviran ponasanjem pojedinih kosarkasa tipa "Perovic, Erceg" da pravim slovne greske u komentarima. Hteo sam da kazem da cu svaki put kada budem gledao neke od tih ispala na praketu zvizdati kao konj cim neko od njih primi loptu. Sve svoje frustracije cu preneti na njih pa neka se onda zajebavaju sa necim drugim a ne sa nama navijacima i svojom zemljom. Perovicu i Ercegu oduzeti drzavljanstvo, eto to treba.

Stefan

pre 16 godina

Joj Srbijo,sta si dozivela. Pa centarski tandem ce nam biti Misanovic-Velickovic u najboljem slucaju. Ne znam dal da se smejem ili da placem?

A kao tim- Gurovic ce svaku utakmicu ubaciti svojih 20 do 30 poena, iako u svakoj utakmici sutne za 100 poena. Pridruzice mu se Jaric,koji ce prevoditi loptu u Medzikovom stilu (okrenut zadnjicom protivniku) po 15 sekundi,ostajenam jos 10 i pravi se blok da Gurovic sajbne. Pavlovic ce igrati odbranu za ceo tim i za njega i za Gurovica. Aleksandrov i Misanovic bice umorni od pravljenja blokada. A kad bude time-out Rasic,Tripkovic i ostali ce da overavaju i udaraju po guzi ove sto igraju. I na kraju kad dodjemo sa prvenstva kao sedmi,onda ce NAS MOKICA da kaze da nije imao sve igrace sa spiska,da smo se previse nadali,nije bila dobra atmosfera u timu itd. DRZACU PALCEVE I PRoSUCU VODU ZA NJIMA.

Objektivan

pre 16 godina

ma bre kakva je to ZZZ velika ZZZ . Dajemo pare za omladinu i sport a vidi kako se balavurdija ZZZ na racun nas svih. Pa dal je to normalno bojkotuju rodjenu zemlju , gde to ima . I vi novinari poslkanici naroda "dao otkaz Slavnicu" SRBIJI je otkazao !!!! Nek se zna, sta je sramota to napisati krupnim masnim slovima?! Treba balavurdiju na stub srama , povecati im porez na prihod 15% na svako ne odazivanje SRBIJI . Sigurno i vojsku sluze u keceljama. Dokle bre vise puniti im pare u dzepove, treba ulagati u karling , u badminton i druge sportove a ne u te krakate nesposobnjakovice. Ucinak u NBA njih deset zajedno kao jedan osrednji igrac. Razmazene PI*KE !!!! SRBIJA JE IZNAD SVIH !!!

Zeljko M.

pre 16 godina

Pitam se, imaju li ova deca roditelje, bracu, sestre, prijatelje u Srbiji. Zar ne postoji ni jedna jedina svetinja , ni jedan jedini razlog da se pojave u reprezentaciji svoje zemlje. Pa covek moze da igra za sebe, za zemlju, za ekipu , za neke druge ljude koji od njega ocekuju pomoc. Motiva za prave ljude ima na pretek. Ako je Slavnic problem izadjite svi i recite da je on problem i mi cemo ga oterati, i njega i bilo koga drugog. Problem je sto je on samo jedan od problema, a najveci je nedostatak pravog kucnog i roditeljskog vaspitanja kod ove jadne dece. Moj sin ima 12 godina, zivi u Nemackoj i s ponosom nosi srpski dres kada sa drustvom ide na basket. Trenira basket i dzudo i kaze kako mu je jedina zelja da jednoga dana zaigra ili da se bori za Srbiju. E, vidite, moja supruga i ja smo ga naucili tome.
Sine, ceo svet je tvoj, zivi gde hoces, radi sta zelis, ali, nikada se ne postidi svojih roditelja, svojih predaka i svoje zemlje. Ako se ikada postidis, postideo si se samoga sebe.

Jedan je Danilovic

pre 16 godina

Grize me savest sto nisam pomenuo velikog patriotu Jarica. Covek je imao PET poena u proseku i DVE asistencije po utakmici u prosloj sezoni. Mozda voli basket pa ako treba doci ce i da igra za reprezentaciju.
Od Jarica igraca je gore samo jedno - Jaric covek. Kad se to uzme u obzir, bolje resenje su i Teodosic i Popovic i Marinovic. To znamo svi. Pardon, jedan od nas ne zna. Nazalost, on bi prvi trebalo da zna.
Perovic otkazao? Ja sam grobar i iznenadjen sam napretkom koji je pokazao. Do pre dve godine sam ocekivao vest o njegovoj povredi izazvanoj saplitanjem o sopstvene noge. Sad je sasvim solidan igrac. Posle toliko strpljenja pokazanog prema njemu od strane kluba i poverenja od strane reprezentacije kada je ulazio na siri spisak, ocekivao sam da se bar malo oduzi igranjem za Srbiju. Nazalost, i on se samim cinom potpisa nba ugovora odrice domovine kao i neki pre njega. E moj Kosta, jel ti i dalje omiljena pesma: "Baby is you given to me, i`ll given to you..."? Nauci da hodas, nauci da govoris a mi cemo nauciti da beskicmenjake ne zovemo u reprezentaciju

mare nbg

pre 16 godina

za operaciju krajnika mesec dana pauze!!
pa da li je on svestan sta izjavljuje,vecu glupost u zivotu nisam cuoooooo.a i Moka mu je lepo rekao da ima 15 dana ako hoce da se prikljuci,sto je i normalno posto toliko i traje oporavak.

Čalić

pre 16 godina

Uopšte me ne čudi da sve više igrača odbija da igra za reprezentaciju, s obzirom na to kakav nam je košarkaški savez a i selektor! Propast srpske košarke nastaje dolaskom Goodyear lige i Zmage Sagadina, čovića i takvih u našu košarku !! Vojo odkud umeša Jorovića među ove velikane nije on ni blizu ovih asova

mlmilan

pre 16 godina

Nije bre ni Obradovic kriv bio prosli put. Covek je pogresio jer je verovao nabedjenim zvezdama (Radmanovic, Jaric...) koje su ga ostavile na cedilu. Krivi smo mi sto nam mafija iz Crne Gore (Vujosevic, Kapicic, Bojic...) vodi kosarku. Sad cete da vidite kada pocnu da ucenjuju Sasu Pavlovica, i kada decko naprasno promeni odluku.
Kako bre moze neko koje u nasem strucnom savetu (Dule) da bude trener Crne Gore? MAFIJA, rasformirati KSS pod hitno!!!! A sto se Ercega tice, razocarao me je totalno!!! Trebao je da bude jedan od vaznijih igraca na prvenstvu a sada smo totalno tanki na centru!!!

Vojo

pre 16 godina

Predlazem da:Bodiroga,Danilovic,Djordjevic,Paspalj,Jorovic,svi koji su srce dali za ovaj narod i reprezentaciju opale po 2 vaspitna samara ovim manekenima koji su osramotili sebe u ocima zemlje.Danilovicu,ovde se udara,a ne u plej ofu!Tanjevic je u Turskoj presekao,izbacio zvezde,krenuo da stvara tim,to moramo i mi.Napred Srbijo,izdrzaces i ovo,mozes ti to!Pozdrav za Kenana iz Bitolja!

Žarko

pre 16 godina

Ljudi još nije kasno. Novi predsednik KSS po mogućstvu Vlade Divac, novi selektor Sale Đorđević, nova prava selekcija i videćete kako se repka vraća na svetsku scenu, na VELIKA VRATA.
Ovako ostaće samo Gurović, a mogu da mu se pridruže Slavnić i Kapidžić, ukoliko ih ne mrzi da izađu iz kafića.
Ako ste čitali njihov današnje izjave u Kuriru biće vam jasno gde smo.

Moka

pre 16 godina

@spejs
Super !!!, evo i Gurke pristaje da ti da kapitensku traku...al` nemoj da me zaj....Da nemaš možda bruh, šarlah, jesi li preležao sve dečije bolest ?!

mlmilan

pre 16 godina

Kako moze bre jedan Novicki koji vredi kao svi oni zajedno da igra za reprezentaciju koja zavisi samo od njega? Nemci su bez njega NULA? Jedan Gasol igra ne palseci se povrede, Navaro, Toni Parker? Sramota!!!

ct23

pre 16 godina

Evo, ja se javljam, ako ne bude bilo 12 igraca koji zele da igraju ja bih veoma rado uskocio. nekad sam trenirao kosarku, i uvek mi je bio najveci san da jednom zaigram za reprezentaciju... mozda je ovo prilika da mi se san ostvari :D

Petar

pre 16 godina

Sada je red na Kapicicu, odnosno KSS, i Ministarstvu sporta, pa mozda i samom premijeru da reaguju. KSS treba da suspenduje, odnosno zabrani, ugovor Koste perovica sa Golden Stejtom zbog nepostovanja reprezentacije Srbije u tom ugovoru. Sve dok se taj ugovor ne izmeni, KSS ne treba da ga odobri. Takodje, takve klauzule u vezi sa obavezama prema reprezentaciji moraju ubuduce biti obavezne u svakom ugovoru nekog naseg kosarkasa. Nece nam bezobzirni menadzeri unistavati reprezentaciju. Ovo je nevidjena sramota, i KSS i Vlada moraju reagovati zabranama i suspenzijama, pa ako treba i tezim kaznama, dok se stvari u vezi sa reprezentacijom ne dovedu u red. Ovo se vise ni jedan jedini dan ne moze tolerisati, i mora se koliko danas od strane KSS suspendovati ugovor Koste Perovica. Svi igraci koji se ovako ponasaju prema reprezentaciji moraju biti suspendovani od strane KSS, jednostavno ne mogu vise da igraju kosarku, i tacka. Takodje treba oduzeti licence i zabraniti rad svim menadzerima koji prave ovakve ugovore stetne po reprezentaciju Srbije.

dado

pre 16 godina

Dragi moji/e,

vaši komentari su samo dokaz koliko je moral i nacionalni ponos a i psihičko zdravlje pojedinca (implicira i porodica koje moraju da vas trpe), u našoj Srbiji ugrožen. Prosto me zgražavaju zlobni pro-klupski orjentisani komentari, kao i izjave tipa "košarkaški mrtva zemlja", "neću da pratim prvenstvo" i slične gluposti. Valjda je i to posledica bezličnosti vremena u kom živimo, jednostavno svako može da otkuca bilo kakvu poruku i da je pošalje bez mogućnosti evaluacije društva iste te baljezgarije. Jednostavno se svede na vaš dopisnički krug, pa možete da lupetate šta god. Anarhija mi je lepo zvučala kad sam bio mlađi ali zaista sada baš i ne mislim tako. Ima jedna rečenica na koju često nailazim: "kakav selektor - takva repka, ili "kakva država takav..itd.". E moja malenkost će da je za vas malo dopuni: KAKAV NAROD, POČEV OD VAS KOJI PIŠETE OVE NADASVE ZLOBNE I GLUPE KOMENTARE, TAKVA I DRŽAVA I SELEKTOR I REPREZENTACIJA A I BOGAMI REZULTATI.
Još jedno pitanje. Kako vas bre nije sramota da pričate o nacionalnom timu i selektoru tako, setite se samo kako su vam cvetala dupeta kad su uzimali medalje. Još "košarkaki mrtvi" i "nećete da pratite".
Mislim da bi trebali da promenite nacionalnost, previše vas je tako dosadnih, negativnih, bezobraznih i smorenih.

Vaš,

Pravi Srbin
(ne na baterije kao neki)

Zoran_KG

pre 16 godina

Apsolutno podrzavam ove igrace koji odustaju, i one koji su se u startu izjasnili da nece igrati za reprezentaciju. Tako bi trebalo da bude u svim sportovima, gde nesposobni za savez, a vrlo sposobni za sebe i svoj dzep vode glavnu rec. Dok nam ne bude gore, ne moze da krene na bolje, jer je to jedini nacin da se "ocistimo" od prljavih i nesposobnih u ovom nasem sportu, pa i u drzavi ako hocete tako.

Ranko

pre 16 godina

Ne znam kako da protumacim ovu vest? Jel to dobro ili lose za nas sto on ne igra? Kao kad bi Misanovic otkazao zbog posete zubaru, ne bih znao da li da se radujem ili sta... U svakom slucaju navijacu za reprezentaciju pa makar je cinio ceo tim Zvezde, sto znaci, cak i ako bude dno dna. NAPRED SRBIJA!

Edit

pre 16 godina

Besmisleno je samo jednu stranu proglasiti krivom. Naročito krivicu vezati za neku ličnost koja se pojavljuje u aktuelnoj melodramatičnoj sramoti. Srpski igrači već godinama ne žele da igraju za reprezentaciju, bez obzira na to ko je selektor ili kapiten.
Kada se uzme u obzir kakva nam je liga, jasno je da su stvar pokvarili neki ljudi koji nisu u prvom planu i ne menjaju se. Selektori i kapiteni dolaze i odlaze, a profiteri ostaju. Jedina šansa za oporavak košarke u Srbiji je raspuštanje svih klubova i saveza. To bi dovelo do toga da pacovi pobegnu i ostave košarku na miru. Potom bi trebalo formirati neku vrstu «ustavotvorne» skupštine, sačinjenu isključivo od igrača i trenera koji su ostavili dubok trag u reprezentaciji. Zadatak te skupštine bi bio da donese nove propise i postavi nove ljude na rukovodeće poziciji...
Naravno, to se nikad neće desiti. Ostaće legenda o jednom košarkaškom narodu, koju ćemo pričati našim unucima, a oni nam neće verovati.
P.S.
Koliko se sećam, na spisku pozvanih reprezentativaca, Gurović jedini ima zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva (i ne samo tu!). Toj medalji je dao ogroman doprinos. Prema tome, ovi klinci iy reprezentacije moraju da pokažu respekt prema njemu, a on ih ima čemu naučiti.
Što se tiče Moke, kao igrač vredeo je više od cele ove reprezentacije u zbiru. Kao trener nije postigao rezultate koji se mogu porediti sa igračkim, ali je dao nemerljiv doprinos u stvaranju nekih neverovatnih igrača. Prema tome klinci košarkaši, tišina i načuljite uši! Isplatiće vam se, a nas to može koliko - toliko utešiti.

glupi zmaj

pre 16 godina

Moko ja cu biti centar! Toplo se preporucujem i imam zelju da igram za reprezentaciju Srbije. Ima samo jedan problem, doduse mali - oko 40 cm. Nekad sam bio perspektivann centar visine 2,20m ali sam pre 20 godina , zbog mladosti, podlegao pritisku i lazirao utakmicu. Ona banda iz saveza me kaznila i oduzela mi tih 40 cm visine. Slucaj se zagubio i nikad mi ih nisu vratili. Posto je predsednik tvoj prijatelj nek izda nalog da se arhiva pretrese i nadju mojih 40 cm koje su mi nepravedno uzeli. Tehniku imam a ako se resi taj mali problem ima da budem otkorvenje EP! Hajde potrudu se pa da ih sve nalupamo.

Ako si smeker shavtices da sam ti ja jedino pravo resenje.

Cekam tvoj odgovor!

Potencijal

pre 16 godina

Jes' da sam u godinama i da nisam sutnuo na kos bar 4 godine, ali ako zatreba, tu sam Slavnicu, mogu da odlicno grejem klupu i dajem podrsku suigracima :)))))
P.S. NISAM JA, ZEKA JE!

Duca

pre 16 godina

Stvaro ste smorili sa Zvezda Partizan komentarima. Sta znaci "za kapitena", "kad je video ko mu je kapiten" itd. Pa da nece mozda Tripkovic da bude kapiten, decko koji je cele sezone u ocajnoj formi (odigrao 5 dobrih utakmica), koji u odlucujucoj utakmici finala daje 4 (CETIRI) poena i to iz bacanja. O cemu vi pricate. Pa Tripkovic sutira isto koliko i Gurovic, samo sto ovaj drugi da 30 komada, a prvi 6.
Inace ekipa nam je raspad sistema, tako da se moze ocekivati jos jedna blamaza, mada i treba, jer Slavnic mora da leti, a da dodje neka trenerska velicina

novi sad

pre 16 godina

da li je moka dok je pravio spisak u svom omiljenom kaficu pomislio da bi bilo u redu da se i isprica sa nekima sa tog spiska i cuje i njihove planove, zdravstveno stanje i uopste kako oni disu po pitanju ucesca u reprezentaciji? i ja bih da na EXITu budem u drustvu sa divcem, saletom djoredjevicem, duletom vujosevicem i albertom nadjom i da se zajedno dobro provedemo na festivalu. pomenuti neka smatraju da sam ih ovim pozvao i da ih cekam, a ako ne dodju nisu partiote i ne cene sve sveto a za naciju vazno i da cu kao krivca smatrati duleta vujosevica i cinjenicu da od kada on uzima titule to ne radi i nasa reprezentacija. e da, ovaj ponovni (u poslednja 2 dana) skok evra je sigurno mutljavina uprave kk partizan i mora da je danilovic obilazio kancelarije (svlacionice) po narodnoj banci.

Mickey

pre 16 godina

Slavnić : Gde ćeš ti,Erceg ?

Erceg : Tu,blizu...samo tetki da donesem lek...

Šalu na stranu - SRAMOTA !
Masovno bežanje od igranja u reprezentaciji sa više nego smešnim izgovorima je nažalost postala moda.Od momaka koji su još uvek na okupu zaista ne možemo očekivati bog zna šta,ali naravno da bez obzira na sve SVI treba da ih podržimo i da navijamo za njih a ne kao sada da svakodnevno slušamo zlonamerna navijački nastrojena pisanja novinara sa diskreditovanjem Slavnića i nekih od igrača.Stvara se loša atmosfera forsiranjem afera i prenošenjem izjava igrača - bukvalno kao da svi žele da reprezentacija što gore prođe.Tužno je što navijači gledaju klupski na reprezentaciju pa tako imamo mržnju većine navijača Partizana (samo zato jer je Gurović kapiten)prema selekciji.
Zbog svega navedenog,voleo bih da ostvarimo uspeh na EP-u,a pod uspehom smatram plasman na OI !!!

krle

pre 16 godina

Cele godine ga muče krajnici? Zašto onda nije otišao na operaciju odmah po završetku sezone? Tako bi imao i više od mesec dana da se oporavi! Izgovori su im bljutavi.

mandrac

pre 16 godina

na red su dosle generacije koje su stasavale u vreme ratova i hiperinflacije, tako da su ovi silni otkazi najnormalnija stvar koja se desava.

Ivica Milisavljevic

pre 16 godina

Prvenstvo je za FMP zavrseno 10. juna. Momak je mogao vec odavno da resi taj problem i da se oporavi. Odavno se znalo da ce biti na spisku i nikada se nije oglasio da ima neki problem. Zvanicni spisak je objavljen pre 3 dana a on se tek sinoc oglasio i jos tvrdi da mu za oporavak od operacije krajnika treba mesec dana (na stranu sto je to vec mogao da resi). O takvoj osobi zaista ne treba trositi vise reci, kao i o onima koji otkazuju zbog "povreda", kampova, letovanja, umora, istrosenosti i slicnih gluposti uz obecanja da ce se odazvati vec za sledecu akciju (a ko zna sta ce biti tada).

Za sve one "duhovite", sarkasticne i cinicne pametnjakovice, ne otkazuje se Slavnicu ili Gurovicu ili Zvezdi ili Partizanu vec SRBIJI. Ne igra se za Slavnica, Bojica, Vujosevica ili koga god nego za SRBIJU.

Pogledajte spisak Grka, ima igraca i Panatenaikosa i Olimpijakosa, skoro svi su u timovima koji su imali napornije sezone (i u kojima su igrali vazne uloge) od bilo kog naseg igraca. Neki idu u NBA pa se ne obaziru na letenje lige i kampove. Ili kod Spanaca gde ima i Katalonaca i Spanaca i Baska itd. Jel' svima njima sve potaman? Vole trenera, sve u savezu, odmarali su se celu sezonu i sada nemaju sta da rade pa eto da igraju za reprezentaciju?

volimkosarku

pre 16 godina

@Kobster: slazem se u potpunosti. ko ih je doveo tu gde su?! ko im je pokazao kako se igra!? ko ih je slavijo i uzdigao!? ko ih je napravijo zvezdama!?
i ako se ja neslazem predsednikom srbije na primer opet cu da ti sve za srbiju. izgleda da nam je moral pao skroz. i dok neznamo ko smo i sta smo netrebamo da zauzimamo mesto na EP. Treba ga ustupiti onima koji zele da predstave njihovu drzavu.
svi samo pljuju po selektorom a samim tim i pljuju po srbiji! svaka cast!

Jedan je Danilovic

pre 16 godina

Nemate pojma koliko mi je drago sto Michael Govedarevic, pardon Stiven Markovic,Igor Milosevic i Pera Antic nemaju nase drzavljanstvo. Siguran sam da bismo sad bili u jos vecoj depresiji.
Da nam je Milovan Stepandic selektor, sigurno bismo slusali price o tome kako je Grusanovic u zivotnoj formi i kako je bas on pravi covek za reprezentaciju. Pa Slavnicu, sa kojim pokricem guras celu svoju omiljenu ekipu?
Nemam ja nista protiv Zvezde i slazem se da neki treba da igraju ali ne kapiram po kom kriterijumu je Misanovic iznad bilo kog drugog centra u ligi. Decko je mozda potencijal i uz dobar rad moze nesto da bude od njega ali trenutna situacija je porazavajuca. Vodio bih ga u Spaniju jedino kao skauta jer moze da se provuce kroz kljucaonicu i posmatra zatvorene treninge nasih protivnika.
Nije sratmota biti paljevina ali ako si vec selektor bilo koje drzave, shvati da je nacionalni interes ispred tvojih licnih kompleksa. Prihvati gresku i pozovi naknadno Kecmana, Vukosavljevica ili bilo kog igraca(po mogucstvu centra mada je i pomenuti Kecman bolje resenje na petici od Misketa) koji dokazano moze da uradi nesto u skoku. Kad vidim onog Misanovica, sve gledam dal` sam dobio neku frikomovu nagradu. Dal` mu na celu pise Dubai a na stopalima 100 hiljada eura.
Prvenstvo nije ni pocelo a mi smo vec osedeli.
Selektore, pozovi igrace molimo te!
Sto se Ercega tice,glava me boli od ogromne kolicine gluposti sadrzane u tih par reci saopstenja.Pa ovo mu je najbolja prilika u zivotu! Nikada konkurencija nije bila slabija! Ja bih pojeo svoje krajnike i musav od krvi otisao na to prvenstvo!
Kad bolje razmislim, i treba da izvadis krajnike. Kad god te vidim, nazulja me sa strane. Lepo sto si prosirio poslovni prostor.
Ja bih umro za Srbiju a vi sa bitnim obavezama za vreme prvenstva(izuzev stvarno povredjenih) samo umrite!
Junacima koji odu (ukljucujuci i Misketa) puno srece. SRBIJA!

sinisa

pre 16 godina

pa mene isto bole krajnici.a kopam ugalj u rudniku.ostavi mali basketbal i dodji danam pomognes.vidjeces kada dobijes platu,kolika je,nece ti pasti napamet da mislis na krajnike.rado bi posle svega ti igrao za srbiju

srdjan

pre 16 godina

Ako si vec znao da moras na operaciju onda si trebao da se organizujes za to odmah nakon zavrsetka sezone. Dakle, da si se operisao pre nekih 20-ak dana onda bi imao i vise od trazenih 30 dana za oporavak.Juce je i perovic otkazao navodeci veoma bedne razloge a dobro mu je poznato da smo na poziciji centra veoma veoma tanki i da njegov izostanak ima specificnu tezinu za ekipu. Dakle:
1) ako sada Pavlovic ode da igra za Crnu Goru bice najveci izdajnik svih vremena dok ove kojima treba da bude cast da igraju za Srbiju bas briga za reprezentaciju
2) nakon evropskog prvenstva necemo biti u mogucnosti da na pravi nacin valorizujemo ucinak Slavnica jer sa ovakvim timom tesko da bi bilo ko napravio neki vredniji rezultat
3) ocigledno je da iznenadjenjima nema kraja. Sa otkazima se nastavlja a nije iskljuceno ni da se, kao prethodnih godina, jos neko povredi na pripremama ... Samo nam jos to fali.
Ergo: kome je sudjeno da bude j.b.n gace mu same padaju.

Novica

pre 16 godina

Ma najbolje da ne idemo! Da se ne brukamo! Posto ce nas svi redom gaziti, onda ce Gurke da pljuje sudije... Operacija krajnika... SRAM VAS BILO! DRES REPREZENTACIJE JE SVETINJA!!! DJORDJEVIC, DANILOVIC, DIVAC, PALJA I OSTALA EKIPA ODAZVALA BI SE I U OVIM GODINAMA!!! IDITE I STIDITE SE!!!

Pa sta reci?

pre 16 godina

Ne zelim pljuvacinu, nego argumente i zato navijaci-isfrustrirani pljuvaci, oladite.
Ja, zaista, imam simpatije za Slavinica, ali u drugim, njegovim iskonskim, ulogama.
Ovde ga ne vidim i zabrinut sam, jer nije repka za vadjenje iz finasijske situacije pojedinaca.
@ Moko,
nemas pedigre za ovaj posao.
Kasnis sa angazmanom u trenerskoj sferi.
Ako si pravi ti ces podneti ostavku i dati priliku da neko okupi najbolje za Evropsku smotru kosarke.
Kamo srece da moze kao u tenisu. Pobedis i ides dalje.
Teniseri nam dokazase da se najbolji sportisti mogu dobro plasirati kad su u ekipi.
Ekipni sportovi su uvek problem.
Za to je potreban lider(pravi lider), a ti to Mokop nisi.
To je reprezentativna smotra i ti nisi u stanju biti reprezentativan.
Ne ide ti mnogo sto-sta na ruku. Osnovno je sto si ti sve napravio na improvizaciji, a to je davno proslo vreme i takav prilaz vise ne radi.
Ti i sad readis na improvizaciji.
To je jasno.
Ocekujem da citas komentare, ali i nisam siguran, jer ti si osoba koja nema strapljenja za to, ali ni za temeljan pristup, bilo kom radu, sem ispraznih naklapanja u kafanama u kraju.
Nisi naucen na temeljan odnos i rad na vreme i sad, nakon 11 godina apsolutnog neprisustva u kosarci i nesnalazenje u bilo cemu, tebi, neko koji je jos diskutabilniji od tebe, daje repku u ruke.
To nije dobro ni za tebe ni za Srpsku reprezentaciju.
PS.
Tesko mi je bilo da ovo napisem, bas ovako, a da sacuvam i Moku i napravim poruku po meri.

Jerry

pre 16 godina

Ja neznam vama kako je, i akako gledate na ovakvo ponasanje nasih igaca,ne reprezentativaca nego igaca.
Ljudi bre pa ja bih sa jednom nogom i jednom rukom ako treba iso da igram i da predstavljam nasu zemlju!!!!!!!!!!!!!
Ne INTERESUJE ME KO JE U SAVEZU I KO JE SELEKTOR, AMAN AKO TREBA DA IGRAM POVREDJEN IGRACU ZA SVOJU ZEMLJU!!!!!!!!
OVAKVO PONASANJE JE STRASNO,NEZNAM STVARNO NEMAM KOMENTAR.OPRAVDANJE NEMA,NIKO NEMA OPRAVDANJE DA KAZE""""NENENENENENENENE"""" SVOJOJ ZEMLJI I SVOM NARODU.STA LI BI TEK BILO DA IH POZIVAJU ZA URAT.IZVINJAVAM SE NA POSLEDNJOJ RECENICI.

ivica

pre 16 godina

Pa zar ne vidite ljudi da niko nece da igra kad je Slavnic trener!I treba ispraviti to da svi koji su otkazali otkazali su iskljucivo zbog Slavnica i ni zbog cega drugog!!!

jekum

pre 16 godina

Ala smarate sa kapitenom i Mokom !!!!
Pa ne igraju oni za kapitena ili za selektora!!!!
(Ne)igraju za SRBIJU !!! ALO, SRBIJU!!!!

A uzgred, kad bi prestali da sve gledate kroz prizmu nasa dva 'najveca' kluba, mozda bi i bilo nesto od nas. Vama je sad samo vazno da igraju igraci iz vaseg kluba, a da onaj drugi da sto manje. VI STE GROBARI NASE KOSARKE! A NE SAVEZ I IGRACI! To je samo posledica vasih gluposti! Mislite o tome.....
:/

4S

pre 16 godina

Ovakvim novinskim naslovima daje se nezasluzeni publicitet onima koji nemaju ni pameti, ni obraza, niti ljudskog dostojanstva. Podstice se da jedan broj klinaca bez ispravnog pogleda na sistem vrednosti salje komentare koji ih svrstava u MUTANT GENERACIJU - kojoj smisao zivota nije u stvaranju vec u razaranju!!! Novinari - pisci ovakvih clanaka i tvorci ovakvih naslova, za sta ste vi placeni?
I ne objavljivanje komentara samo po sebi je odgovor...
Srecom, postoje i druge novine koje objavljuju ovakve vesti i na drugaciji nacin...

Nebojsa

pre 16 godina

Sasvim jednostavno.SRAMOTA!Treba uvesti svima po 100`000 Evra kaznu ako se ne pojave na prozivku i na pregled kod lekara raprezentacije! Jedino opravdanje bi bilo da recimo Ameri svoje igrace ne pustaje jer je potrebno veliko obestecenje za osiguranje mada i to nije problem. Jos jedan dokaz da je nas narod jedna obicna raspustena banda kojoj je potreban jedan dobar vaspitac.

Razum i bezumlje

pre 16 godina

Čitajući ove komentare dobronamerno savetujem Guroviću da se povuče iz tima već sada i prepusti kapitensku traku nekom recimo iz Partizana (prvaka Srbije) jer će za sve ali sve što se dogodi u Španiji isključivo on biti kriv. A porazi su zagarantovani kad se iz ovakvog ambienta ispraća reprezantacija.

3OPAH - Göteborg

pre 16 godina

Pa...kad je ovo vec planirano toliko dugo...sto u poste i jeste na tim sirem spisku?! Zar to nas "veliki" strateg, Moka, nije znao?! Pa kakve je onda on to razgovore vodio sa njima?!
Dobro, nismo sami u ovu sramotu! I u komsiliku nije bolje...

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=347000

Mnogo naj je jadan ovaj nas miljeni Balkan...

bajko_torrente

pre 16 godina

Ko nece da igra neka ne igra.Svi su dobili sansu i zbog Moke-karkature(Vujanic, Popovic, Stanojevic, Askrabic, Avdalovic, Suput, Lukovski-zaboravio je na neke dobre igrace-amnezija:) ili zbog para(Perovic)ili sto misle da su face(Jaric, Radmanovic, Rakocevic@co)ne igraju to je vec stvar KSS ili trenera.Erceg nije ni vredan pomena jer da su tu povredjeni Krstic i Milojevic on bi ih gledao ali na pripremama i dodavao im lopte i peskir.Zasto halabuka oko bezobraznog klinca?Jadnicak,ko zna ko ga nagovorio a imao je sansu da ima minutazu 20 min po utakmici.Sada i nikada.Da su tu deka Bodiroga i Tomasevic,Stojakovic sa onima koje sam nabrojao da nedostaju niko nebi od ovih igrao.Ovako igrace oni.Svojemremeno su igrali Raicevic i Ostojic(nebi igrali za moju zgradu sem ako neko nema ciklus od zena:).Pa neka igraju i ovi jadnici.Na kraju ce otici njih 5-6 i Slavnic cisto da se zezaju i cirkaju po Spaniji:).Gurovic ce da srbuje po kafanama i mlati lovu po spanskim selima u igri pljuvanje u dalj a Velickovic ce raditi kao izbacivac,Misanovic ce biti model za karikaturiste,Radivojevic ce biti kelner,Moka ce raditi u homo-bar kao striper:).Postoji jedini izlaz za njih a to je da krenu busom i odglume saobracajku i potplate neku bolnicu koja ce izdati sapostenje da otkazujemo ucesce zbog masovnog povredjivanja:).Mozda do kraja pofali igraca pa bude nagradna igra-sa nama u spaniju za 4 slucajna dobitnika da se neko i od nas zeza na Ep?:).ja ocu br 10 i da budem cimer Gurovicu da mu objasnim neke stvari iz opste kulture:).Ovo prvenstvo je sansa za Tepica, Tripkovica, Dragicevica, Labovica, Milicica(da napokon zaigra)uz pristojnu minutazu jer pred Tepicem je velika karijera i vodje tima za par godina.Ko je otkazao a da nema pravi razlog(povrede)ne treba ga vise nikada zvati(Rakocevic, Stojakovic, Milojevic,Radmanovic,.....)!Umjesto priprema bolje im je da krenu ranije i razgledaju Spaniju,provedu se na Ibici,posalju neke snimke na youtube.Perovic otkazuje kao da je mega star zbog para a nebi bio ni na sirem spisku!Kao partizanovac navijam da ide bilo kuda,smeta nam!Mozda da pozovemo Rodmana?On bi prihvatio pasos zbog Curcica i da igra pa da bude atrakcija?:)Nasa nada je da svi ofarbaju kosu u bar 5 boja i zbunimo protivnika a Moka da dodje na 1 utakmicu u tanga kupacima.Za sledecu ce nesto da smisle npr da igraju bosi:).Uglavnom ja ocu da igram kada bude nagradna igra!Ljudi idemo u Spaniju!:).Ovo ce biti simpaticno,steta sto nema Finaca da nas i oni isprase!Za sve je kriva politika i pare koje su pomamile klince-lazne super starove,prema tome mi igramo bez premija:).vodite nas!!!!!!!!

King

pre 16 godina

Sta ste se bre vise uhvatili za Gurovica!!!!! Pa ko da bude kapiten???!!!! Sledeci otkazuje Pavlovic 100%, a zatim Milicic 98%. Sta ovi klinci umisljaju da su neke zvezde!!!!! Gurovic mator covek pa prihvatio da igra, Jaric 29 god. i on prihvatio, a neki pe...i od dvadeset godina odbijaju igranje zbog krajnika!!!! Lepo ubaciti na spisak Vujanica, Askrabica, P.Popovica, B.Popovica, Stanojevica (pa ljudi iz saveza skroz zaboravili na coveka a on u zadnjih 4 god najbolji centar u Nemackoj ligi koliko sam saznao),Raicevica,D.Vukcevica, Marinovica... Nemamo niti jednog dobrog i iskusnog niskog centra, centri su nam takodje problem!!! neka ubace neke od ovih i mozda cemo i uspeti na OI. Ljudi iz saveza su krivi jer nisu na vreme pricali sa igracima o planovima reprezentacije!!! Morali su jos pre 2 meseca da popricaju sa svakim od njih i da vide na cemu su. Sta mi svi oni izlaze u medije i pricaju kako se nadaju da ce taj i taj igrati A ONI UOPSTE NISU NISAKIM OD NJIH RAZGOVARALI!!!! Zasto Perovic I Erceg nisu rekli pre skracivanja spiska da imaju obaveza nego sad kad je spisak pao na 18 igraca!!! E pa zato jer su cekali da vide dal ce potpisati ugovore, a kad su to odradili boli njih uvo za reprezentaciju!!! Stvarno mi je krivo igraca koji ce igrati i navijacu za njih!!! Ali ovo sto se desava nisu cista posla !!! Ako PAVLOVIC pristane on ce biti najveci SRBIN a ne ovi "nasi srbi". Po meni krivac broj jedan KSS, drugi krivac svakako Slavnic (koji se odrekao nekih proverenih igraca da bi ukazao sansu mladima) e pa evo mu ih sad ti mladi igraci!!! A sto se ostalih koji su otkazali tice SRAM VAS BILO!!! Nije bitno ko je kapiten a ko selektor bitna je Srbija, a vi koji se prepucavate oko toga predjite molim vas na drugi forum jer brate mili smarate!!!

mladja

pre 16 godina

Ja cu navijati za Srbiju,ma ko god da igra,gledacu ih....uvek!!!
Pa...taj Moka je meni dao najvecu radost na svetu...pa cuvena odbojka sa Kicom u sred Moskve.....ali vi se toga ne secate...pa ga i zato pljujete!!!
Nek kapiten bude i Velickovic meni to ne smeta...kome smeta zna se iskopleksiran covek koji zna samo da pljuje ne da podrzava..
PA oni su nashi sunarodnici,oni ce nam doneti najvecu radost,tugu,smeh,suze....
Pa..ovi igrachi shto idu,oni ce poginuti za ovu drzavu i zato ih podrzavam 100% ko god da ide!!!!
Podrzacu i tog Misanovica,Velickovica,Labovica....
Vidim ovde izjave u fazonu..nece da igraju s Gurovicem....nece da im Moka bude selektor...ma nece oni da igraju za Srbiju ne za njih....
A svi vi shto kazete kako ne cete navijati za Srbiju...dicite se patriotizmom....koji bre patriotizam...vi ste obicni luzeri koji su nashli pametni da vredjaju ljude koji su uchinili za ovu zemlju vishe nego shto ste vi ikad!!!

Podrzite moj text i pokazite koliko nas ima koji cemo navijati za reprezentaciju u Spaniji..

memphis_rains

pre 16 godina

Pa i ja bih otkazao onom nadobudnom liku koji 15 godina nije postojao u kosarci a sada nesto hoce...neka im se svi zahvale jer se zna koja je to kuhinja (sto bi rekao Dule :))

Milan

pre 16 godina

evo nas 15 da se skupimo foruma i da igramo ako nece niko da igra za reprezentaciju!ko se prijavljuje?
(boriss, 4. jul 2007 23:00)

Ja se prijavljujem. Nisam nikada u zivotu trenirao, ali za razliku od ovih od kojih su nasi klubovi napravili igrace, ja sam spreman da igram iako se jos nisam potpuno oporavio od operacije krajnika koju sam imao pre 20 godina i popravke zuba pre 9 godina,a i ne dugujem nista nasoj kosarci (za razliku od njih koje su nasi klubovi i nize kategorije reprezentacije stavili u prvi plan), videce oni kako cu se vratiti u velikom stilu!!!

@ nema problema

Izbor ti nije los, mada mislim da treba povesti Labovica (videcete kad on i Teodosic eksplodiraju na EP, niko ih vise nece izbaciti iz reprezentacije).

Lomi

pre 16 godina

DULE VUJOSEVIC JE KRIV!!!
Dokle ce Dule da upropascava nasu kosarku??? Od kad je Patizan osvojio one nakaradne titule nasa reprezentacija nista nije osvojola!!! Dokle ce Partizan da blati nasu kosarku???
Zasto ZVEZDA neje osvojola titulu kad ima ubedljivo najbolji tim!!! Mislite o tome...

NWA

pre 16 godina

Smesno.Njega i slicne ne treba vise ni pozivati.Zasto bi mu se pruzala druga sansa kad nije znao ni ovu da iskoristi?Ponasa se u najmanju ruku kao da je dosao iz NBA.Sigurno ima neko ko bi izginuo na terenu,takvi nam trebaju.

Dzoni Grobar

pre 16 godina

Što ćemo sad, teško da se može gore od prošloga prvenstva pa makar pošli sa 10 igrača!!! Ja mislim da bez obzira ko bio trener i kobio kapiten (pa makar to bile dvije prekrižene nule) za sržavni tim mora da se igra! Ja bih bio zadovoljan plasmanom u četvrtfinale! Sjetite se samo prošloga prvenstva i igara tzv. zvijezda (rebrača, radmanović, jarić, avdalović, popović), morali smo se konačno odreći takvih rodoljuba (osim jarića koji ne zapinje u svom klubu pa došao malo čovjek da igra)i pružiti šansu ovim mlađim igračima!!! Bez obzira na sve moramo biti složni (makar jednom) i navijati svim srcem za SRBIJU!!! Ako neko neće da igra za reprezentaciju, neka neće. Lično ja ih nikad više ne bih pozvao!!! Naprijed SRBIJO, da probamo do medalje!!!!!!

Atanas Smilkov Kennan

pre 16 godina

Moko samo napred nemoj da te slome ove izdajice , verujemo u tebe i tvoj izbor uvek s tobom delije bitol amakedonija

Ranko

pre 16 godina

Nije on kriv sto je otkazao,kriv je Moka sto ga je uopste zvao!Takvi umisljeni igraci ne mogu nigde da igraju!Krajnici,HA,HA,HA!

pe(d)ja

pre 16 godina

Matematika je cudo!!!

Pre tri dana izjavi jedan igrac: "Meni se sezona završila 22. juna, a neophodan minimum za oporavak od takve sezone je mesec dana. To se tačno poklapa sa početkom priprema reprezentacije ili kluba, svejedno. Dakle od toga sam tražio 2 nedelje. To nije 5.avgust, već početak avgusta..."

i pokusa da dokaze da 2+2=5

Neki (a izgleda da ih sve manje ima koji pored surfovanja po interenetu znaju i matematiku) setise se da su 2+2=4 tj. 22. jun + dve nedelje = 5 avgust. Naravno onim koji ne znaju koliko je 2+2 to znaci isto kao i uceniku prvog razreda osnovne skole dokaz neke od Kosijevih teorema. Nazalost po ovu nesrecnu zemlju i ovaj forum B92 pokaza da ima vise onih koji misle da je 2+2=5 i da je demokratska tekovina ukoliko njih vise kaze da je 2+2=5 da tako mora i da bude. Pa jesmo li se izborili da iz jednoumlja udjemo u demokratiju?! A sad sto matematika nije bas familijarna sa demokratijom e pa ...

Ne znam samo da li ovo govori vise o onome ko javno rece da je 2+2=5 ili o onima koji to prihvatise kao aksiom te ne htedose da provere istinitost tog navoda.

Tuzno zar ne?!

Danas jedan drugi igrac izjavi je operacija krajnika zakazana prosle godine, da oporavak traje mjesec dana i da je zbog toga sprecen...

Cinjenica je da je operacija krajnika rutinska i da se na takve stvari ne zakazuju godinu dana unapred, cak mi i oporavak od mjesec dna zvuci cudno, ali nisam specijalista otorinolaringolog te to necu komentarisati, ali sto bi rek'o dr Arslanagic: "Joj, sto je matematika cudo!?

Slavnic objavio spisak na kome je bio i taj igrac jos 28. ili 29. maja. Isti igrac je ovogodisnju sezonu zavrsio 10. juna, ako je zelio da igra za reprezentaciju, jos 11. juna je mogao otici na operaciju. reci ce oni "2+2=5": "Pa igrac je imao zakazan termin u avgustu", a na to bi oni "2+2=4" rekli: "29. maja igrac se nasao u uniji skupova (prosireni spisak) i mogao je reci da ne zeli da se nadje u preseku svih skupova (12 igraca koji idu na EP) i tako oslobodi mesto nekom drugom ko bi zeleo da bude i u uniji skupova a mozda i u preseku svih skupova" a takodje i: "ako je zeleo ipak da bude u 12 mogao je pomeriti termin operacije ranije (citaj odmah nakon zavrsetka sezone 10. juna), jer to u ovoj zemlji moze da sredi i prva komsinica rezervne spremacice bilo koje klinike za ORL, a kamoli neko iz KSS".

Dakle, za one koji tvrde da je 2+2=4 ovo nisam morao ni pisati a onim "2+2=5" ovo ce ionako biti isuvise komplikovano. Prevedeno ocekujem "preporuka za citanje" 10% i "predloga za brisanje 90%".

Srbijo, volim te ali zbog "2+2=5" ovo poruku pisem iz laboratorije jednog poznatog instituta u Nemackoj jer mi je bilo tesko u Srbiji pokazati da je 2+2=4, a jos teze shvatiti demokratsko pravo vecine da tvrde da je 2+2=5.

grobar

pre 16 godina

I ja bi odbio da igram za reprezentaciju u kojoj je Milan Gurovic kapiten kojem je zagarantovana startna petorka pre prvenstva, a onda intelektualac od selektora prica o ravnopravnosti i o svom humanom delu o pomirenju Zvezde i Partizana!

flaj

pre 16 godina

Eeeee ovo je ipak NAJgluplji razlog!Pa zasto jos na pocetku nisi otkazao zbog operacije nego si se sad setio!!!Razocarao si mene a verujem i sve ostale koji su cenili tebe i tvoju igru!

PARE su u pitanju a ne zdravlje!Zelis i ti da napunis dzepove do 25-e godine kao i vecina danasljih talentovanih sportista!Ugledajte se malo na tenisere!Jelena Jankovic je putovala automobilom nakon turnira da bi igrala za reprezentaciju!Carica!!!

Gurovica i Misanovica nebi trebali vise da uzimate u usta zato sto su oni ti koji igraju!
SRBIJA!

ktitor

pre 16 godina

e sad sam odlucio svakom igracu koji otkaze dajem brate po stoju za dzeparac da dolju u Negotin pa da se u septembru malo zezamo, i da gledamo moku kako se muci!!!!
smestaj i hrana obezbedjeno!!
poseban poziv igracima iz NBA, bice sponzorusa, vasar, tu je ziveo neki Mokranjac i neki Hajduk Veljko pa da se upozbnaju malo sa gradom...

mislim da je korektno od mene, ako svi dodju ovo bi moglo da izadej na 1600-1800 evra!! a mozda ce i Moka...

Ivan

pre 16 godina

Joj, majko moja!!!!! Igraće nam Mišanović centra. Pa bre Moko, ovo nema smisla. Zovi mene, bolji sam od onog komarca. Sad se Gasol i ostali centri koji će igrati protiv nas tako slatko smeju...Ma pukli smo, biće blamiranje

Sokobanjac

pre 16 godina

Eeeee, kakav si ti igrac moj Erceg kao da te je Dule pravio!Ljudi ma stize Zigic nema problema, a ove kosarkase ne trebaju nikad da igraju za Srbiju!!!Ne treba ni jedan novinar da ih vise spominje a kad dodju na tekmu ovi sto otkazuju treba da budu napu....i za sva vremena!

pera

pre 16 godina

Da se ova sramota ne bi redovno ponavljala prilikom potpisivanja prvog omladinskog ugovora svi igraci nezavisno od toga da li imaju ili nemaju reprezentativni kvalitet da potpisu klauzulu da se neodazivanje na poziv selektora placa od 100 000 do 500 000 evra. Pa neka gospoda izvole. Ako je p.d.r Radmanovic mogao uplatiti 500 000 dolara za pad sa skija e onda bi morao isto toliko uplatiti i za smijesno obrazlozenje neigranja (mada ga ja kao provjerenog "glumca" ne bi ni zvao) Tako dobivene pare usmjerii u razvoj mladih talenata i eto nas opet na vrhu.
Ove generacije su izgubljene (hvala legendi Divcu koji je prvi poceo sa eskiviranjem) a sad i petorazrewdni igraci otkazuju.
Koristim priliku da i ja zajedno sa mojom pokojnom babom otkazem Slavnicu ucesce na EP.

slatkish(grobarka do groba)

pre 16 godina

Do prve utakmice ostace nam samo trener reprezentacije i kapiten!A ovo ostalo ce popuniti VMA i privatne klinike!Zivi bili pa videli!Joooj DRZAVO!Ako care,ko ti je kapiten i treba da bezis,pa makar zbog krajnika!Blago tebi kad ih imas!

Mx

pre 16 godina

Čudi me da kladionice još nisu dale i klađenje na opciju koliko će još košarkaša otkazati Slavniću do početka priprema, i koliko još njih za vreme priprema.

bice vaskrsenja

pre 16 godina

Mozda cemo imati i najlosiju reprezentaciju na svetu, ali kazite mi svi vi koji od vas i od svih srba na planeti kad igra SRBIJA u kosarci ma kaka bila ne stoji prilepljen uz televizor i nada se da cemo mozda ipak pobediti i doci kuci kao sampioni. ko od vas kad su nam nabili 20 poena razlike i nedostaju 10 minuta jos misli da ce mozda biti produzeci?
Sve dok bude bilo takvih ljudi bice i nase kosarke i pobedicemo nesto.

U mnogim zemljama vise toga nema pa ni u spaniji i grckoj nisu toliko napaljeni kao mi.

tihi

pre 16 godina

SRAMOTA!!! Pa nas u Srbiji ima bar pola miliona koji bi od sveg srca voleli samo da obucemo onu najobicniju majicu od reprezentacije, a kamoli da igramo i to na Evropskom prvenstvu...
Place mi se od muke, a tebi Moko svaka cast. Lud covek to ne bi prihvatio da radi. I neka te bar Bog pogleda i nas nekoliko koji ce i dalje da bodre i navijaju za SRBIJU, ne za Slavnica, Kapicica, Bojica, Gurovica, Jarica, Tripkovica ili nekog drugog. ZA SRBIJU!!!

ntt

pre 16 godina

Ova opravdanja me podsecaju na osnovnu skolu, kad smo hteli da se izvucemo sa pismenog. Samo se sada ljudi izvlace od selektora i kapitena. Razumem ih potpuno

inxs

pre 16 godina

Jel moze neko da mi kaze zasto niko ne zove JOVU STANOJEVICA?!?! Povredjen, nestao, nece...?!?

Mozemo da se oprostimo sa OI2008!!!

Normalno

pre 16 godina

Kad su svi vodili hajku protiv "Partizana" i pokušali na silu da slabu "Zvezdu" ustoliče na prvom mestu, napisao sam, posle neljudskog ponašanja Gurovića i podrške koju je imao (čovek gađa delegata flašom, pljune sudiju i prođe nekažnjeno), da nijedan "partizanovac" neće igrati ni za Slavnića ni za Kapičića. Neće!!! Pomirite se time i katastrofom koja nas čeka. Vaš lažni patrotizam zvani Srbija došao je do izražaja. Igraće "Zvezda", što je normalno, pošto naš najbolji tim u poslednjih petnaestak godina nije srpski. Samo je "Zvezda" srpska. Ti "Srbi" sprečili su da Bora Stanković dođe na čelo KSS, zbog ovog Kapičića. Kakvi jadnici.

Red Devil

pre 16 godina

Igram na deficitarnim pozicijama stamenog krila i preteskog centra u skolskom dvoristu. Moko, obecavam da cu se valjano pripremiti za EP na Exitu, Sound-u, Freestyler-u i ostalim sportskim centrima. Radim vezbu pivo + tekila individualno, kondicioni mi preporucio kao obavezan deo treninga.

ing. petrovic

pre 16 godina

EVO LISTA NASIH IGRACA:
Radmanovic
Stojakovic
Gurovic
Rakocevic
Vujanic
Krstic
Ilic
Milicic
Cabarkapa
Jaric
Tomasevic
Tripkovic
Perovic
Tepic
Popovic
Askrabic
Milojevic
Pavlovic

Kad bi se pogledala ova lista reklo bi se da bi SRBIJA mogla imati najbolju reprezentaciju na svetu.

Medjutim to su samo pojedinci koji zajedno ne cine reprezentaciju i mnogi od njih su bili na evropskom u BG-u i svi smo videli sta su napravili-totalna katastrofa!!!

Prema tome mislim da bi trebao da se ceo nas sistem u kosarci reformira i da se izbace politicari itd.

Pa ljudi jednog od tih iz saveza koji sad glumi nekog i nesto u kosarci moj otac je lupao svako vece u vojsci jedan na jedan i tri na tri i obogatio se, a sad on tamo glumi nesto.

Mislim da bi trebalo malo da se moka pusti da radi pa da vidimo sta moze ali bi trebalo da mu se daju nekoliko godina i plus mislim da bi jedan od njegovih pomocnika trebo da bude djordjevic.

Dali smo sansu vujosevicu koji je pokazao sta zna a to jest nista

Obradovicu isto i nije nista uradio.

Moka je velicina kao covek i trebao bi da napravi dobru atmosferu.

Sada bi trebali kao maksimum da idemo na bronzu i da stvorimo pobednicki mentalitet kakav vec igraci imaju ali jos ne znaju da ga izraze potpuno.

Na kraju mi smo SRBI pa ko ce umesto nas u sledecih 100 godina da osvaja sve i svasta u kosarci.

Treba pre svega kod kosarkasa da se stvori ljubav prema reprezentaciji i da se gine i dise za nju i za zastavu. Da se ponovo stvori kult.

p.s. al smo rasturili grke u vaterpolu pa to nije normalno

spejs

pre 16 godina

Predlazem nasem selektoru da me pozove u reprezentaciju. Igram na poziciji 6 i 7, gde smo vrlo tanki. Visok sam skoro 2 metra. Nisam mnogo brz al zato imam neprecizan sut i malo mi fali da zakucam (mogao sam kad sam imao 10 kila manje). Vec sam krenuo sa pripremama, imam licnog trenera i operisao sam krajnike kao mali. Ne interesuje me ni letnja liga tako da sam u potpunosti spreman da se posvetim reprezentaciji.

Zeka peka

pre 16 godina

A ja mislio da su fudbaleri glupsoni. Pa operacija krajnika je rutinska operacija posle koje vec posle 3 dana vracas sve u normalu. Decko je patetican u pokusaju laganja i glup ako je celu sezonu igrao pod antibioticima zbog upale grla...

Neven

pre 16 godina

Na prvenstvo će ići SRBI i igraće za SRBIJU, a ja ću uzeti bolovanje da ih gledam, pa makar i sve izgubili, a gledaću ih zato što sam SRBIN, i navijaću do kraja svojim SRPSKIM SRCEM.

Đorđević, Danilović, Divac, Savić, Obradović, Bodiroga, Paspalj.....sjetite se ovih imena i njihovih karijera i kako su oni igrali za svoju zemlju.

Vladan_

pre 16 godina

Ma nema veze igracu ja za reprezentaciju,samo ce Moka morati cuvati komsinicinu devojcicu(ima 2 godine),obecao sam zeni. A mama mi ne da da vise od 2km dnevno trcim,i rekla mi je da ako se prehladim da ostanem pa da zarazim sve ostale i idemo na - - - PARAOLIMPIJADU

Srpska Atina

pre 16 godina

Postavili za selektora coveka sumnjivih strucnih kvaliteta,ali zato ima "harizmu",zato je "mangup",stvara atmosferu,igraci mu veruju...Vazi!

Srba

pre 16 godina

Meni samo nije jasno zasto ovi momci dobijaju slobodno kad je u pitanju vojska???
Operacija krajnika??? Ovo je najgluplji izgovor koji sam dosada cuo!
Trebalo bi da svi oni pocev od Radmanovica, Rakocevica, Vujanica, do Ercega dobiju poziv za vojsku, pa neka pauziraju i jednu godinu u svojim klubovima!

Deki

pre 16 godina

Pa kako taj Slavnic odredjuje spisak, a ljudi vec odavno isplanirali nesto drugo...???
Cudi me da i Divac nije na spisku... Zar Slavnic ne zna da se sa tim zvezdama prvo mora razgovarati pa ih tek uvrstati u spisak tamo neke reprezentacije.
Neznam na koga sam vise razocaran,na te neke zvezdice ili na Slavnica zbog ovih otkaza...

Zurg

pre 16 godina

Šta ste navalili ko mutavi na čoveka. Kao operacija krajnika nije ništa. Ja recimo kada imam upalu grla (nažalost često) ne mogu da preplivam ni pola onoga što mogu kada je nemam. Dečko lepo kaže da je igrao celu sezonu pod lekovima. Pošaljite ga takvoga na prvenstvo i nemojte se čuditi ako zaradi posle 2 godine neigranja zbog dopinga. Tamo nesmeš kijavicu da lečiš lekom iz apoteke jer daje pozitivan rezultat na doping. Drugo bi bilo da mi imamo normalnu reprezentaciju i da je neko pre pola godine došao kod njega i rekao mu - dečko ti si na širem spisku za reprezentaciju, on bi verovano to odradio u toku sezone, bez obzira na igre za klub. I šta ste navalili na ljude te sramota te bruka te Srbija, umesto da se podrže oni koji mogu i hoće da igraju, ovde će se još malo pa zvati na linč. I ovi koji će otići mogu samo da se osećaju kao da smo ih ispratili tamo sa govnjivim motkama. I da pokažu odgovarajući rezultat.

DDT

pre 16 godina

Dobro, hoće li se neko od čelnika iz KSS konačno oglasiti povodom ovog raspada sistema, morala, ozbiljnosti...? KSS kao da je podmetnuo Moku da bude žrtveni jarac, pa se tako svaki otkaz u javnosti prikazuje kao privatni nesporazum na relaciji selektor-igrač. A to je stvarno funjarski.
Oglasite se, bre, recite nešto, za šta vas uopšte plaća država Srbija?!

rebus

pre 16 godina

Sta se ovo desava i dokle bre ovako!? Na koje grane sve vise padamo? Otisla nam kosarka u tri lepe!!!
Ne vredi se vise nervirati, nemam reci.
Ja bih igrao i sa slomljenom nogom ali ja nisam normalan, ja sam budala. I ponosan sam sto sam budala!!! Nazalost nisam reprezentativni kalibar i nije mi stalo do para. Eeeee da, koja sam budala!!!

REPUBLIKA SRPSKA

pre 16 godina

MOGAO JE NESTO ORGINALNIJE SMISLITI, MOZDA BI NEKO I POSUMNJAO DA JE ISTINA...NEK SE STIDE...I SVAKO ONAJ KO OVO BUDE POKUSAO OPRAVDATI...NEMA OPRAVDANJA!!!

Looka

pre 16 godina

Moji ljudi ovome nema kraja. Svakom danom novi izgovori. Ko misli da Srbija nema sastav da nas dostojno predstavlja na EP i da treba da ustupimo mesto bratskoj, a u ovom trenutku boljoj Crnoj Gori, neka podrze ovaj post.

Drag

pre 16 godina

Stvano su bezobrazna ova opravdanja. Kao pio antibiotike cele sezone a to niko nije znao! Sto to odmah nije rekao kad je bio na sirem spisku nego se sad setio. (Verovatno je dobio neku ekstra ponudu, pa sto bi on rizikovao povredu i ugovor.) Sto se nije operisao u maju, do sad bi se oporavio. Ne, Covic ga placa, a Moka ne. Radmanović zakazao kamp za decu pre godinu dana!? Neodlžna obaveza! A pre godinu dana nije znao da se ove godine igra Evropsko prvenstvo! Neko je pomenuo Milojevića, a on prvi otkazao dok ga još nije ni zvao, u martu mesecu! Ima operaciju! Jako voli da igra za repku, ali šta će jadan, ima operaciju... Što se tad nije operisao, do sad bi se oporavio. Da, tako i prošle godine, i pretšrošle i 2004. I onda kaže, voli reprezentaciju. A Dule kaže ''Miloje dobar dečko''. Kao I Stojaković, Krstić, Ilić, Rakočević, Vujanić, Šuput, Avdalović... Svi oni jako vole reprezentaciju. I baš su prošle godine hteli da igraju, i pu baksuza, Šakota ih nije zvao! Baš bez veze!

Djido

pre 16 godina

Zivim u Spaniji vec 13 god. i mislio sam da navijam za nase sa tribina na svim utakmicama.
E pa ljudi,ja kao navijac te reprezentacije otkazujem navijanje za istu na tom prvenstvu !
Ionako sam vec dve godine planirao da popravim zub, i prvi slobodan termin se poklapa bas sa pocetkom prvenstva... Stvarno vise ne vidim razlog zbog kojeg bi odlagao popravku tog zuba!
Sve u svemu GRRRRRRRRRR!

партизан београд

pre 16 godina

Сад ће Лабовић за који дан да каже да га је оставила девојка па не може да тренира док са њом не изглади ствар. А Тадија ће одмах пар дана након тога да каже да мора да иде сваки дан у радњу да купује хлеб и млеко да чува кућу и залива цвеће јер му родитељи пале на викендицу на месец дана. И онда ће Новица-Убица на крају рећи да има заказан "paint-ball" са ортацима крајем јула и да не могу више да одлажу јер је фрка за термине! А ја ћу све то да гледам смејући се, јер знам да кад бих нпр. ја био у њиховој ситуацији, не би ми пало на памет да дођем и играм за ту багру!

Valjak

pre 16 godina

Pocinjem da shvatam sve dosadasnje selektore. Ovo je stvarno sramota za ovaj narod. Jesam pacifista, ali kako bi ne daj boze isli u rat kad ne mogu da odrade jedno evropsko prvenstvo?

Rasformirati ceo KSS!!!

pre 16 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Operacija krajnika! Pa i ja sam imao tu operacijui pa se nisam oporavljao mesec dana! U vrh glave desetak! Ovo je nesto najsmesnije sto sam ikada cuo! Niko nece da igra za Slavnica koji je ne samo nedokazan trener vec i veoma nestabilna licnost i on je poslednji covek koji treba da vaspitava ove nase mlade igrace. Pa usled toga i svi redom otkazuju. Lopovski savez koji hoce pasose da oduzima igracima koji nece da se odazovu. Vujanic koji hoce i moli da dobija 2 nedelje pauze zbog POVREDE ne moze. Zato se radmanovic i rakocevic mole da igraju i smeli bi da kasne debelo. A inace je vujanic 10 puta bolja licnost od njih dvojice. Gurovic treba da bude kapiten igracima partizana i fmp-a na koje je tokom prvenstva pljuvao. Totalno nestabilna ili kako bi Slavnic rekao "emotivna" licnost. Pa isti su njih dvojica zato ga je i Slavnic postavio za kapitena. Inace dok je Slavnic pre koju godinu trenirao Atlas cas je urlao na igraca a cas se na poluvremenu (kada bi Atlas gubio) rasplakavao i molio ih da do kraja pobede! Nemam reci i dobro je sto necu biti u Srbiji za vreme evropskog prvenstva da ne gledam tu bruku! Inace da sam ovde 100% bih gledao ko god da igra. Bas me zanima ko ce sledeci da otkaze. Jel imaju negde neke kvote pa da svi prognoziramo da makar neko profitira na ovoj nesreci!

Grobari_RS

pre 16 godina

PA STA SE CUDITE LJUDI?! NIJEDAN OVAJ OTKAZ NIJE FRAPANTNIJI OD SAMOG IZBORA OVOG SHARLATANA ZA SELEKTORA! Ovo samo moze u Srbiji! Sramota na sta je spala nasa kosarka!

veljko

pre 16 godina

sramota!

a taman sam pomislio da se nesto menja, teniseri se ponose svojom zemljom, odbijaju tudje pasose; vaterpolisti i kad su najbolji na svetu zaradjuju ko prosecni kosarkasi u nasoj ligi a bore se k'o jedan; miljkovic se baca po terenu u utakmici s rusima koja nista ne odlucuje!

boli me grlo, gladan sam, piski mi se...

zavera protiv slavnica? ne! otkazuju vec godinama. a i ko ce zbog toga da ispasta? slavnic? ne! ali mi necemo na olimpijadu!! ma boli ih uvo, vaznije im da se odmore za sledecu sezonu... a i da istraju u nekoj zaveri nekih malih ljudi koji ovo podrivaju...

navaro ide u nba, pa se ne sprema posebno, a dao je x puta vise reprezentaciji od ovih nasih razmazenih balavaca... e da, i igrao je do pre koji dan finale plejofa. a i neki rejes, i ostali drugari...

docek u buducnosti, ako nekad nesto naprave u zivotu?
samo ko je lud i kratke pameti!

da navijam za njih dok igraju za svoje klubove? ne mogu promuknucu, pa cu morati na operaciju KRAJNIKA!

ivan.mile

pre 16 godina

Nemojte ljudi biti nezadovoljni. Ako je Erceg stvarno pio antibiotike cele sezone onda je dobro da sada uopšte stoji na nogama. Probajte vi da pijete antibiotike 8-9 meseci pa ćete videti šta će vam se desiti.

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

LJUDI, PA STA JE OVO???!!! Pa ovo samo u Srbiji moze! Pa smeje nam se ceo svet, a i mi sa njima, jer nam nista drugo ne preostaje!!!

kobster

pre 16 godina

Malo vam je glupav naziv vesti: 'Erceg otkazao Slavnicu'! Pa nije on otkazao Slavnicu nego reprezentaciji!!! Erceg je otkazao SRBIJI :( Velika sramota
i bruka za mladog kosarkasa!

nemanja

pre 16 godina

E pa, od sada sam vise nego 100 posto na Mokinoj i na strani onih koji ce da igraju za nasu reprezentaciju. Nek odu Novica, Labovic i Tadija i nek se bore i izgaraju an terenu a ja cu da budem uz njih svaku utakmicu!

XAXA

pre 16 godina

samo me zanima dali če se neko javiti i reči da je I ZA TO KRIV DULE...
Moka če da precrta Dragićevića,Mišanovića,a i TRIPKO če odkazati je r ne če da mu bude GLUMAC,PLAKONJA,PLJUVAČ...kapiten

Slavujac_Nis

pre 16 godina

Ne, stvarno, ko se odaziva pozivu, za SRBIJU a ne za Moku, uopste moze da se bre nosi odavde iz ove napacene zemlje! Mi jadnici obicni ljudi da vas slusamo kako svaki ima po neki problem, te tetiva, te krajnici, te letnja skola decice, i to americke, te boli me vrat, grlo, nos, te imam bitnu sezonu, te umorio sam se, SRAMOTA BE KOSARKASI SRAM DA VAS BUDE VISE STE SE OBRUKALI NEGO FUDBALERI U NEMACKOJ!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Kako be SPANCI svi igraju, pa grci pa nemci, pa ovi pa oni, Ovo je SRBIJA nasa MAJKA, a vi joj niste deca nego tudjini, SRAMOTA!!! Daj Moko uzmi medalju molim te pa da slavimo verujem u ove momke Moderatoru brate srbine pusti molimte ovaj komentar molim te, jer SRBIJA je VECNA AKO SU JOJ DECA VERNA!!!!!!!!!

Jovan

pre 16 godina

raspad, raspad, raspad, totalni raspad ... ne krivim decka, mora da misli na svoje zdravlje , to je ispred svega. ne treba ga napadati, jer ce u buducnosti sigurno biti jedna od glavnih okosnica reprezenacije

Pera

pre 16 godina

Pa da li je ovo moguce. Teorija zavere ili...Krajnici e moj care pa za to je perod oporavka max nedelju dana. jedino ako ti mnogo smrdi iz usta mogu da razumem da sada ides na operaciju.

Zorz Vea

pre 16 godina

Imam sest satelita i 15 raketa...moj privatni dzet je samo jedan od 5...ili 25,zaboravih vec...na kraju mog placa je bazen sa penom,okruzen sam golf i teniskim terenom,na zidovima freske,ornamenti,arabeske,mesingane kvake i pozlacene cesme...pijem casicu kristala kada suvo mi je grlo,dok kroz prozor gledam pande kako penju se na drvo...


Da imaju ovi klinci sve to,pa covek i da ih razume,ali nemaju nista osim svoje casti i obraza,koji su upravo izgubili...Volovi na kvadrat...

KADA SE VRATIMO KAO SAMPIONI BICE IM KRIVO STO SU SE OVAKO BEDNO PONELI!!!

Boze,gde ide ovaj svet...nema danas stida ni srama...JAAAAOOOOJ!!!Neka idu dodjavola,svi koji su otkazali,ne Slavnicu,nego Srbiji licno!!!Balegari obicni!!!Ma nema adekvatnog opravdanja,ne postiji,mogu samo da ga rode...pa kako spavaju nocu...znam da ja ne mogu,jer ako je SRCE prazno,pod uslovom da ga imate,onda Vam nista,ali ponavljam apriori nista drugo ne moze ispuniti taj osecaj!!!

Zivela Srbija i njena prdivna kosarka ko god da je igra

Zelim Vam svako dobro,zdrvlja,ljubavi i srece u zivotu!!!

Slobo

pre 16 godina

U da, skroz sam zaboravio da imam termin kod zubara dok traje ovo evropsko prvenstvo, tako da necu biti u prilic da ih pratim na TVu. Zao mi je, ali taj termin sam zakazao prosle godine. cccc... jos jedan nek odkaze i za mene je kosarka u Srbiji za UVEK umrla kao i reprezentacija koju necu da pratim.

Nenad,Bgd.

pre 16 godina

Kao sto rekoh,pre nekoliko dana,stizu lekarska opravdanja.Ne bi me iznenadilo da pocnu da se otimaju i za pozive za vojsku.Mozda da Moka pozove nekog od pionira?

nema problema

pre 16 godina

1. MARKO JARIC
2. SASA PAVLOVIC
3. MILAN GUROVIC
4. NEMANJA ALEKSANDROV
5. DARKO MILICIC
6. ALEKSANDAR RASIC
7. UROS TRIPKOVIC
8. TADIJA DRAGICEVIC
9. NOVICA VELICKOVIC
10. NENAD MISANOVIC( STRASNO, MORA DA IDE NEMA KO DRUGI OD CENTARA)
11. MILENKO TEPIC
12. MILOS TEODOSIC

OTPADAJU VUK RADIVOJEVIC, DRAGAN LABOVIC, BRANKO CVETKOVIC I STEFAN MARKOVIC OD 16 IGRACA STO JE OSTALO

DOBIJAMO RUSE I KVALIFIKANTA, PUCAMO OD GRCKE
ZATIM SE SVARA NOVA GRUPA SA PRVE 3 PLASIRANE IZ GRUPE A (NASA) I GRUPE B GDE SE UKRSTAMO SA SPANCIMA, HRVATIMA I LETONCIMA. ISTO TAKO GRUPA C SE UKRSTA SA GRUPOM D, PRENOSE SE BODOVI U TE NOVE GRUPE

STO ZNACI PRENOSIMO 2 BODA, DOBIJAMO HRVATE I LETONCE, PUCAMO OD SPANACA, 4 EKIPE OD 6 PROLAZE IZ OBE GRUPE PROLAZE U CETVRTINU FINALA

DAKLE PAROVI CETVTFINALA SU
SPANIJA-TURSKA
GRCKA-ITALIJA
SRBIJA-LITVANIJA(NEMACKA)
RUSIJA(HRVATSKA)-FRANCUSKA
PAZITE STA VAM KAZEM, IMAM TAJ OSECAJ

NAVIJAJMO ZA ONE KOJE SU TU, I NE PRICAJMO O ONIMA KOJI NISU
VELIKI POZDRAV

Milan

pre 16 godina

@Rade Zemun

Rade, igra cemo sa loptom, kosarkaskom... :-) Sala...

Sada bez sale: Koga li ce to Mocha voditi na letovanje u Spaniju?

nema problema

pre 16 godina

1. MARKO JARIC
2. SASA PAVLOVIC
3. MILAN GUROVIC
4. NEMANJA ALEKSANDROV
5. DARKO MILICIC
6. ALEKSANDAR RASIC
7. UROS TRIPKOVIC
8. TADIJA DRAGICEVIC
9. NOVICA VELICKOVIC
10. NENAD MISANOVIC( STRASNO, MORA DA IDE NEMA KO DRUGI OD CENTARA)
11. MILENKO TEPIC
12. MILOS TEODOSIC

OTPADAJU VUK RADIVOJEVIC, DRAGAN LABOVIC, BRANKO CVETKOVIC I STEFAN MARKOVIC OD 16 IGRACA STO JE OSTALO

DOBIJAMO RUSE I KVALIFIKANTA, PUCAMO OD GRCKE
ZATIM SE SVARA NOVA GRUPA SA PRVE 3 PLASIRANE IZ GRUPE A (NASA) I GRUPE B GDE SE UKRSTAMO SA SPANCIMA, HRVATIMA I LETONCIMA. ISTO TAKO GRUPA C SE UKRSTA SA GRUPOM D, PRENOSE SE BODOVI U TE NOVE GRUPE

STO ZNACI PRENOSIMO 2 BODA, DOBIJAMO HRVATE I LETONCE, PUCAMO OD SPANACA, 4 EKIPE OD 6 PROLAZE IZ OBE GRUPE PROLAZE U CETVRTINU FINALA

DAKLE PAROVI CETVTFINALA SU
SPANIJA-TURSKA
GRCKA-ITALIJA
SRBIJA-LITVANIJA(NEMACKA)
RUSIJA(HRVATSKA)-FRANCUSKA
PAZITE STA VAM KAZEM, IMAM TAJ OSECAJ

NAVIJAJMO ZA ONE KOJE SU TU, I NE PRICAJMO O ONIMA KOJI NISU
VELIKI POZDRAV

kobster

pre 16 godina

Malo vam je glupav naziv vesti: 'Erceg otkazao Slavnicu'! Pa nije on otkazao Slavnicu nego reprezentaciji!!! Erceg je otkazao SRBIJI :( Velika sramota
i bruka za mladog kosarkasa!

pe(d)ja

pre 16 godina

Matematika je cudo!!!

Pre tri dana izjavi jedan igrac: "Meni se sezona završila 22. juna, a neophodan minimum za oporavak od takve sezone je mesec dana. To se tačno poklapa sa početkom priprema reprezentacije ili kluba, svejedno. Dakle od toga sam tražio 2 nedelje. To nije 5.avgust, već početak avgusta..."

i pokusa da dokaze da 2+2=5

Neki (a izgleda da ih sve manje ima koji pored surfovanja po interenetu znaju i matematiku) setise se da su 2+2=4 tj. 22. jun + dve nedelje = 5 avgust. Naravno onim koji ne znaju koliko je 2+2 to znaci isto kao i uceniku prvog razreda osnovne skole dokaz neke od Kosijevih teorema. Nazalost po ovu nesrecnu zemlju i ovaj forum B92 pokaza da ima vise onih koji misle da je 2+2=5 i da je demokratska tekovina ukoliko njih vise kaze da je 2+2=5 da tako mora i da bude. Pa jesmo li se izborili da iz jednoumlja udjemo u demokratiju?! A sad sto matematika nije bas familijarna sa demokratijom e pa ...

Ne znam samo da li ovo govori vise o onome ko javno rece da je 2+2=5 ili o onima koji to prihvatise kao aksiom te ne htedose da provere istinitost tog navoda.

Tuzno zar ne?!

Danas jedan drugi igrac izjavi je operacija krajnika zakazana prosle godine, da oporavak traje mjesec dana i da je zbog toga sprecen...

Cinjenica je da je operacija krajnika rutinska i da se na takve stvari ne zakazuju godinu dana unapred, cak mi i oporavak od mjesec dna zvuci cudno, ali nisam specijalista otorinolaringolog te to necu komentarisati, ali sto bi rek'o dr Arslanagic: "Joj, sto je matematika cudo!?

Slavnic objavio spisak na kome je bio i taj igrac jos 28. ili 29. maja. Isti igrac je ovogodisnju sezonu zavrsio 10. juna, ako je zelio da igra za reprezentaciju, jos 11. juna je mogao otici na operaciju. reci ce oni "2+2=5": "Pa igrac je imao zakazan termin u avgustu", a na to bi oni "2+2=4" rekli: "29. maja igrac se nasao u uniji skupova (prosireni spisak) i mogao je reci da ne zeli da se nadje u preseku svih skupova (12 igraca koji idu na EP) i tako oslobodi mesto nekom drugom ko bi zeleo da bude i u uniji skupova a mozda i u preseku svih skupova" a takodje i: "ako je zeleo ipak da bude u 12 mogao je pomeriti termin operacije ranije (citaj odmah nakon zavrsetka sezone 10. juna), jer to u ovoj zemlji moze da sredi i prva komsinica rezervne spremacice bilo koje klinike za ORL, a kamoli neko iz KSS".

Dakle, za one koji tvrde da je 2+2=4 ovo nisam morao ni pisati a onim "2+2=5" ovo ce ionako biti isuvise komplikovano. Prevedeno ocekujem "preporuka za citanje" 10% i "predloga za brisanje 90%".

Srbijo, volim te ali zbog "2+2=5" ovo poruku pisem iz laboratorije jednog poznatog instituta u Nemackoj jer mi je bilo tesko u Srbiji pokazati da je 2+2=4, a jos teze shvatiti demokratsko pravo vecine da tvrde da je 2+2=5.

veljko

pre 16 godina

sramota!

a taman sam pomislio da se nesto menja, teniseri se ponose svojom zemljom, odbijaju tudje pasose; vaterpolisti i kad su najbolji na svetu zaradjuju ko prosecni kosarkasi u nasoj ligi a bore se k'o jedan; miljkovic se baca po terenu u utakmici s rusima koja nista ne odlucuje!

boli me grlo, gladan sam, piski mi se...

zavera protiv slavnica? ne! otkazuju vec godinama. a i ko ce zbog toga da ispasta? slavnic? ne! ali mi necemo na olimpijadu!! ma boli ih uvo, vaznije im da se odmore za sledecu sezonu... a i da istraju u nekoj zaveri nekih malih ljudi koji ovo podrivaju...

navaro ide u nba, pa se ne sprema posebno, a dao je x puta vise reprezentaciji od ovih nasih razmazenih balavaca... e da, i igrao je do pre koji dan finale plejofa. a i neki rejes, i ostali drugari...

docek u buducnosti, ako nekad nesto naprave u zivotu?
samo ko je lud i kratke pameti!

da navijam za njih dok igraju za svoje klubove? ne mogu promuknucu, pa cu morati na operaciju KRAJNIKA!

nemanja

pre 16 godina

E pa, od sada sam vise nego 100 posto na Mokinoj i na strani onih koji ce da igraju za nasu reprezentaciju. Nek odu Novica, Labovic i Tadija i nek se bore i izgaraju an terenu a ja cu da budem uz njih svaku utakmicu!

mladja

pre 16 godina

Ja cu navijati za Srbiju,ma ko god da igra,gledacu ih....uvek!!!
Pa...taj Moka je meni dao najvecu radost na svetu...pa cuvena odbojka sa Kicom u sred Moskve.....ali vi se toga ne secate...pa ga i zato pljujete!!!
Nek kapiten bude i Velickovic meni to ne smeta...kome smeta zna se iskopleksiran covek koji zna samo da pljuje ne da podrzava..
PA oni su nashi sunarodnici,oni ce nam doneti najvecu radost,tugu,smeh,suze....
Pa..ovi igrachi shto idu,oni ce poginuti za ovu drzavu i zato ih podrzavam 100% ko god da ide!!!!
Podrzacu i tog Misanovica,Velickovica,Labovica....
Vidim ovde izjave u fazonu..nece da igraju s Gurovicem....nece da im Moka bude selektor...ma nece oni da igraju za Srbiju ne za njih....
A svi vi shto kazete kako ne cete navijati za Srbiju...dicite se patriotizmom....koji bre patriotizam...vi ste obicni luzeri koji su nashli pametni da vredjaju ljude koji su uchinili za ovu zemlju vishe nego shto ste vi ikad!!!

Podrzite moj text i pokazite koliko nas ima koji cemo navijati za reprezentaciju u Spaniji..

партизан београд

pre 16 godina

Сад ће Лабовић за који дан да каже да га је оставила девојка па не може да тренира док са њом не изглади ствар. А Тадија ће одмах пар дана након тога да каже да мора да иде сваки дан у радњу да купује хлеб и млеко да чува кућу и залива цвеће јер му родитељи пале на викендицу на месец дана. И онда ће Новица-Убица на крају рећи да има заказан "paint-ball" са ортацима крајем јула и да не могу више да одлажу јер је фрка за термине! А ја ћу све то да гледам смејући се, јер знам да кад бих нпр. ја био у њиховој ситуацији, не би ми пало на памет да дођем и играм за ту багру!

Zorz Vea

pre 16 godina

Imam sest satelita i 15 raketa...moj privatni dzet je samo jedan od 5...ili 25,zaboravih vec...na kraju mog placa je bazen sa penom,okruzen sam golf i teniskim terenom,na zidovima freske,ornamenti,arabeske,mesingane kvake i pozlacene cesme...pijem casicu kristala kada suvo mi je grlo,dok kroz prozor gledam pande kako penju se na drvo...


Da imaju ovi klinci sve to,pa covek i da ih razume,ali nemaju nista osim svoje casti i obraza,koji su upravo izgubili...Volovi na kvadrat...

KADA SE VRATIMO KAO SAMPIONI BICE IM KRIVO STO SU SE OVAKO BEDNO PONELI!!!

Boze,gde ide ovaj svet...nema danas stida ni srama...JAAAAOOOOJ!!!Neka idu dodjavola,svi koji su otkazali,ne Slavnicu,nego Srbiji licno!!!Balegari obicni!!!Ma nema adekvatnog opravdanja,ne postiji,mogu samo da ga rode...pa kako spavaju nocu...znam da ja ne mogu,jer ako je SRCE prazno,pod uslovom da ga imate,onda Vam nista,ali ponavljam apriori nista drugo ne moze ispuniti taj osecaj!!!

Zivela Srbija i njena prdivna kosarka ko god da je igra

Zelim Vam svako dobro,zdrvlja,ljubavi i srece u zivotu!!!

Pera

pre 16 godina

Pa da li je ovo moguce. Teorija zavere ili...Krajnici e moj care pa za to je perod oporavka max nedelju dana. jedino ako ti mnogo smrdi iz usta mogu da razumem da sada ides na operaciju.

Nenad,Bgd.

pre 16 godina

Kao sto rekoh,pre nekoliko dana,stizu lekarska opravdanja.Ne bi me iznenadilo da pocnu da se otimaju i za pozive za vojsku.Mozda da Moka pozove nekog od pionira?

Neven

pre 16 godina

Na prvenstvo će ići SRBI i igraće za SRBIJU, a ja ću uzeti bolovanje da ih gledam, pa makar i sve izgubili, a gledaću ih zato što sam SRBIN, i navijaću do kraja svojim SRPSKIM SRCEM.

Đorđević, Danilović, Divac, Savić, Obradović, Bodiroga, Paspalj.....sjetite se ovih imena i njihovih karijera i kako su oni igrali za svoju zemlju.

spejs

pre 16 godina

Predlazem nasem selektoru da me pozove u reprezentaciju. Igram na poziciji 6 i 7, gde smo vrlo tanki. Visok sam skoro 2 metra. Nisam mnogo brz al zato imam neprecizan sut i malo mi fali da zakucam (mogao sam kad sam imao 10 kila manje). Vec sam krenuo sa pripremama, imam licnog trenera i operisao sam krajnike kao mali. Ne interesuje me ni letnja liga tako da sam u potpunosti spreman da se posvetim reprezentaciji.

Srba

pre 16 godina

Meni samo nije jasno zasto ovi momci dobijaju slobodno kad je u pitanju vojska???
Operacija krajnika??? Ovo je najgluplji izgovor koji sam dosada cuo!
Trebalo bi da svi oni pocev od Radmanovica, Rakocevica, Vujanica, do Ercega dobiju poziv za vojsku, pa neka pauziraju i jednu godinu u svojim klubovima!

XAXA

pre 16 godina

samo me zanima dali če se neko javiti i reči da je I ZA TO KRIV DULE...
Moka če da precrta Dragićevića,Mišanovića,a i TRIPKO če odkazati je r ne če da mu bude GLUMAC,PLAKONJA,PLJUVAČ...kapiten

Jedan je Danilovic

pre 16 godina

Nemate pojma koliko mi je drago sto Michael Govedarevic, pardon Stiven Markovic,Igor Milosevic i Pera Antic nemaju nase drzavljanstvo. Siguran sam da bismo sad bili u jos vecoj depresiji.
Da nam je Milovan Stepandic selektor, sigurno bismo slusali price o tome kako je Grusanovic u zivotnoj formi i kako je bas on pravi covek za reprezentaciju. Pa Slavnicu, sa kojim pokricem guras celu svoju omiljenu ekipu?
Nemam ja nista protiv Zvezde i slazem se da neki treba da igraju ali ne kapiram po kom kriterijumu je Misanovic iznad bilo kog drugog centra u ligi. Decko je mozda potencijal i uz dobar rad moze nesto da bude od njega ali trenutna situacija je porazavajuca. Vodio bih ga u Spaniju jedino kao skauta jer moze da se provuce kroz kljucaonicu i posmatra zatvorene treninge nasih protivnika.
Nije sratmota biti paljevina ali ako si vec selektor bilo koje drzave, shvati da je nacionalni interes ispred tvojih licnih kompleksa. Prihvati gresku i pozovi naknadno Kecmana, Vukosavljevica ili bilo kog igraca(po mogucstvu centra mada je i pomenuti Kecman bolje resenje na petici od Misketa) koji dokazano moze da uradi nesto u skoku. Kad vidim onog Misanovica, sve gledam dal` sam dobio neku frikomovu nagradu. Dal` mu na celu pise Dubai a na stopalima 100 hiljada eura.
Prvenstvo nije ni pocelo a mi smo vec osedeli.
Selektore, pozovi igrace molimo te!
Sto se Ercega tice,glava me boli od ogromne kolicine gluposti sadrzane u tih par reci saopstenja.Pa ovo mu je najbolja prilika u zivotu! Nikada konkurencija nije bila slabija! Ja bih pojeo svoje krajnike i musav od krvi otisao na to prvenstvo!
Kad bolje razmislim, i treba da izvadis krajnike. Kad god te vidim, nazulja me sa strane. Lepo sto si prosirio poslovni prostor.
Ja bih umro za Srbiju a vi sa bitnim obavezama za vreme prvenstva(izuzev stvarno povredjenih) samo umrite!
Junacima koji odu (ukljucujuci i Misketa) puno srece. SRBIJA!

ktitor

pre 16 godina

e sad sam odlucio svakom igracu koji otkaze dajem brate po stoju za dzeparac da dolju u Negotin pa da se u septembru malo zezamo, i da gledamo moku kako se muci!!!!
smestaj i hrana obezbedjeno!!
poseban poziv igracima iz NBA, bice sponzorusa, vasar, tu je ziveo neki Mokranjac i neki Hajduk Veljko pa da se upozbnaju malo sa gradom...

mislim da je korektno od mene, ako svi dodju ovo bi moglo da izadej na 1600-1800 evra!! a mozda ce i Moka...

Srpska Atina

pre 16 godina

Postavili za selektora coveka sumnjivih strucnih kvaliteta,ali zato ima "harizmu",zato je "mangup",stvara atmosferu,igraci mu veruju...Vazi!

bajko_torrente

pre 16 godina

Ko nece da igra neka ne igra.Svi su dobili sansu i zbog Moke-karkature(Vujanic, Popovic, Stanojevic, Askrabic, Avdalovic, Suput, Lukovski-zaboravio je na neke dobre igrace-amnezija:) ili zbog para(Perovic)ili sto misle da su face(Jaric, Radmanovic, Rakocevic@co)ne igraju to je vec stvar KSS ili trenera.Erceg nije ni vredan pomena jer da su tu povredjeni Krstic i Milojevic on bi ih gledao ali na pripremama i dodavao im lopte i peskir.Zasto halabuka oko bezobraznog klinca?Jadnicak,ko zna ko ga nagovorio a imao je sansu da ima minutazu 20 min po utakmici.Sada i nikada.Da su tu deka Bodiroga i Tomasevic,Stojakovic sa onima koje sam nabrojao da nedostaju niko nebi od ovih igrao.Ovako igrace oni.Svojemremeno su igrali Raicevic i Ostojic(nebi igrali za moju zgradu sem ako neko nema ciklus od zena:).Pa neka igraju i ovi jadnici.Na kraju ce otici njih 5-6 i Slavnic cisto da se zezaju i cirkaju po Spaniji:).Gurovic ce da srbuje po kafanama i mlati lovu po spanskim selima u igri pljuvanje u dalj a Velickovic ce raditi kao izbacivac,Misanovic ce biti model za karikaturiste,Radivojevic ce biti kelner,Moka ce raditi u homo-bar kao striper:).Postoji jedini izlaz za njih a to je da krenu busom i odglume saobracajku i potplate neku bolnicu koja ce izdati sapostenje da otkazujemo ucesce zbog masovnog povredjivanja:).Mozda do kraja pofali igraca pa bude nagradna igra-sa nama u spaniju za 4 slucajna dobitnika da se neko i od nas zeza na Ep?:).ja ocu br 10 i da budem cimer Gurovicu da mu objasnim neke stvari iz opste kulture:).Ovo prvenstvo je sansa za Tepica, Tripkovica, Dragicevica, Labovica, Milicica(da napokon zaigra)uz pristojnu minutazu jer pred Tepicem je velika karijera i vodje tima za par godina.Ko je otkazao a da nema pravi razlog(povrede)ne treba ga vise nikada zvati(Rakocevic, Stojakovic, Milojevic,Radmanovic,.....)!Umjesto priprema bolje im je da krenu ranije i razgledaju Spaniju,provedu se na Ibici,posalju neke snimke na youtube.Perovic otkazuje kao da je mega star zbog para a nebi bio ni na sirem spisku!Kao partizanovac navijam da ide bilo kuda,smeta nam!Mozda da pozovemo Rodmana?On bi prihvatio pasos zbog Curcica i da igra pa da bude atrakcija?:)Nasa nada je da svi ofarbaju kosu u bar 5 boja i zbunimo protivnika a Moka da dodje na 1 utakmicu u tanga kupacima.Za sledecu ce nesto da smisle npr da igraju bosi:).Uglavnom ja ocu da igram kada bude nagradna igra!Ljudi idemo u Spaniju!:).Ovo ce biti simpaticno,steta sto nema Finaca da nas i oni isprase!Za sve je kriva politika i pare koje su pomamile klince-lazne super starove,prema tome mi igramo bez premija:).vodite nas!!!!!!!!

Slavujac_Nis

pre 16 godina

Ne, stvarno, ko se odaziva pozivu, za SRBIJU a ne za Moku, uopste moze da se bre nosi odavde iz ove napacene zemlje! Mi jadnici obicni ljudi da vas slusamo kako svaki ima po neki problem, te tetiva, te krajnici, te letnja skola decice, i to americke, te boli me vrat, grlo, nos, te imam bitnu sezonu, te umorio sam se, SRAMOTA BE KOSARKASI SRAM DA VAS BUDE VISE STE SE OBRUKALI NEGO FUDBALERI U NEMACKOJ!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Kako be SPANCI svi igraju, pa grci pa nemci, pa ovi pa oni, Ovo je SRBIJA nasa MAJKA, a vi joj niste deca nego tudjini, SRAMOTA!!! Daj Moko uzmi medalju molim te pa da slavimo verujem u ove momke Moderatoru brate srbine pusti molimte ovaj komentar molim te, jer SRBIJA je VECNA AKO SU JOJ DECA VERNA!!!!!!!!!

Slobo

pre 16 godina

U da, skroz sam zaboravio da imam termin kod zubara dok traje ovo evropsko prvenstvo, tako da necu biti u prilic da ih pratim na TVu. Zao mi je, ali taj termin sam zakazao prosle godine. cccc... jos jedan nek odkaze i za mene je kosarka u Srbiji za UVEK umrla kao i reprezentacija koju necu da pratim.

ivan.mile

pre 16 godina

Nemojte ljudi biti nezadovoljni. Ako je Erceg stvarno pio antibiotike cele sezone onda je dobro da sada uopšte stoji na nogama. Probajte vi da pijete antibiotike 8-9 meseci pa ćete videti šta će vam se desiti.

Looka

pre 16 godina

Moji ljudi ovome nema kraja. Svakom danom novi izgovori. Ko misli da Srbija nema sastav da nas dostojno predstavlja na EP i da treba da ustupimo mesto bratskoj, a u ovom trenutku boljoj Crnoj Gori, neka podrze ovaj post.

Grobari_RS

pre 16 godina

PA STA SE CUDITE LJUDI?! NIJEDAN OVAJ OTKAZ NIJE FRAPANTNIJI OD SAMOG IZBORA OVOG SHARLATANA ZA SELEKTORA! Ovo samo moze u Srbiji! Sramota na sta je spala nasa kosarka!

Normalno

pre 16 godina

Kad su svi vodili hajku protiv "Partizana" i pokušali na silu da slabu "Zvezdu" ustoliče na prvom mestu, napisao sam, posle neljudskog ponašanja Gurovića i podrške koju je imao (čovek gađa delegata flašom, pljune sudiju i prođe nekažnjeno), da nijedan "partizanovac" neće igrati ni za Slavnića ni za Kapičića. Neće!!! Pomirite se time i katastrofom koja nas čeka. Vaš lažni patrotizam zvani Srbija došao je do izražaja. Igraće "Zvezda", što je normalno, pošto naš najbolji tim u poslednjih petnaestak godina nije srpski. Samo je "Zvezda" srpska. Ti "Srbi" sprečili su da Bora Stanković dođe na čelo KSS, zbog ovog Kapičića. Kakvi jadnici.

Jovan

pre 16 godina

raspad, raspad, raspad, totalni raspad ... ne krivim decka, mora da misli na svoje zdravlje , to je ispred svega. ne treba ga napadati, jer ce u buducnosti sigurno biti jedna od glavnih okosnica reprezenacije

Rasformirati ceo KSS!!!

pre 16 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Operacija krajnika! Pa i ja sam imao tu operacijui pa se nisam oporavljao mesec dana! U vrh glave desetak! Ovo je nesto najsmesnije sto sam ikada cuo! Niko nece da igra za Slavnica koji je ne samo nedokazan trener vec i veoma nestabilna licnost i on je poslednji covek koji treba da vaspitava ove nase mlade igrace. Pa usled toga i svi redom otkazuju. Lopovski savez koji hoce pasose da oduzima igracima koji nece da se odazovu. Vujanic koji hoce i moli da dobija 2 nedelje pauze zbog POVREDE ne moze. Zato se radmanovic i rakocevic mole da igraju i smeli bi da kasne debelo. A inace je vujanic 10 puta bolja licnost od njih dvojice. Gurovic treba da bude kapiten igracima partizana i fmp-a na koje je tokom prvenstva pljuvao. Totalno nestabilna ili kako bi Slavnic rekao "emotivna" licnost. Pa isti su njih dvojica zato ga je i Slavnic postavio za kapitena. Inace dok je Slavnic pre koju godinu trenirao Atlas cas je urlao na igraca a cas se na poluvremenu (kada bi Atlas gubio) rasplakavao i molio ih da do kraja pobede! Nemam reci i dobro je sto necu biti u Srbiji za vreme evropskog prvenstva da ne gledam tu bruku! Inace da sam ovde 100% bih gledao ko god da igra. Bas me zanima ko ce sledeci da otkaze. Jel imaju negde neke kvote pa da svi prognoziramo da makar neko profitira na ovoj nesreci!

Djido

pre 16 godina

Zivim u Spaniji vec 13 god. i mislio sam da navijam za nase sa tribina na svim utakmicama.
E pa ljudi,ja kao navijac te reprezentacije otkazujem navijanje za istu na tom prvenstvu !
Ionako sam vec dve godine planirao da popravim zub, i prvi slobodan termin se poklapa bas sa pocetkom prvenstva... Stvarno vise ne vidim razlog zbog kojeg bi odlagao popravku tog zuba!
Sve u svemu GRRRRRRRRRR!

Zurg

pre 16 godina

Šta ste navalili ko mutavi na čoveka. Kao operacija krajnika nije ništa. Ja recimo kada imam upalu grla (nažalost često) ne mogu da preplivam ni pola onoga što mogu kada je nemam. Dečko lepo kaže da je igrao celu sezonu pod lekovima. Pošaljite ga takvoga na prvenstvo i nemojte se čuditi ako zaradi posle 2 godine neigranja zbog dopinga. Tamo nesmeš kijavicu da lečiš lekom iz apoteke jer daje pozitivan rezultat na doping. Drugo bi bilo da mi imamo normalnu reprezentaciju i da je neko pre pola godine došao kod njega i rekao mu - dečko ti si na širem spisku za reprezentaciju, on bi verovano to odradio u toku sezone, bez obzira na igre za klub. I šta ste navalili na ljude te sramota te bruka te Srbija, umesto da se podrže oni koji mogu i hoće da igraju, ovde će se još malo pa zvati na linč. I ovi koji će otići mogu samo da se osećaju kao da smo ih ispratili tamo sa govnjivim motkama. I da pokažu odgovarajući rezultat.

DDT

pre 16 godina

Dobro, hoće li se neko od čelnika iz KSS konačno oglasiti povodom ovog raspada sistema, morala, ozbiljnosti...? KSS kao da je podmetnuo Moku da bude žrtveni jarac, pa se tako svaki otkaz u javnosti prikazuje kao privatni nesporazum na relaciji selektor-igrač. A to je stvarno funjarski.
Oglasite se, bre, recite nešto, za šta vas uopšte plaća država Srbija?!

flaj

pre 16 godina

Eeeee ovo je ipak NAJgluplji razlog!Pa zasto jos na pocetku nisi otkazao zbog operacije nego si se sad setio!!!Razocarao si mene a verujem i sve ostale koji su cenili tebe i tvoju igru!

PARE su u pitanju a ne zdravlje!Zelis i ti da napunis dzepove do 25-e godine kao i vecina danasljih talentovanih sportista!Ugledajte se malo na tenisere!Jelena Jankovic je putovala automobilom nakon turnira da bi igrala za reprezentaciju!Carica!!!

Gurovica i Misanovica nebi trebali vise da uzimate u usta zato sto su oni ti koji igraju!
SRBIJA!

dado

pre 16 godina

Dragi moji/e,

vaši komentari su samo dokaz koliko je moral i nacionalni ponos a i psihičko zdravlje pojedinca (implicira i porodica koje moraju da vas trpe), u našoj Srbiji ugrožen. Prosto me zgražavaju zlobni pro-klupski orjentisani komentari, kao i izjave tipa "košarkaški mrtva zemlja", "neću da pratim prvenstvo" i slične gluposti. Valjda je i to posledica bezličnosti vremena u kom živimo, jednostavno svako može da otkuca bilo kakvu poruku i da je pošalje bez mogućnosti evaluacije društva iste te baljezgarije. Jednostavno se svede na vaš dopisnički krug, pa možete da lupetate šta god. Anarhija mi je lepo zvučala kad sam bio mlađi ali zaista sada baš i ne mislim tako. Ima jedna rečenica na koju često nailazim: "kakav selektor - takva repka, ili "kakva država takav..itd.". E moja malenkost će da je za vas malo dopuni: KAKAV NAROD, POČEV OD VAS KOJI PIŠETE OVE NADASVE ZLOBNE I GLUPE KOMENTARE, TAKVA I DRŽAVA I SELEKTOR I REPREZENTACIJA A I BOGAMI REZULTATI.
Još jedno pitanje. Kako vas bre nije sramota da pričate o nacionalnom timu i selektoru tako, setite se samo kako su vam cvetala dupeta kad su uzimali medalje. Još "košarkaki mrtvi" i "nećete da pratite".
Mislim da bi trebali da promenite nacionalnost, previše vas je tako dosadnih, negativnih, bezobraznih i smorenih.

Vaš,

Pravi Srbin
(ne na baterije kao neki)

Milan

pre 16 godina

Pozdrav svim komentatorima. Javljam se prvi put,(stavrno nisam mogao da izdrzim vise i gledam svakojake gluposti) i zelim da skrenem paznju likovima koji bukvalno ne mogu da se kotrolisu i koji misle da svako misljnje drugacije od njhovog uvreda za sve i uzimaju sebi za pravo ono sto im nikako ne pripada.
Slazme se sa pojedincima koji misle da je Moka lose resenje sa selektora, ali molim vas nemojte reci katastrofalno, jer bolji od njega nisu hteli da se late selektorske fotelje.
Komentari tipa "nisu ludi da im selektor/kapiten budu Moka/Gurovic je smesna i previse licna. Alo ljudi, oni ne igraju za selsktora/kapitena vec za svoju zemlju.
Da li mozda mislite da komentar tipa "necu da mi on bude kapiten/selektor" bio jedan od nacina rasmisljanja umisljenih zvesdica koji su uslovljavali sve redom na prethodnih par takmicenja. Da li neko moze da kaze gde treba povuci liniju. ja mislim da je linija sledeca: Selektor ma kakav da je, (kao u nasem slucaju) bira tim i taktiku. Igraci moraju da slede "apsolutno" svaku zamisao. Sve drugo vodi u anarhiju. (kratko podsecanje, setite se Obradovica i njegovih izjava sta je sve pratilo reprezentaciju, i kakvi su bili ispadi pojedinih zvezdica.
ALi hocu i da skrenem paznju na komentare posle otkaza Ercega da mu treba naplatiti 100000 eur ili uzeti pasos i ostale budalastine nimalo ne stoje. On je svojim otakzom na nacin i vreme kada je objavio pokazao svoju velicinu kao osoba i svoj odnos prema reprezentaciji, kao i postovanje prema svojim saigracima koji su prihavtili poziv bez uslovljavanja. I treba razmisliti da li njega i ostale igrace tipa "hocu da igram, al mi se nesto ne da" treba uopste zvati u reporezentaciju, ali molim vas ne mojte praviti nacionalnu tragediju. Kosarka se igrala pre njih, igrace se i posle njih. Ne mozemo uvek da budemo u vrhu. Tako da dajete malo dobre volje i probajte da podrzite ove koje imamo, jer izgleda da boljih i nemamo. Da ih imamo oni bi vec bili na listi.
Pozdrav iskrenim ljubiteljima kosarke, i naravno negativcima i kvazi patriotama, koji lece frustracije i kosarku gledaju samo kad i "dodje snaga"

Drag

pre 16 godina

Stvano su bezobrazna ova opravdanja. Kao pio antibiotike cele sezone a to niko nije znao! Sto to odmah nije rekao kad je bio na sirem spisku nego se sad setio. (Verovatno je dobio neku ekstra ponudu, pa sto bi on rizikovao povredu i ugovor.) Sto se nije operisao u maju, do sad bi se oporavio. Ne, Covic ga placa, a Moka ne. Radmanović zakazao kamp za decu pre godinu dana!? Neodlžna obaveza! A pre godinu dana nije znao da se ove godine igra Evropsko prvenstvo! Neko je pomenuo Milojevića, a on prvi otkazao dok ga još nije ni zvao, u martu mesecu! Ima operaciju! Jako voli da igra za repku, ali šta će jadan, ima operaciju... Što se tad nije operisao, do sad bi se oporavio. Da, tako i prošle godine, i pretšrošle i 2004. I onda kaže, voli reprezentaciju. A Dule kaže ''Miloje dobar dečko''. Kao I Stojaković, Krstić, Ilić, Rakočević, Vujanić, Šuput, Avdalović... Svi oni jako vole reprezentaciju. I baš su prošle godine hteli da igraju, i pu baksuza, Šakota ih nije zvao! Baš bez veze!

Red Devil

pre 16 godina

Igram na deficitarnim pozicijama stamenog krila i preteskog centra u skolskom dvoristu. Moko, obecavam da cu se valjano pripremiti za EP na Exitu, Sound-u, Freestyler-u i ostalim sportskim centrima. Radim vezbu pivo + tekila individualno, kondicioni mi preporucio kao obavezan deo treninga.

NS-M76

pre 16 godina

@ Neven

"Na prvenstvo će ići SRBI i igraće za SRBIJU, a ja ću uzeti bolovanje da ih gledam..."

Pravi Srbin.Ne uzima covek godisnji,nego bolovanje!!!
BRAVO KRALJU!!!

Deki

pre 16 godina

Pa kako taj Slavnic odredjuje spisak, a ljudi vec odavno isplanirali nesto drugo...???
Cudi me da i Divac nije na spisku... Zar Slavnic ne zna da se sa tim zvezdama prvo mora razgovarati pa ih tek uvrstati u spisak tamo neke reprezentacije.
Neznam na koga sam vise razocaran,na te neke zvezdice ili na Slavnica zbog ovih otkaza...

tihi

pre 16 godina

SRAMOTA!!! Pa nas u Srbiji ima bar pola miliona koji bi od sveg srca voleli samo da obucemo onu najobicniju majicu od reprezentacije, a kamoli da igramo i to na Evropskom prvenstvu...
Place mi se od muke, a tebi Moko svaka cast. Lud covek to ne bi prihvatio da radi. I neka te bar Bog pogleda i nas nekoliko koji ce i dalje da bodre i navijaju za SRBIJU, ne za Slavnica, Kapicica, Bojica, Gurovica, Jarica, Tripkovica ili nekog drugog. ZA SRBIJU!!!

King

pre 16 godina

Sta ste se bre vise uhvatili za Gurovica!!!!! Pa ko da bude kapiten???!!!! Sledeci otkazuje Pavlovic 100%, a zatim Milicic 98%. Sta ovi klinci umisljaju da su neke zvezde!!!!! Gurovic mator covek pa prihvatio da igra, Jaric 29 god. i on prihvatio, a neki pe...i od dvadeset godina odbijaju igranje zbog krajnika!!!! Lepo ubaciti na spisak Vujanica, Askrabica, P.Popovica, B.Popovica, Stanojevica (pa ljudi iz saveza skroz zaboravili na coveka a on u zadnjih 4 god najbolji centar u Nemackoj ligi koliko sam saznao),Raicevica,D.Vukcevica, Marinovica... Nemamo niti jednog dobrog i iskusnog niskog centra, centri su nam takodje problem!!! neka ubace neke od ovih i mozda cemo i uspeti na OI. Ljudi iz saveza su krivi jer nisu na vreme pricali sa igracima o planovima reprezentacije!!! Morali su jos pre 2 meseca da popricaju sa svakim od njih i da vide na cemu su. Sta mi svi oni izlaze u medije i pricaju kako se nadaju da ce taj i taj igrati A ONI UOPSTE NISU NISAKIM OD NJIH RAZGOVARALI!!!! Zasto Perovic I Erceg nisu rekli pre skracivanja spiska da imaju obaveza nego sad kad je spisak pao na 18 igraca!!! E pa zato jer su cekali da vide dal ce potpisati ugovore, a kad su to odradili boli njih uvo za reprezentaciju!!! Stvarno mi je krivo igraca koji ce igrati i navijacu za njih!!! Ali ovo sto se desava nisu cista posla !!! Ako PAVLOVIC pristane on ce biti najveci SRBIN a ne ovi "nasi srbi". Po meni krivac broj jedan KSS, drugi krivac svakako Slavnic (koji se odrekao nekih proverenih igraca da bi ukazao sansu mladima) e pa evo mu ih sad ti mladi igraci!!! A sto se ostalih koji su otkazali tice SRAM VAS BILO!!! Nije bitno ko je kapiten a ko selektor bitna je Srbija, a vi koji se prepucavate oko toga predjite molim vas na drugi forum jer brate mili smarate!!!

pera

pre 16 godina

Da se ova sramota ne bi redovno ponavljala prilikom potpisivanja prvog omladinskog ugovora svi igraci nezavisno od toga da li imaju ili nemaju reprezentativni kvalitet da potpisu klauzulu da se neodazivanje na poziv selektora placa od 100 000 do 500 000 evra. Pa neka gospoda izvole. Ako je p.d.r Radmanovic mogao uplatiti 500 000 dolara za pad sa skija e onda bi morao isto toliko uplatiti i za smijesno obrazlozenje neigranja (mada ga ja kao provjerenog "glumca" ne bi ni zvao) Tako dobivene pare usmjerii u razvoj mladih talenata i eto nas opet na vrhu.
Ove generacije su izgubljene (hvala legendi Divcu koji je prvi poceo sa eskiviranjem) a sad i petorazrewdni igraci otkazuju.
Koristim priliku da i ja zajedno sa mojom pokojnom babom otkazem Slavnicu ucesce na EP.

Edit

pre 16 godina

Besmisleno je samo jednu stranu proglasiti krivom. Naročito krivicu vezati za neku ličnost koja se pojavljuje u aktuelnoj melodramatičnoj sramoti. Srpski igrači već godinama ne žele da igraju za reprezentaciju, bez obzira na to ko je selektor ili kapiten.
Kada se uzme u obzir kakva nam je liga, jasno je da su stvar pokvarili neki ljudi koji nisu u prvom planu i ne menjaju se. Selektori i kapiteni dolaze i odlaze, a profiteri ostaju. Jedina šansa za oporavak košarke u Srbiji je raspuštanje svih klubova i saveza. To bi dovelo do toga da pacovi pobegnu i ostave košarku na miru. Potom bi trebalo formirati neku vrstu «ustavotvorne» skupštine, sačinjenu isključivo od igrača i trenera koji su ostavili dubok trag u reprezentaciji. Zadatak te skupštine bi bio da donese nove propise i postavi nove ljude na rukovodeće poziciji...
Naravno, to se nikad neće desiti. Ostaće legenda o jednom košarkaškom narodu, koju ćemo pričati našim unucima, a oni nam neće verovati.
P.S.
Koliko se sećam, na spisku pozvanih reprezentativaca, Gurović jedini ima zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva (i ne samo tu!). Toj medalji je dao ogroman doprinos. Prema tome, ovi klinci iy reprezentacije moraju da pokažu respekt prema njemu, a on ih ima čemu naučiti.
Što se tiče Moke, kao igrač vredeo je više od cele ove reprezentacije u zbiru. Kao trener nije postigao rezultate koji se mogu porediti sa igračkim, ali je dao nemerljiv doprinos u stvaranju nekih neverovatnih igrača. Prema tome klinci košarkaši, tišina i načuljite uši! Isplatiće vam se, a nas to može koliko - toliko utešiti.

Objektivan

pre 16 godina

ma bre kakva je to ZZZ velika ZZZ . Dajemo pare za omladinu i sport a vidi kako se balavurdija ZZZ na racun nas svih. Pa dal je to normalno bojkotuju rodjenu zemlju , gde to ima . I vi novinari poslkanici naroda "dao otkaz Slavnicu" SRBIJI je otkazao !!!! Nek se zna, sta je sramota to napisati krupnim masnim slovima?! Treba balavurdiju na stub srama , povecati im porez na prihod 15% na svako ne odazivanje SRBIJI . Sigurno i vojsku sluze u keceljama. Dokle bre vise puniti im pare u dzepove, treba ulagati u karling , u badminton i druge sportove a ne u te krakate nesposobnjakovice. Ucinak u NBA njih deset zajedno kao jedan osrednji igrac. Razmazene PI*KE !!!! SRBIJA JE IZNAD SVIH !!!

Zeka peka

pre 16 godina

A ja mislio da su fudbaleri glupsoni. Pa operacija krajnika je rutinska operacija posle koje vec posle 3 dana vracas sve u normalu. Decko je patetican u pokusaju laganja i glup ako je celu sezonu igrao pod antibioticima zbog upale grla...

grobar

pre 16 godina

I ja bi odbio da igram za reprezentaciju u kojoj je Milan Gurovic kapiten kojem je zagarantovana startna petorka pre prvenstva, a onda intelektualac od selektora prica o ravnopravnosti i o svom humanom delu o pomirenju Zvezde i Partizana!

Pa sta reci?

pre 16 godina

Ne zelim pljuvacinu, nego argumente i zato navijaci-isfrustrirani pljuvaci, oladite.
Ja, zaista, imam simpatije za Slavinica, ali u drugim, njegovim iskonskim, ulogama.
Ovde ga ne vidim i zabrinut sam, jer nije repka za vadjenje iz finasijske situacije pojedinaca.
@ Moko,
nemas pedigre za ovaj posao.
Kasnis sa angazmanom u trenerskoj sferi.
Ako si pravi ti ces podneti ostavku i dati priliku da neko okupi najbolje za Evropsku smotru kosarke.
Kamo srece da moze kao u tenisu. Pobedis i ides dalje.
Teniseri nam dokazase da se najbolji sportisti mogu dobro plasirati kad su u ekipi.
Ekipni sportovi su uvek problem.
Za to je potreban lider(pravi lider), a ti to Mokop nisi.
To je reprezentativna smotra i ti nisi u stanju biti reprezentativan.
Ne ide ti mnogo sto-sta na ruku. Osnovno je sto si ti sve napravio na improvizaciji, a to je davno proslo vreme i takav prilaz vise ne radi.
Ti i sad readis na improvizaciji.
To je jasno.
Ocekujem da citas komentare, ali i nisam siguran, jer ti si osoba koja nema strapljenja za to, ali ni za temeljan pristup, bilo kom radu, sem ispraznih naklapanja u kafanama u kraju.
Nisi naucen na temeljan odnos i rad na vreme i sad, nakon 11 godina apsolutnog neprisustva u kosarci i nesnalazenje u bilo cemu, tebi, neko koji je jos diskutabilniji od tebe, daje repku u ruke.
To nije dobro ni za tebe ni za Srpsku reprezentaciju.
PS.
Tesko mi je bilo da ovo napisem, bas ovako, a da sacuvam i Moku i napravim poruku po meri.

Ivica Milisavljevic

pre 16 godina

Prvenstvo je za FMP zavrseno 10. juna. Momak je mogao vec odavno da resi taj problem i da se oporavi. Odavno se znalo da ce biti na spisku i nikada se nije oglasio da ima neki problem. Zvanicni spisak je objavljen pre 3 dana a on se tek sinoc oglasio i jos tvrdi da mu za oporavak od operacije krajnika treba mesec dana (na stranu sto je to vec mogao da resi). O takvoj osobi zaista ne treba trositi vise reci, kao i o onima koji otkazuju zbog "povreda", kampova, letovanja, umora, istrosenosti i slicnih gluposti uz obecanja da ce se odazvati vec za sledecu akciju (a ko zna sta ce biti tada).

Za sve one "duhovite", sarkasticne i cinicne pametnjakovice, ne otkazuje se Slavnicu ili Gurovicu ili Zvezdi ili Partizanu vec SRBIJI. Ne igra se za Slavnica, Bojica, Vujosevica ili koga god nego za SRBIJU.

Pogledajte spisak Grka, ima igraca i Panatenaikosa i Olimpijakosa, skoro svi su u timovima koji su imali napornije sezone (i u kojima su igrali vazne uloge) od bilo kog naseg igraca. Neki idu u NBA pa se ne obaziru na letenje lige i kampove. Ili kod Spanaca gde ima i Katalonaca i Spanaca i Baska itd. Jel' svima njima sve potaman? Vole trenera, sve u savezu, odmarali su se celu sezonu i sada nemaju sta da rade pa eto da igraju za reprezentaciju?

Petar

pre 16 godina

Sada je red na Kapicicu, odnosno KSS, i Ministarstvu sporta, pa mozda i samom premijeru da reaguju. KSS treba da suspenduje, odnosno zabrani, ugovor Koste perovica sa Golden Stejtom zbog nepostovanja reprezentacije Srbije u tom ugovoru. Sve dok se taj ugovor ne izmeni, KSS ne treba da ga odobri. Takodje, takve klauzule u vezi sa obavezama prema reprezentaciji moraju ubuduce biti obavezne u svakom ugovoru nekog naseg kosarkasa. Nece nam bezobzirni menadzeri unistavati reprezentaciju. Ovo je nevidjena sramota, i KSS i Vlada moraju reagovati zabranama i suspenzijama, pa ako treba i tezim kaznama, dok se stvari u vezi sa reprezentacijom ne dovedu u red. Ovo se vise ni jedan jedini dan ne moze tolerisati, i mora se koliko danas od strane KSS suspendovati ugovor Koste Perovica. Svi igraci koji se ovako ponasaju prema reprezentaciji moraju biti suspendovani od strane KSS, jednostavno ne mogu vise da igraju kosarku, i tacka. Takodje treba oduzeti licence i zabraniti rad svim menadzerima koji prave ovakve ugovore stetne po reprezentaciju Srbije.

Mickey

pre 16 godina

Slavnić : Gde ćeš ti,Erceg ?

Erceg : Tu,blizu...samo tetki da donesem lek...

Šalu na stranu - SRAMOTA !
Masovno bežanje od igranja u reprezentaciji sa više nego smešnim izgovorima je nažalost postala moda.Od momaka koji su još uvek na okupu zaista ne možemo očekivati bog zna šta,ali naravno da bez obzira na sve SVI treba da ih podržimo i da navijamo za njih a ne kao sada da svakodnevno slušamo zlonamerna navijački nastrojena pisanja novinara sa diskreditovanjem Slavnića i nekih od igrača.Stvara se loša atmosfera forsiranjem afera i prenošenjem izjava igrača - bukvalno kao da svi žele da reprezentacija što gore prođe.Tužno je što navijači gledaju klupski na reprezentaciju pa tako imamo mržnju većine navijača Partizana (samo zato jer je Gurović kapiten)prema selekciji.
Zbog svega navedenog,voleo bih da ostvarimo uspeh na EP-u,a pod uspehom smatram plasman na OI !!!

Vojo

pre 16 godina

Calicu,izvini sto ne mogu da napisem tvije prezime tacno,ovo je neki kilava svedska tastatura.Mislim da igraci ne gledaju u savez kad igraju,nego u zemlju i narod!Pa ne idemo u crkvu zbog popa,nego zbog nase vere.Zato sam i stavio Jorovica zajedno sa takvim velicinama(neke sam i propustio,ranije ih je mnogo bilo),zbog njegovog postupka prosle godine.Savez ga i ne konstatuje otkad se povredio,a on kaze da bi isto uradio opet.Retki su to ljudi,a postaju jos redji. Pozdrav

Veliki brat

pre 16 godina

Da li se neko pita zašto svi oni otkaziuju? Ili samo olako kažemo:"Baš je smrad, prodao nas je!"
Otkazivali su i Obradoviću, Pešiću, Vujoševiću, pa i Slavniću. PA ŠTA! NJIHOVA STVAR! Nisu dužni da igraju.

Slažem se da bi bilo lepo da se svi odazivaju na poziv, ali su ta vremena odavno prošla.

Uostalom, prvi koji su počeli da kuliraju reprezentaciju su Divac i Stojaković. Divca mogu da razumem, otkazao čovek sa 30 i kusur godina i posle toliko nastupa i medalja.

Razlika izmedju matorih i ovih novih "zvezda" je u tome što su Sale, Vlade, Danilović i ostali svo vreme kao klinci sanjali o zlatnim medaljama, dočecima ispred Skupštine... A ovi novi samo o šuštećoj valuti, zelenbaći, evrići,stanovi, lokali, bembare, mečke, modelsice, Cece, Karleuše i ostale......

Nije im reprezentacija prioritet u životu, možete li svi vi koji kukate to da ukapirate?

A možda je i bolje ovako nego da im svetinje budu Karadžić, Mladić i Šešelj, kao ubedljivoj većini vas ispaljenih!!!!!!!!!!!!!

REPUBLIKA SRPSKA

pre 16 godina

MOGAO JE NESTO ORGINALNIJE SMISLITI, MOZDA BI NEKO I POSUMNJAO DA JE ISTINA...NEK SE STIDE...I SVAKO ONAJ KO OVO BUDE POKUSAO OPRAVDATI...NEMA OPRAVDANJA!!!

Valjak

pre 16 godina

Pocinjem da shvatam sve dosadasnje selektore. Ovo je stvarno sramota za ovaj narod. Jesam pacifista, ali kako bi ne daj boze isli u rat kad ne mogu da odrade jedno evropsko prvenstvo?

slatkish(grobarka do groba)

pre 16 godina

Do prve utakmice ostace nam samo trener reprezentacije i kapiten!A ovo ostalo ce popuniti VMA i privatne klinike!Zivi bili pa videli!Joooj DRZAVO!Ako care,ko ti je kapiten i treba da bezis,pa makar zbog krajnika!Blago tebi kad ih imas!

Milan

pre 16 godina

evo nas 15 da se skupimo foruma i da igramo ako nece niko da igra za reprezentaciju!ko se prijavljuje?
(boriss, 4. jul 2007 23:00)

Ja se prijavljujem. Nisam nikada u zivotu trenirao, ali za razliku od ovih od kojih su nasi klubovi napravili igrace, ja sam spreman da igram iako se jos nisam potpuno oporavio od operacije krajnika koju sam imao pre 20 godina i popravke zuba pre 9 godina,a i ne dugujem nista nasoj kosarci (za razliku od njih koje su nasi klubovi i nize kategorije reprezentacije stavili u prvi plan), videce oni kako cu se vratiti u velikom stilu!!!

@ nema problema

Izbor ti nije los, mada mislim da treba povesti Labovica (videcete kad on i Teodosic eksplodiraju na EP, niko ih vise nece izbaciti iz reprezentacije).

Zoran_KG

pre 16 godina

Apsolutno podrzavam ove igrace koji odustaju, i one koji su se u startu izjasnili da nece igrati za reprezentaciju. Tako bi trebalo da bude u svim sportovima, gde nesposobni za savez, a vrlo sposobni za sebe i svoj dzep vode glavnu rec. Dok nam ne bude gore, ne moze da krene na bolje, jer je to jedini nacin da se "ocistimo" od prljavih i nesposobnih u ovom nasem sportu, pa i u drzavi ako hocete tako.

Vojo

pre 16 godina

Predlazem da:Bodiroga,Danilovic,Djordjevic,Paspalj,Jorovic,svi koji su srce dali za ovaj narod i reprezentaciju opale po 2 vaspitna samara ovim manekenima koji su osramotili sebe u ocima zemlje.Danilovicu,ovde se udara,a ne u plej ofu!Tanjevic je u Turskoj presekao,izbacio zvezde,krenuo da stvara tim,to moramo i mi.Napred Srbijo,izdrzaces i ovo,mozes ti to!Pozdrav za Kenana iz Bitolja!

mare nbg

pre 16 godina

za operaciju krajnika mesec dana pauze!!
pa da li je on svestan sta izjavljuje,vecu glupost u zivotu nisam cuoooooo.a i Moka mu je lepo rekao da ima 15 dana ako hoce da se prikljuci,sto je i normalno posto toliko i traje oporavak.

mlmilan

pre 16 godina

Nije bre ni Obradovic kriv bio prosli put. Covek je pogresio jer je verovao nabedjenim zvezdama (Radmanovic, Jaric...) koje su ga ostavile na cedilu. Krivi smo mi sto nam mafija iz Crne Gore (Vujosevic, Kapicic, Bojic...) vodi kosarku. Sad cete da vidite kada pocnu da ucenjuju Sasu Pavlovica, i kada decko naprasno promeni odluku.
Kako bre moze neko koje u nasem strucnom savetu (Dule) da bude trener Crne Gore? MAFIJA, rasformirati KSS pod hitno!!!! A sto se Ercega tice, razocarao me je totalno!!! Trebao je da bude jedan od vaznijih igraca na prvenstvu a sada smo totalno tanki na centru!!!

Zeljko M.

pre 16 godina

Pitam se, imaju li ova deca roditelje, bracu, sestre, prijatelje u Srbiji. Zar ne postoji ni jedna jedina svetinja , ni jedan jedini razlog da se pojave u reprezentaciji svoje zemlje. Pa covek moze da igra za sebe, za zemlju, za ekipu , za neke druge ljude koji od njega ocekuju pomoc. Motiva za prave ljude ima na pretek. Ako je Slavnic problem izadjite svi i recite da je on problem i mi cemo ga oterati, i njega i bilo koga drugog. Problem je sto je on samo jedan od problema, a najveci je nedostatak pravog kucnog i roditeljskog vaspitanja kod ove jadne dece. Moj sin ima 12 godina, zivi u Nemackoj i s ponosom nosi srpski dres kada sa drustvom ide na basket. Trenira basket i dzudo i kaze kako mu je jedina zelja da jednoga dana zaigra ili da se bori za Srbiju. E, vidite, moja supruga i ja smo ga naucili tome.
Sine, ceo svet je tvoj, zivi gde hoces, radi sta zelis, ali, nikada se ne postidi svojih roditelja, svojih predaka i svoje zemlje. Ako se ikada postidis, postideo si se samoga sebe.

Soldier

pre 16 godina

Ljudi dokle vise da se zavaravamo? Zivimo u zemlji razmazenih i nadobudnih ped..a, tatinih sinova i ne znam cega jos? Tesko mi je posle secanja kako smo ubijali Spance i Grke u pojam da gledam kako nam vracaju duplo. A zasto-zbog umisljenih zvezda, te imam zakazan kamp, te moram da treniram za letnju ligu NBA, moram na operaciju krajnika, moram da odmaram, mogu da se pojavim tada, ne mogu sada. Mi smo prethodnih godina i naucili igrace (Vujosevic, Obradovic) da mogu da se pojave na pripremama kad oni to hoce. Zato raznorazne patriote, trneri i strucnjaci pustimo selektora i ono igraca sto imamo (neki ne zasluzuju ali su ipak tu) da odrade pripreme i to EP pa cemo da vidimo. Setite se sa kakvim povredama su nasi igrali SP 1998 u Grckoj (Djordjevic, Rebraca) pa su ipak pokazali da su najbolji. To je bila Srpska kosarka. Sada samo uz Bozju pomoc mozemo da prevalimo ovu situaciju, a posle neka bude sta bude. Nadam se da cu opet jednog dana da se derem od srece kada budemo tukli Spance i Grke, a njihovo vreme vec prolazi. Pomozi Boze!!!!!!!!!

vlada

pre 16 godina

Sve ovo je posledica mafije koja je na celu KSS i koja je oterala Boru Stankovica. Vise ne treba reci... Ko deli moje misljenje nek podrzi ovaj komentar. Poz!

Vladan_

pre 16 godina

Ma nema veze igracu ja za reprezentaciju,samo ce Moka morati cuvati komsinicinu devojcicu(ima 2 godine),obecao sam zeni. A mama mi ne da da vise od 2km dnevno trcim,i rekla mi je da ako se prehladim da ostanem pa da zarazim sve ostale i idemo na - - - PARAOLIMPIJADU

ntt

pre 16 godina

Ova opravdanja me podsecaju na osnovnu skolu, kad smo hteli da se izvucemo sa pismenog. Samo se sada ljudi izvlace od selektora i kapitena. Razumem ih potpuno

bice vaskrsenja

pre 16 godina

Mozda cemo imati i najlosiju reprezentaciju na svetu, ali kazite mi svi vi koji od vas i od svih srba na planeti kad igra SRBIJA u kosarci ma kaka bila ne stoji prilepljen uz televizor i nada se da cemo mozda ipak pobediti i doci kuci kao sampioni. ko od vas kad su nam nabili 20 poena razlike i nedostaju 10 minuta jos misli da ce mozda biti produzeci?
Sve dok bude bilo takvih ljudi bice i nase kosarke i pobedicemo nesto.

U mnogim zemljama vise toga nema pa ni u spaniji i grckoj nisu toliko napaljeni kao mi.

Lomi

pre 16 godina

DULE VUJOSEVIC JE KRIV!!!
Dokle ce Dule da upropascava nasu kosarku??? Od kad je Patizan osvojio one nakaradne titule nasa reprezentacija nista nije osvojola!!! Dokle ce Partizan da blati nasu kosarku???
Zasto ZVEZDA neje osvojola titulu kad ima ubedljivo najbolji tim!!! Mislite o tome...

memphis_rains

pre 16 godina

Pa i ja bih otkazao onom nadobudnom liku koji 15 godina nije postojao u kosarci a sada nesto hoce...neka im se svi zahvale jer se zna koja je to kuhinja (sto bi rekao Dule :))

jekum

pre 16 godina

Ala smarate sa kapitenom i Mokom !!!!
Pa ne igraju oni za kapitena ili za selektora!!!!
(Ne)igraju za SRBIJU !!! ALO, SRBIJU!!!!

A uzgred, kad bi prestali da sve gledate kroz prizmu nasa dva 'najveca' kluba, mozda bi i bilo nesto od nas. Vama je sad samo vazno da igraju igraci iz vaseg kluba, a da onaj drugi da sto manje. VI STE GROBARI NASE KOSARKE! A NE SAVEZ I IGRACI! To je samo posledica vasih gluposti! Mislite o tome.....
:/

krle

pre 16 godina

Cele godine ga muče krajnici? Zašto onda nije otišao na operaciju odmah po završetku sezone? Tako bi imao i više od mesec dana da se oporavi! Izgovori su im bljutavi.

Jedan je Danilovic

pre 16 godina

Grize me savest sto nisam pomenuo velikog patriotu Jarica. Covek je imao PET poena u proseku i DVE asistencije po utakmici u prosloj sezoni. Mozda voli basket pa ako treba doci ce i da igra za reprezentaciju.
Od Jarica igraca je gore samo jedno - Jaric covek. Kad se to uzme u obzir, bolje resenje su i Teodosic i Popovic i Marinovic. To znamo svi. Pardon, jedan od nas ne zna. Nazalost, on bi prvi trebalo da zna.
Perovic otkazao? Ja sam grobar i iznenadjen sam napretkom koji je pokazao. Do pre dve godine sam ocekivao vest o njegovoj povredi izazvanoj saplitanjem o sopstvene noge. Sad je sasvim solidan igrac. Posle toliko strpljenja pokazanog prema njemu od strane kluba i poverenja od strane reprezentacije kada je ulazio na siri spisak, ocekivao sam da se bar malo oduzi igranjem za Srbiju. Nazalost, i on se samim cinom potpisa nba ugovora odrice domovine kao i neki pre njega. E moj Kosta, jel ti i dalje omiljena pesma: "Baby is you given to me, i`ll given to you..."? Nauci da hodas, nauci da govoris a mi cemo nauciti da beskicmenjake ne zovemo u reprezentaciju

Ker, Novi Sad

pre 16 godina

Toliko sam iznerviran ponasanjem pojedinih kosarkasa tipa "Perovic, Erceg" da pravim slovne greske u komentarima. Hteo sam da kazem da cu svaki put kada budem gledao neke od tih ispala na praketu zvizdati kao konj cim neko od njih primi loptu. Sve svoje frustracije cu preneti na njih pa neka se onda zajebavaju sa necim drugim a ne sa nama navijacima i svojom zemljom. Perovicu i Ercegu oduzeti drzavljanstvo, eto to treba.

Rem1

pre 16 godina

A vi sto pljujete po Gurovicu razmislite malo ko ima kakvo srce kad je u pitanju reprezentacija i SRBIJA!!! A sto se tice primitivizma, bolje da imamo jednog igraca koji je bezobrazan i FAJTER pored toga, koji nije p...ka kad ispred njega dodju Gasol i Navaro, nego da imamo gomilu sarlatana koji smatraju da im je propao odmor kada su pozvani u reprezentaciju. A ovi momci sto igraju nisu losi kosarkasi, a vreme ce pokazati da ce i oni uspeti da osvoje neku medalju na nekom buducem prvenstvu, i navijajmo za njih, i za GUROVICA koji je UVEK ostavio srce na terenu, i koji ce nauciti ove momke sta je reprezentacija. NAPRED SRBIJO!!!

Patriota

pre 16 godina

"""NASA PRVA ZVEZDA,


Stojakovic Pedja,
izmislio da ga bole ledja,
mozda ga i bole ali malo dole.

Ne brine se on za svoja ledja,igrao bi on za nas,
njega druga muka muči,
koliko će imati "nula" njegov račun tekući.

Što ne igra Mokina je krivica,
Pedji je stvarno ispod časti,
da sa njim trenira Novica.

Radman bi igrao,atmosfera u timu mu prija,
al izvinuo se MOki kaze mora da skija.

Da burka bude veća,
reče Vladi Pedja:"Učimo jos ovog Darka,Sale ce da otkaže,al vidi ovog Marka.
On zvezda nije prava,
vidi ga molim te, sa klincima se ponižava."

Mare došao sa kraja sveta,
dosta je ove sezone hladio Garneta,na aerodromu opšta vika,došo Mare,
ovde da se slika.

Sa Rakočom neće da se bije,došao je,
dugo ga u novinama bilo nije.
"E, Milane otarasili smo se onog smora,
vođe mi smo sad prave,nema više Igora."

Kostu jos od Nigerije peče poraz,
pa je Moki dao otkaz.
Ugovor i njega veže,da povreda treba da se kloni,
tu su Miško,Labud,i Nemanja nek igraju oni.

Erceg video da je odustao Kosta,
pa je i njemu bilo svega dosta.
"Treba ugovor Nba da potpišem,
i ove krajnike da operišem."

Vujke i Marin dres nek zaborave,
doveo je Moka "mlade tigrove",
samo ne znam kako će da pregaze, SKORCIJANIDISA i ostale slonove.

Al ima nešto svetlo u ovoj priči,
sa trakom se sada diči,
što se odazvao zahvalimo "čiči".
Sa ponosom traku nosi,
pa Jariću sve prkosi.
Lucidan je ima boljke,
al nadam se ponoviće one trojke,
kad pobedismo Amerikance,
neka dobro jede pre prvenstva,
da mu svari i pred Špance.


U ŠPANIJI ĆEMO SLAVITI,
SAMO NAPRED ORLOVI,
I ISPRED SKUPŠTINE ČEKATI!!! ""

Milan

pre 16 godina

@Rade Zemun

Rade, igra cemo sa loptom, kosarkaskom... :-) Sala...

Sada bez sale: Koga li ce to Mocha voditi na letovanje u Spaniju?

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

LJUDI, PA STA JE OVO???!!! Pa ovo samo u Srbiji moze! Pa smeje nam se ceo svet, a i mi sa njima, jer nam nista drugo ne preostaje!!!

Ivan

pre 16 godina

Joj, majko moja!!!!! Igraće nam Mišanović centra. Pa bre Moko, ovo nema smisla. Zovi mene, bolji sam od onog komarca. Sad se Gasol i ostali centri koji će igrati protiv nas tako slatko smeju...Ma pukli smo, biće blamiranje

Dzoni Grobar

pre 16 godina

Što ćemo sad, teško da se može gore od prošloga prvenstva pa makar pošli sa 10 igrača!!! Ja mislim da bez obzira ko bio trener i kobio kapiten (pa makar to bile dvije prekrižene nule) za sržavni tim mora da se igra! Ja bih bio zadovoljan plasmanom u četvrtfinale! Sjetite se samo prošloga prvenstva i igara tzv. zvijezda (rebrača, radmanović, jarić, avdalović, popović), morali smo se konačno odreći takvih rodoljuba (osim jarića koji ne zapinje u svom klubu pa došao malo čovjek da igra)i pružiti šansu ovim mlađim igračima!!! Bez obzira na sve moramo biti složni (makar jednom) i navijati svim srcem za SRBIJU!!! Ako neko neće da igra za reprezentaciju, neka neće. Lično ja ih nikad više ne bih pozvao!!! Naprijed SRBIJO, da probamo do medalje!!!!!!

marc'o

pre 16 godina

operise krajnike???kada je vec na stolu,neka mu urade i lobotomiju,pa neka probaju da ubace jedno 10 grama mozga.druga stvar:da li ste primetili da su dva najruznija kosarkasa otkazala...

Goran

pre 16 godina

Ovo je razlog vise da gledam Evropsko prvenstvo ida navijam ludacki za one koji se ne boje izazova!!

Bas bih voleo da ovi klinci koji odu nesto urade,pa da pokazu da nam nisu potrebni nikakvi stojakovici,radmanovici,perovici i slicne "zvezde"!!!!

Ajmo,ajde svi u napad!!!

Mx

pre 16 godina

Čudi me da kladionice još nisu dale i klađenje na opciju koliko će još košarkaša otkazati Slavniću do početka priprema, i koliko još njih za vreme priprema.

inxs

pre 16 godina

Jel moze neko da mi kaze zasto niko ne zove JOVU STANOJEVICA?!?! Povredjen, nestao, nece...?!?

Mozemo da se oprostimo sa OI2008!!!

Sokobanjac

pre 16 godina

Eeeee, kakav si ti igrac moj Erceg kao da te je Dule pravio!Ljudi ma stize Zigic nema problema, a ove kosarkase ne trebaju nikad da igraju za Srbiju!!!Ne treba ni jedan novinar da ih vise spominje a kad dodju na tekmu ovi sto otkazuju treba da budu napu....i za sva vremena!

ing. petrovic

pre 16 godina

EVO LISTA NASIH IGRACA:
Radmanovic
Stojakovic
Gurovic
Rakocevic
Vujanic
Krstic
Ilic
Milicic
Cabarkapa
Jaric
Tomasevic
Tripkovic
Perovic
Tepic
Popovic
Askrabic
Milojevic
Pavlovic

Kad bi se pogledala ova lista reklo bi se da bi SRBIJA mogla imati najbolju reprezentaciju na svetu.

Medjutim to su samo pojedinci koji zajedno ne cine reprezentaciju i mnogi od njih su bili na evropskom u BG-u i svi smo videli sta su napravili-totalna katastrofa!!!

Prema tome mislim da bi trebao da se ceo nas sistem u kosarci reformira i da se izbace politicari itd.

Pa ljudi jednog od tih iz saveza koji sad glumi nekog i nesto u kosarci moj otac je lupao svako vece u vojsci jedan na jedan i tri na tri i obogatio se, a sad on tamo glumi nesto.

Mislim da bi trebalo malo da se moka pusti da radi pa da vidimo sta moze ali bi trebalo da mu se daju nekoliko godina i plus mislim da bi jedan od njegovih pomocnika trebo da bude djordjevic.

Dali smo sansu vujosevicu koji je pokazao sta zna a to jest nista

Obradovicu isto i nije nista uradio.

Moka je velicina kao covek i trebao bi da napravi dobru atmosferu.

Sada bi trebali kao maksimum da idemo na bronzu i da stvorimo pobednicki mentalitet kakav vec igraci imaju ali jos ne znaju da ga izraze potpuno.

Na kraju mi smo SRBI pa ko ce umesto nas u sledecih 100 godina da osvaja sve i svasta u kosarci.

Treba pre svega kod kosarkasa da se stvori ljubav prema reprezentaciji i da se gine i dise za nju i za zastavu. Da se ponovo stvori kult.

p.s. al smo rasturili grke u vaterpolu pa to nije normalno

Atanas Smilkov Kennan

pre 16 godina

Moko samo napred nemoj da te slome ove izdajice , verujemo u tebe i tvoj izbor uvek s tobom delije bitol amakedonija

sinisa

pre 16 godina

pa mene isto bole krajnici.a kopam ugalj u rudniku.ostavi mali basketbal i dodji danam pomognes.vidjeces kada dobijes platu,kolika je,nece ti pasti napamet da mislis na krajnike.rado bi posle svega ti igrao za srbiju

Jerry

pre 16 godina

Ja neznam vama kako je, i akako gledate na ovakvo ponasanje nasih igaca,ne reprezentativaca nego igaca.
Ljudi bre pa ja bih sa jednom nogom i jednom rukom ako treba iso da igram i da predstavljam nasu zemlju!!!!!!!!!!!!!
Ne INTERESUJE ME KO JE U SAVEZU I KO JE SELEKTOR, AMAN AKO TREBA DA IGRAM POVREDJEN IGRACU ZA SVOJU ZEMLJU!!!!!!!!
OVAKVO PONASANJE JE STRASNO,NEZNAM STVARNO NEMAM KOMENTAR.OPRAVDANJE NEMA,NIKO NEMA OPRAVDANJE DA KAZE""""NENENENENENENENE"""" SVOJOJ ZEMLJI I SVOM NARODU.STA LI BI TEK BILO DA IH POZIVAJU ZA URAT.IZVINJAVAM SE NA POSLEDNJOJ RECENICI.

srdjan

pre 16 godina

Ako si vec znao da moras na operaciju onda si trebao da se organizujes za to odmah nakon zavrsetka sezone. Dakle, da si se operisao pre nekih 20-ak dana onda bi imao i vise od trazenih 30 dana za oporavak.Juce je i perovic otkazao navodeci veoma bedne razloge a dobro mu je poznato da smo na poziciji centra veoma veoma tanki i da njegov izostanak ima specificnu tezinu za ekipu. Dakle:
1) ako sada Pavlovic ode da igra za Crnu Goru bice najveci izdajnik svih vremena dok ove kojima treba da bude cast da igraju za Srbiju bas briga za reprezentaciju
2) nakon evropskog prvenstva necemo biti u mogucnosti da na pravi nacin valorizujemo ucinak Slavnica jer sa ovakvim timom tesko da bi bilo ko napravio neki vredniji rezultat
3) ocigledno je da iznenadjenjima nema kraja. Sa otkazima se nastavlja a nije iskljuceno ni da se, kao prethodnih godina, jos neko povredi na pripremama ... Samo nam jos to fali.
Ergo: kome je sudjeno da bude j.b.n gace mu same padaju.

mandrac

pre 16 godina

na red su dosle generacije koje su stasavale u vreme ratova i hiperinflacije, tako da su ovi silni otkazi najnormalnija stvar koja se desava.

Duca

pre 16 godina

Stvaro ste smorili sa Zvezda Partizan komentarima. Sta znaci "za kapitena", "kad je video ko mu je kapiten" itd. Pa da nece mozda Tripkovic da bude kapiten, decko koji je cele sezone u ocajnoj formi (odigrao 5 dobrih utakmica), koji u odlucujucoj utakmici finala daje 4 (CETIRI) poena i to iz bacanja. O cemu vi pricate. Pa Tripkovic sutira isto koliko i Gurovic, samo sto ovaj drugi da 30 komada, a prvi 6.
Inace ekipa nam je raspad sistema, tako da se moze ocekivati jos jedna blamaza, mada i treba, jer Slavnic mora da leti, a da dodje neka trenerska velicina

Ranko

pre 16 godina

Ne znam kako da protumacim ovu vest? Jel to dobro ili lose za nas sto on ne igra? Kao kad bi Misanovic otkazao zbog posete zubaru, ne bih znao da li da se radujem ili sta... U svakom slucaju navijacu za reprezentaciju pa makar je cinio ceo tim Zvezde, sto znaci, cak i ako bude dno dna. NAPRED SRBIJA!

glupi zmaj

pre 16 godina

Moko ja cu biti centar! Toplo se preporucujem i imam zelju da igram za reprezentaciju Srbije. Ima samo jedan problem, doduse mali - oko 40 cm. Nekad sam bio perspektivann centar visine 2,20m ali sam pre 20 godina , zbog mladosti, podlegao pritisku i lazirao utakmicu. Ona banda iz saveza me kaznila i oduzela mi tih 40 cm visine. Slucaj se zagubio i nikad mi ih nisu vratili. Posto je predsednik tvoj prijatelj nek izda nalog da se arhiva pretrese i nadju mojih 40 cm koje su mi nepravedno uzeli. Tehniku imam a ako se resi taj mali problem ima da budem otkorvenje EP! Hajde potrudu se pa da ih sve nalupamo.

Ako si smeker shavtices da sam ti ja jedino pravo resenje.

Cekam tvoj odgovor!

Žarko

pre 16 godina

Ljudi još nije kasno. Novi predsednik KSS po mogućstvu Vlade Divac, novi selektor Sale Đorđević, nova prava selekcija i videćete kako se repka vraća na svetsku scenu, na VELIKA VRATA.
Ovako ostaće samo Gurović, a mogu da mu se pridruže Slavnić i Kapidžić, ukoliko ih ne mrzi da izađu iz kafića.
Ako ste čitali njihov današnje izjave u Kuriru biće vam jasno gde smo.

Stefan

pre 16 godina

Joj Srbijo,sta si dozivela. Pa centarski tandem ce nam biti Misanovic-Velickovic u najboljem slucaju. Ne znam dal da se smejem ili da placem?

A kao tim- Gurovic ce svaku utakmicu ubaciti svojih 20 do 30 poena, iako u svakoj utakmici sutne za 100 poena. Pridruzice mu se Jaric,koji ce prevoditi loptu u Medzikovom stilu (okrenut zadnjicom protivniku) po 15 sekundi,ostajenam jos 10 i pravi se blok da Gurovic sajbne. Pavlovic ce igrati odbranu za ceo tim i za njega i za Gurovica. Aleksandrov i Misanovic bice umorni od pravljenja blokada. A kad bude time-out Rasic,Tripkovic i ostali ce da overavaju i udaraju po guzi ove sto igraju. I na kraju kad dodjemo sa prvenstva kao sedmi,onda ce NAS MOKICA da kaze da nije imao sve igrace sa spiska,da smo se previse nadali,nije bila dobra atmosfera u timu itd. DRZACU PALCEVE I PRoSUCU VODU ZA NJIMA.

P-Sv.Stefan

pre 16 godina

JEDAN SASA DJORDJEVIC I PREDRAG DANILOVIC SU IGRALI POD BLOKADAMA I RIZIKOVALI KARIJERU ZA REPREZENTACIJU A OVAJ KAO DA OPERISE SRCE.Sramota.I nikad ga ja ne bi pozvao za reprezentaciju vise pa da igra kao majkl dzordan

Vuk

pre 16 godina

Tonzilektomija (tj. operacija vadjenja krajnika) jeste rutinska operacija. Postedecu vas detalja i odmah preci na predvidjeni oporavak. Tacno je da se u bolnici provede tek nekoliko dana (najcesce drugog dana posle operacije se bolesnik pusta kuci), ali je neophodno kucna nega u trajanju od 14 dana. Zbog potencijalnih komplikacija (krvarenja usled koagulopatija, sto on sigurno nema) mirovanje i kontrolisanje treba sprovesti oko 20 dana. Sve zajedno-nekih 3 nedelje.

Znaci, Moka je nepismen i nije se ni potrudio da u ime viseg cilja sazna nesto o Erzegovoj operaciji, znao bi onda da on sigurno TRI NEDELJE ne bi mogao da igra. S druge strane, jasno mi je da Erceg ima goruci problem, sto se lepo moze uociti i pregledom spolja i da zaista treba da odradi tu operaciju, ali mislim da je mesec dana mnogo.

Zakljucak-jos jedan nesporazum. Pod hitno treba odrediti sta je prioritet-rezultat ili ostrenje kur.a kao nekom principijelnoscu. Mislim da su i Vujanic i Erceg imali dobre razloge za malo "popusta", ali nas selektor izgleda bas nema mnogo "smisla" za to. Ili ne zeli da ga ima...

POzz

rebus

pre 16 godina

Sta se ovo desava i dokle bre ovako!? Na koje grane sve vise padamo? Otisla nam kosarka u tri lepe!!!
Ne vredi se vise nervirati, nemam reci.
Ja bih igrao i sa slomljenom nogom ali ja nisam normalan, ja sam budala. I ponosan sam sto sam budala!!! Nazalost nisam reprezentativni kalibar i nije mi stalo do para. Eeeee da, koja sam budala!!!

Nebojsa

pre 16 godina

Sasvim jednostavno.SRAMOTA!Treba uvesti svima po 100`000 Evra kaznu ako se ne pojave na prozivku i na pregled kod lekara raprezentacije! Jedino opravdanje bi bilo da recimo Ameri svoje igrace ne pustaje jer je potrebno veliko obestecenje za osiguranje mada i to nije problem. Jos jedan dokaz da je nas narod jedna obicna raspustena banda kojoj je potreban jedan dobar vaspitac.

ivica

pre 16 godina

Pa zar ne vidite ljudi da niko nece da igra kad je Slavnic trener!I treba ispraviti to da svi koji su otkazali otkazali su iskljucivo zbog Slavnica i ni zbog cega drugog!!!

Novica

pre 16 godina

Ma najbolje da ne idemo! Da se ne brukamo! Posto ce nas svi redom gaziti, onda ce Gurke da pljuje sudije... Operacija krajnika... SRAM VAS BILO! DRES REPREZENTACIJE JE SVETINJA!!! DJORDJEVIC, DANILOVIC, DIVAC, PALJA I OSTALA EKIPA ODAZVALA BI SE I U OVIM GODINAMA!!! IDITE I STIDITE SE!!!

volimkosarku

pre 16 godina

@Kobster: slazem se u potpunosti. ko ih je doveo tu gde su?! ko im je pokazao kako se igra!? ko ih je slavijo i uzdigao!? ko ih je napravijo zvezdama!?
i ako se ja neslazem predsednikom srbije na primer opet cu da ti sve za srbiju. izgleda da nam je moral pao skroz. i dok neznamo ko smo i sta smo netrebamo da zauzimamo mesto na EP. Treba ga ustupiti onima koji zele da predstave njihovu drzavu.
svi samo pljuju po selektorom a samim tim i pljuju po srbiji! svaka cast!

PURENJAK

pre 16 godina

Kakav selektor,takva i ekipa.Nije mi jasno cime je zasluzio Slavnic to mesto ali dobro.I to vam je dovoljno dobro objasnjenje.Ovi prethodni su polako rusili savez,ligu,pa je na kraju dosla i reprezentacija.Da se udari u dno.Stigli smo.Zadnja stanica.Nema vise.Ni dalje.Igracima niko nista nije ni pruzio i ne polaze pravo na njih.Nema pravo da se ljuti niko na njih sto hoce ili nece da igraju.Licno mislim da je to sramota i da je nacionalni dres svetinja ali nisam ja bitan.Bitno je to da su uspeli raznorazni menadzeri,sujetni igraci da slome nesalomivo.Timski duh u ekipi.NEVEROVATNO
POZZZZ

nem

pre 16 godina

pa u zivotu ne bih mogao da odbijem poziv reprezentacije,pa ne postoji veca cast nego igrati za svoju zemlju!! krajnici nisu slomljena noga,ruke ili prst! ali dobro ima i takvih ljudi...

Ranko

pre 16 godina

Nije on kriv sto je otkazao,kriv je Moka sto ga je uopste zvao!Takvi umisljeni igraci ne mogu nigde da igraju!Krajnici,HA,HA,HA!

NWA

pre 16 godina

Smesno.Njega i slicne ne treba vise ni pozivati.Zasto bi mu se pruzala druga sansa kad nije znao ni ovu da iskoristi?Ponasa se u najmanju ruku kao da je dosao iz NBA.Sigurno ima neko ko bi izginuo na terenu,takvi nam trebaju.

Razum i bezumlje

pre 16 godina

Čitajući ove komentare dobronamerno savetujem Guroviću da se povuče iz tima već sada i prepusti kapitensku traku nekom recimo iz Partizana (prvaka Srbije) jer će za sve ali sve što se dogodi u Španiji isključivo on biti kriv. A porazi su zagarantovani kad se iz ovakvog ambienta ispraća reprezantacija.

novi sad

pre 16 godina

da li je moka dok je pravio spisak u svom omiljenom kaficu pomislio da bi bilo u redu da se i isprica sa nekima sa tog spiska i cuje i njihove planove, zdravstveno stanje i uopste kako oni disu po pitanju ucesca u reprezentaciji? i ja bih da na EXITu budem u drustvu sa divcem, saletom djoredjevicem, duletom vujosevicem i albertom nadjom i da se zajedno dobro provedemo na festivalu. pomenuti neka smatraju da sam ih ovim pozvao i da ih cekam, a ako ne dodju nisu partiote i ne cene sve sveto a za naciju vazno i da cu kao krivca smatrati duleta vujosevica i cinjenicu da od kada on uzima titule to ne radi i nasa reprezentacija. e da, ovaj ponovni (u poslednja 2 dana) skok evra je sigurno mutljavina uprave kk partizan i mora da je danilovic obilazio kancelarije (svlacionice) po narodnoj banci.

mlmilan

pre 16 godina

Kako moze bre jedan Novicki koji vredi kao svi oni zajedno da igra za reprezentaciju koja zavisi samo od njega? Nemci su bez njega NULA? Jedan Gasol igra ne palseci se povrede, Navaro, Toni Parker? Sramota!!!

Čalić

pre 16 godina

Uopšte me ne čudi da sve više igrača odbija da igra za reprezentaciju, s obzirom na to kakav nam je košarkaški savez a i selektor! Propast srpske košarke nastaje dolaskom Goodyear lige i Zmage Sagadina, čovića i takvih u našu košarku !! Vojo odkud umeša Jorovića među ove velikane nije on ni blizu ovih asova

ct23

pre 16 godina

Evo, ja se javljam, ako ne bude bilo 12 igraca koji zele da igraju ja bih veoma rado uskocio. nekad sam trenirao kosarku, i uvek mi je bio najveci san da jednom zaigram za reprezentaciju... mozda je ovo prilika da mi se san ostvari :D

Sektor

pre 16 godina

"Prosle godine zakazana operacija"
eeeej, pa da zivis u Kambodzi pre bi dosao na red a ne u koliko-toliko normalnoj Srbiji. Koliko znam, manje od mesec dana se ceka na operaciju! A, ovaj smokljo je mogao i to obaviti po zavrsetku domace lige. Dovoljno vremena da se oporavi. Pa cak i da oporavak traje dva meseca.
Igracima poput njega i Koste Divac ce biti uzor celog zivota i slepo ce se diviti njegovoj karijeri umesto da sami obrate paznju na svoje...

nem

pre 16 godina

sad ce divac da se vrati,pa ce pozvati bodirogu,a sa njim i stojakovic,pa drobnjak,tomasevic,vujanic,scepanovic,rakocevic i onda SRbija ponovo na TRONU!!

egberto

pre 16 godina

Pa što ne reče pri objavljivanju spiska majka mu stara?!? Možda nije bio obavešten da je na širem spisku...

Mislio sam da će mladi da se pokažu drugačije, a ono... (čast izuzecima) BRUKA

Zagor TE-NEJ

pre 16 godina

Treba razumeti Stojakovica i Rakocevica oni su ipak doprineli u ogromnoj meriosvajanju trofeja 2001 i 2002, ali ovi mladi mi nisu jasni juce su postali igraci vec su tolike zvezde da tako olako odbijaju poziv reprezentacijea ali neka onda otvoreno kazu vaznije su mi pare nego reprezentacija kao sto je to nedavno uradio fudbaler Jestrovic.Mozda i bolje sto ne igraju jer ionako
nemaju srce i zelju koju su imale generacije pre njih kao sto sada imaju Argentinci i Grci, Moki puna podrska u radu
i da izabere 12 fajtera koji ce bar odigrati muski, a ne ko ove balerine sto otkazuju koji mogu samo u guma ligi da se foliraju.Napred Moko!!!

Alfa

pre 16 godina

Ljudi!!! Kakav Jovo Stanojevic!? Pa covek nije zvao Zigeranovica a on igra u nasoj ligi, a da zove "tamo nekog" Jovu iz tamo neke Svabije. O cemu mi to pricamo?

3OPAH - Göteborg

pre 16 godina

Pa...kad je ovo vec planirano toliko dugo...sto u poste i jeste na tim sirem spisku?! Zar to nas "veliki" strateg, Moka, nije znao?! Pa kakve je onda on to razgovore vodio sa njima?!
Dobro, nismo sami u ovu sramotu! I u komsiliku nije bolje...

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=347000

Mnogo naj je jadan ovaj nas miljeni Balkan...

4S

pre 16 godina

Ovakvim novinskim naslovima daje se nezasluzeni publicitet onima koji nemaju ni pameti, ni obraza, niti ljudskog dostojanstva. Podstice se da jedan broj klinaca bez ispravnog pogleda na sistem vrednosti salje komentare koji ih svrstava u MUTANT GENERACIJU - kojoj smisao zivota nije u stvaranju vec u razaranju!!! Novinari - pisci ovakvih clanaka i tvorci ovakvih naslova, za sta ste vi placeni?
I ne objavljivanje komentara samo po sebi je odgovor...
Srecom, postoje i druge novine koje objavljuju ovakve vesti i na drugaciji nacin...

Potencijal

pre 16 godina

Jes' da sam u godinama i da nisam sutnuo na kos bar 4 godine, ali ako zatreba, tu sam Slavnicu, mogu da odlicno grejem klupu i dajem podrsku suigracima :)))))
P.S. NISAM JA, ZEKA JE!

Moka

pre 16 godina

@spejs
Super !!!, evo i Gurke pristaje da ti da kapitensku traku...al` nemoj da me zaj....Da nemaš možda bruh, šarlah, jesi li preležao sve dečije bolest ?!

eduardo

pre 16 godina

Ja ako dobijem poziv pre nego odem na odmor, odazvaću se. a oni koji se pravdaju krajnicima nisu nam potrebni, možemo mi i bez njih.

goran

pre 16 godina

Ja bi njih sve najurio ima mladih igraca koji bi ostavili srce na terenu a za nekoliko godina bi imali iskustva . Ako su mu krajnici upitanju ...ffff. Za mesec dana bi bio ko nov strasno treba ga zauvek izbaciti sa liste

XAXA

pre 16 godina

samo me zanima dali če se neko javiti i reči da je I ZA TO KRIV DULE...
Moka če da precrta Dragićevića,Mišanovića,a i TRIPKO če odkazati je r ne če da mu bude GLUMAC,PLAKONJA,PLJUVAČ...kapiten

kobster

pre 16 godina

Malo vam je glupav naziv vesti: 'Erceg otkazao Slavnicu'! Pa nije on otkazao Slavnicu nego reprezentaciji!!! Erceg je otkazao SRBIJI :( Velika sramota
i bruka za mladog kosarkasa!

Looka

pre 16 godina

Moji ljudi ovome nema kraja. Svakom danom novi izgovori. Ko misli da Srbija nema sastav da nas dostojno predstavlja na EP i da treba da ustupimo mesto bratskoj, a u ovom trenutku boljoj Crnoj Gori, neka podrze ovaj post.

nema problema

pre 16 godina

1. MARKO JARIC
2. SASA PAVLOVIC
3. MILAN GUROVIC
4. NEMANJA ALEKSANDROV
5. DARKO MILICIC
6. ALEKSANDAR RASIC
7. UROS TRIPKOVIC
8. TADIJA DRAGICEVIC
9. NOVICA VELICKOVIC
10. NENAD MISANOVIC( STRASNO, MORA DA IDE NEMA KO DRUGI OD CENTARA)
11. MILENKO TEPIC
12. MILOS TEODOSIC

OTPADAJU VUK RADIVOJEVIC, DRAGAN LABOVIC, BRANKO CVETKOVIC I STEFAN MARKOVIC OD 16 IGRACA STO JE OSTALO

DOBIJAMO RUSE I KVALIFIKANTA, PUCAMO OD GRCKE
ZATIM SE SVARA NOVA GRUPA SA PRVE 3 PLASIRANE IZ GRUPE A (NASA) I GRUPE B GDE SE UKRSTAMO SA SPANCIMA, HRVATIMA I LETONCIMA. ISTO TAKO GRUPA C SE UKRSTA SA GRUPOM D, PRENOSE SE BODOVI U TE NOVE GRUPE

STO ZNACI PRENOSIMO 2 BODA, DOBIJAMO HRVATE I LETONCE, PUCAMO OD SPANACA, 4 EKIPE OD 6 PROLAZE IZ OBE GRUPE PROLAZE U CETVRTINU FINALA

DAKLE PAROVI CETVTFINALA SU
SPANIJA-TURSKA
GRCKA-ITALIJA
SRBIJA-LITVANIJA(NEMACKA)
RUSIJA(HRVATSKA)-FRANCUSKA
PAZITE STA VAM KAZEM, IMAM TAJ OSECAJ

NAVIJAJMO ZA ONE KOJE SU TU, I NE PRICAJMO O ONIMA KOJI NISU
VELIKI POZDRAV

Lomi

pre 16 godina

DULE VUJOSEVIC JE KRIV!!!
Dokle ce Dule da upropascava nasu kosarku??? Od kad je Patizan osvojio one nakaradne titule nasa reprezentacija nista nije osvojola!!! Dokle ce Partizan da blati nasu kosarku???
Zasto ZVEZDA neje osvojola titulu kad ima ubedljivo najbolji tim!!! Mislite o tome...

Jovan

pre 16 godina

raspad, raspad, raspad, totalni raspad ... ne krivim decka, mora da misli na svoje zdravlje , to je ispred svega. ne treba ga napadati, jer ce u buducnosti sigurno biti jedna od glavnih okosnica reprezenacije

pe(d)ja

pre 16 godina

Matematika je cudo!!!

Pre tri dana izjavi jedan igrac: "Meni se sezona završila 22. juna, a neophodan minimum za oporavak od takve sezone je mesec dana. To se tačno poklapa sa početkom priprema reprezentacije ili kluba, svejedno. Dakle od toga sam tražio 2 nedelje. To nije 5.avgust, već početak avgusta..."

i pokusa da dokaze da 2+2=5

Neki (a izgleda da ih sve manje ima koji pored surfovanja po interenetu znaju i matematiku) setise se da su 2+2=4 tj. 22. jun + dve nedelje = 5 avgust. Naravno onim koji ne znaju koliko je 2+2 to znaci isto kao i uceniku prvog razreda osnovne skole dokaz neke od Kosijevih teorema. Nazalost po ovu nesrecnu zemlju i ovaj forum B92 pokaza da ima vise onih koji misle da je 2+2=5 i da je demokratska tekovina ukoliko njih vise kaze da je 2+2=5 da tako mora i da bude. Pa jesmo li se izborili da iz jednoumlja udjemo u demokratiju?! A sad sto matematika nije bas familijarna sa demokratijom e pa ...

Ne znam samo da li ovo govori vise o onome ko javno rece da je 2+2=5 ili o onima koji to prihvatise kao aksiom te ne htedose da provere istinitost tog navoda.

Tuzno zar ne?!

Danas jedan drugi igrac izjavi je operacija krajnika zakazana prosle godine, da oporavak traje mjesec dana i da je zbog toga sprecen...

Cinjenica je da je operacija krajnika rutinska i da se na takve stvari ne zakazuju godinu dana unapred, cak mi i oporavak od mjesec dna zvuci cudno, ali nisam specijalista otorinolaringolog te to necu komentarisati, ali sto bi rek'o dr Arslanagic: "Joj, sto je matematika cudo!?

Slavnic objavio spisak na kome je bio i taj igrac jos 28. ili 29. maja. Isti igrac je ovogodisnju sezonu zavrsio 10. juna, ako je zelio da igra za reprezentaciju, jos 11. juna je mogao otici na operaciju. reci ce oni "2+2=5": "Pa igrac je imao zakazan termin u avgustu", a na to bi oni "2+2=4" rekli: "29. maja igrac se nasao u uniji skupova (prosireni spisak) i mogao je reci da ne zeli da se nadje u preseku svih skupova (12 igraca koji idu na EP) i tako oslobodi mesto nekom drugom ko bi zeleo da bude i u uniji skupova a mozda i u preseku svih skupova" a takodje i: "ako je zeleo ipak da bude u 12 mogao je pomeriti termin operacije ranije (citaj odmah nakon zavrsetka sezone 10. juna), jer to u ovoj zemlji moze da sredi i prva komsinica rezervne spremacice bilo koje klinike za ORL, a kamoli neko iz KSS".

Dakle, za one koji tvrde da je 2+2=4 ovo nisam morao ni pisati a onim "2+2=5" ovo ce ionako biti isuvise komplikovano. Prevedeno ocekujem "preporuka za citanje" 10% i "predloga za brisanje 90%".

Srbijo, volim te ali zbog "2+2=5" ovo poruku pisem iz laboratorije jednog poznatog instituta u Nemackoj jer mi je bilo tesko u Srbiji pokazati da je 2+2=4, a jos teze shvatiti demokratsko pravo vecine da tvrde da je 2+2=5.

ivan.mile

pre 16 godina

Nemojte ljudi biti nezadovoljni. Ako je Erceg stvarno pio antibiotike cele sezone onda je dobro da sada uopšte stoji na nogama. Probajte vi da pijete antibiotike 8-9 meseci pa ćete videti šta će vam se desiti.

Grobari_RS

pre 16 godina

PA STA SE CUDITE LJUDI?! NIJEDAN OVAJ OTKAZ NIJE FRAPANTNIJI OD SAMOG IZBORA OVOG SHARLATANA ZA SELEKTORA! Ovo samo moze u Srbiji! Sramota na sta je spala nasa kosarka!

ing. petrovic

pre 16 godina

EVO LISTA NASIH IGRACA:
Radmanovic
Stojakovic
Gurovic
Rakocevic
Vujanic
Krstic
Ilic
Milicic
Cabarkapa
Jaric
Tomasevic
Tripkovic
Perovic
Tepic
Popovic
Askrabic
Milojevic
Pavlovic

Kad bi se pogledala ova lista reklo bi se da bi SRBIJA mogla imati najbolju reprezentaciju na svetu.

Medjutim to su samo pojedinci koji zajedno ne cine reprezentaciju i mnogi od njih su bili na evropskom u BG-u i svi smo videli sta su napravili-totalna katastrofa!!!

Prema tome mislim da bi trebao da se ceo nas sistem u kosarci reformira i da se izbace politicari itd.

Pa ljudi jednog od tih iz saveza koji sad glumi nekog i nesto u kosarci moj otac je lupao svako vece u vojsci jedan na jedan i tri na tri i obogatio se, a sad on tamo glumi nesto.

Mislim da bi trebalo malo da se moka pusti da radi pa da vidimo sta moze ali bi trebalo da mu se daju nekoliko godina i plus mislim da bi jedan od njegovih pomocnika trebo da bude djordjevic.

Dali smo sansu vujosevicu koji je pokazao sta zna a to jest nista

Obradovicu isto i nije nista uradio.

Moka je velicina kao covek i trebao bi da napravi dobru atmosferu.

Sada bi trebali kao maksimum da idemo na bronzu i da stvorimo pobednicki mentalitet kakav vec igraci imaju ali jos ne znaju da ga izraze potpuno.

Na kraju mi smo SRBI pa ko ce umesto nas u sledecih 100 godina da osvaja sve i svasta u kosarci.

Treba pre svega kod kosarkasa da se stvori ljubav prema reprezentaciji i da se gine i dise za nju i za zastavu. Da se ponovo stvori kult.

p.s. al smo rasturili grke u vaterpolu pa to nije normalno

Normalno

pre 16 godina

Kad su svi vodili hajku protiv "Partizana" i pokušali na silu da slabu "Zvezdu" ustoliče na prvom mestu, napisao sam, posle neljudskog ponašanja Gurovića i podrške koju je imao (čovek gađa delegata flašom, pljune sudiju i prođe nekažnjeno), da nijedan "partizanovac" neće igrati ni za Slavnića ni za Kapičića. Neće!!! Pomirite se time i katastrofom koja nas čeka. Vaš lažni patrotizam zvani Srbija došao je do izražaja. Igraće "Zvezda", što je normalno, pošto naš najbolji tim u poslednjih petnaestak godina nije srpski. Samo je "Zvezda" srpska. Ti "Srbi" sprečili su da Bora Stanković dođe na čelo KSS, zbog ovog Kapičića. Kakvi jadnici.

mladja

pre 16 godina

Ja cu navijati za Srbiju,ma ko god da igra,gledacu ih....uvek!!!
Pa...taj Moka je meni dao najvecu radost na svetu...pa cuvena odbojka sa Kicom u sred Moskve.....ali vi se toga ne secate...pa ga i zato pljujete!!!
Nek kapiten bude i Velickovic meni to ne smeta...kome smeta zna se iskopleksiran covek koji zna samo da pljuje ne da podrzava..
PA oni su nashi sunarodnici,oni ce nam doneti najvecu radost,tugu,smeh,suze....
Pa..ovi igrachi shto idu,oni ce poginuti za ovu drzavu i zato ih podrzavam 100% ko god da ide!!!!
Podrzacu i tog Misanovica,Velickovica,Labovica....
Vidim ovde izjave u fazonu..nece da igraju s Gurovicem....nece da im Moka bude selektor...ma nece oni da igraju za Srbiju ne za njih....
A svi vi shto kazete kako ne cete navijati za Srbiju...dicite se patriotizmom....koji bre patriotizam...vi ste obicni luzeri koji su nashli pametni da vredjaju ljude koji su uchinili za ovu zemlju vishe nego shto ste vi ikad!!!

Podrzite moj text i pokazite koliko nas ima koji cemo navijati za reprezentaciju u Spaniji..

Razum i bezumlje

pre 16 godina

Čitajući ove komentare dobronamerno savetujem Guroviću da se povuče iz tima već sada i prepusti kapitensku traku nekom recimo iz Partizana (prvaka Srbije) jer će za sve ali sve što se dogodi u Španiji isključivo on biti kriv. A porazi su zagarantovani kad se iz ovakvog ambienta ispraća reprezantacija.

Slavujac_Nis

pre 16 godina

Ne, stvarno, ko se odaziva pozivu, za SRBIJU a ne za Moku, uopste moze da se bre nosi odavde iz ove napacene zemlje! Mi jadnici obicni ljudi da vas slusamo kako svaki ima po neki problem, te tetiva, te krajnici, te letnja skola decice, i to americke, te boli me vrat, grlo, nos, te imam bitnu sezonu, te umorio sam se, SRAMOTA BE KOSARKASI SRAM DA VAS BUDE VISE STE SE OBRUKALI NEGO FUDBALERI U NEMACKOJ!!!! AAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Kako be SPANCI svi igraju, pa grci pa nemci, pa ovi pa oni, Ovo je SRBIJA nasa MAJKA, a vi joj niste deca nego tudjini, SRAMOTA!!! Daj Moko uzmi medalju molim te pa da slavimo verujem u ove momke Moderatoru brate srbine pusti molimte ovaj komentar molim te, jer SRBIJA je VECNA AKO SU JOJ DECA VERNA!!!!!!!!!

Rasformirati ceo KSS!!!

pre 16 godina

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Operacija krajnika! Pa i ja sam imao tu operacijui pa se nisam oporavljao mesec dana! U vrh glave desetak! Ovo je nesto najsmesnije sto sam ikada cuo! Niko nece da igra za Slavnica koji je ne samo nedokazan trener vec i veoma nestabilna licnost i on je poslednji covek koji treba da vaspitava ove nase mlade igrace. Pa usled toga i svi redom otkazuju. Lopovski savez koji hoce pasose da oduzima igracima koji nece da se odazovu. Vujanic koji hoce i moli da dobija 2 nedelje pauze zbog POVREDE ne moze. Zato se radmanovic i rakocevic mole da igraju i smeli bi da kasne debelo. A inace je vujanic 10 puta bolja licnost od njih dvojice. Gurovic treba da bude kapiten igracima partizana i fmp-a na koje je tokom prvenstva pljuvao. Totalno nestabilna ili kako bi Slavnic rekao "emotivna" licnost. Pa isti su njih dvojica zato ga je i Slavnic postavio za kapitena. Inace dok je Slavnic pre koju godinu trenirao Atlas cas je urlao na igraca a cas se na poluvremenu (kada bi Atlas gubio) rasplakavao i molio ih da do kraja pobede! Nemam reci i dobro je sto necu biti u Srbiji za vreme evropskog prvenstva da ne gledam tu bruku! Inace da sam ovde 100% bih gledao ko god da igra. Bas me zanima ko ce sledeci da otkaze. Jel imaju negde neke kvote pa da svi prognoziramo da makar neko profitira na ovoj nesreci!

Djido

pre 16 godina

Zivim u Spaniji vec 13 god. i mislio sam da navijam za nase sa tribina na svim utakmicama.
E pa ljudi,ja kao navijac te reprezentacije otkazujem navijanje za istu na tom prvenstvu !
Ionako sam vec dve godine planirao da popravim zub, i prvi slobodan termin se poklapa bas sa pocetkom prvenstva... Stvarno vise ne vidim razlog zbog kojeg bi odlagao popravku tog zuba!
Sve u svemu GRRRRRRRRRR!

Srpska Atina

pre 16 godina

Postavili za selektora coveka sumnjivih strucnih kvaliteta,ali zato ima "harizmu",zato je "mangup",stvara atmosferu,igraci mu veruju...Vazi!

Neven

pre 16 godina

Na prvenstvo će ići SRBI i igraće za SRBIJU, a ja ću uzeti bolovanje da ih gledam, pa makar i sve izgubili, a gledaću ih zato što sam SRBIN, i navijaću do kraja svojim SRPSKIM SRCEM.

Đorđević, Danilović, Divac, Savić, Obradović, Bodiroga, Paspalj.....sjetite se ovih imena i njihovih karijera i kako su oni igrali za svoju zemlju.

партизан београд

pre 16 godina

Сад ће Лабовић за који дан да каже да га је оставила девојка па не може да тренира док са њом не изглади ствар. А Тадија ће одмах пар дана након тога да каже да мора да иде сваки дан у радњу да купује хлеб и млеко да чува кућу и залива цвеће јер му родитељи пале на викендицу на месец дана. И онда ће Новица-Убица на крају рећи да има заказан "paint-ball" са ортацима крајем јула и да не могу више да одлажу јер је фрка за термине! А ја ћу све то да гледам смејући се, јер знам да кад бих нпр. ја био у њиховој ситуацији, не би ми пало на памет да дођем и играм за ту багру!

Pera

pre 16 godina

Pa da li je ovo moguce. Teorija zavere ili...Krajnici e moj care pa za to je perod oporavka max nedelju dana. jedino ako ti mnogo smrdi iz usta mogu da razumem da sada ides na operaciju.

Slobo

pre 16 godina

U da, skroz sam zaboravio da imam termin kod zubara dok traje ovo evropsko prvenstvo, tako da necu biti u prilic da ih pratim na TVu. Zao mi je, ali taj termin sam zakazao prosle godine. cccc... jos jedan nek odkaze i za mene je kosarka u Srbiji za UVEK umrla kao i reprezentacija koju necu da pratim.

Zorz Vea

pre 16 godina

Imam sest satelita i 15 raketa...moj privatni dzet je samo jedan od 5...ili 25,zaboravih vec...na kraju mog placa je bazen sa penom,okruzen sam golf i teniskim terenom,na zidovima freske,ornamenti,arabeske,mesingane kvake i pozlacene cesme...pijem casicu kristala kada suvo mi je grlo,dok kroz prozor gledam pande kako penju se na drvo...


Da imaju ovi klinci sve to,pa covek i da ih razume,ali nemaju nista osim svoje casti i obraza,koji su upravo izgubili...Volovi na kvadrat...

KADA SE VRATIMO KAO SAMPIONI BICE IM KRIVO STO SU SE OVAKO BEDNO PONELI!!!

Boze,gde ide ovaj svet...nema danas stida ni srama...JAAAAOOOOJ!!!Neka idu dodjavola,svi koji su otkazali,ne Slavnicu,nego Srbiji licno!!!Balegari obicni!!!Ma nema adekvatnog opravdanja,ne postiji,mogu samo da ga rode...pa kako spavaju nocu...znam da ja ne mogu,jer ako je SRCE prazno,pod uslovom da ga imate,onda Vam nista,ali ponavljam apriori nista drugo ne moze ispuniti taj osecaj!!!

Zivela Srbija i njena prdivna kosarka ko god da je igra

Zelim Vam svako dobro,zdrvlja,ljubavi i srece u zivotu!!!

REPUBLIKA SRPSKA

pre 16 godina

MOGAO JE NESTO ORGINALNIJE SMISLITI, MOZDA BI NEKO I POSUMNJAO DA JE ISTINA...NEK SE STIDE...I SVAKO ONAJ KO OVO BUDE POKUSAO OPRAVDATI...NEMA OPRAVDANJA!!!

Srba

pre 16 godina

Meni samo nije jasno zasto ovi momci dobijaju slobodno kad je u pitanju vojska???
Operacija krajnika??? Ovo je najgluplji izgovor koji sam dosada cuo!
Trebalo bi da svi oni pocev od Radmanovica, Rakocevica, Vujanica, do Ercega dobiju poziv za vojsku, pa neka pauziraju i jednu godinu u svojim klubovima!

grobar

pre 16 godina

I ja bi odbio da igram za reprezentaciju u kojoj je Milan Gurovic kapiten kojem je zagarantovana startna petorka pre prvenstva, a onda intelektualac od selektora prica o ravnopravnosti i o svom humanom delu o pomirenju Zvezde i Partizana!

Duca

pre 16 godina

Stvaro ste smorili sa Zvezda Partizan komentarima. Sta znaci "za kapitena", "kad je video ko mu je kapiten" itd. Pa da nece mozda Tripkovic da bude kapiten, decko koji je cele sezone u ocajnoj formi (odigrao 5 dobrih utakmica), koji u odlucujucoj utakmici finala daje 4 (CETIRI) poena i to iz bacanja. O cemu vi pricate. Pa Tripkovic sutira isto koliko i Gurovic, samo sto ovaj drugi da 30 komada, a prvi 6.
Inace ekipa nam je raspad sistema, tako da se moze ocekivati jos jedna blamaza, mada i treba, jer Slavnic mora da leti, a da dodje neka trenerska velicina

PURENJAK

pre 16 godina

Kakav selektor,takva i ekipa.Nije mi jasno cime je zasluzio Slavnic to mesto ali dobro.I to vam je dovoljno dobro objasnjenje.Ovi prethodni su polako rusili savez,ligu,pa je na kraju dosla i reprezentacija.Da se udari u dno.Stigli smo.Zadnja stanica.Nema vise.Ni dalje.Igracima niko nista nije ni pruzio i ne polaze pravo na njih.Nema pravo da se ljuti niko na njih sto hoce ili nece da igraju.Licno mislim da je to sramota i da je nacionalni dres svetinja ali nisam ja bitan.Bitno je to da su uspeli raznorazni menadzeri,sujetni igraci da slome nesalomivo.Timski duh u ekipi.NEVEROVATNO
POZZZZ

nemanja

pre 16 godina

E pa, od sada sam vise nego 100 posto na Mokinoj i na strani onih koji ce da igraju za nasu reprezentaciju. Nek odu Novica, Labovic i Tadija i nek se bore i izgaraju an terenu a ja cu da budem uz njih svaku utakmicu!

Drag

pre 16 godina

Stvano su bezobrazna ova opravdanja. Kao pio antibiotike cele sezone a to niko nije znao! Sto to odmah nije rekao kad je bio na sirem spisku nego se sad setio. (Verovatno je dobio neku ekstra ponudu, pa sto bi on rizikovao povredu i ugovor.) Sto se nije operisao u maju, do sad bi se oporavio. Ne, Covic ga placa, a Moka ne. Radmanović zakazao kamp za decu pre godinu dana!? Neodlžna obaveza! A pre godinu dana nije znao da se ove godine igra Evropsko prvenstvo! Neko je pomenuo Milojevića, a on prvi otkazao dok ga još nije ni zvao, u martu mesecu! Ima operaciju! Jako voli da igra za repku, ali šta će jadan, ima operaciju... Što se tad nije operisao, do sad bi se oporavio. Da, tako i prošle godine, i pretšrošle i 2004. I onda kaže, voli reprezentaciju. A Dule kaže ''Miloje dobar dečko''. Kao I Stojaković, Krstić, Ilić, Rakočević, Vujanić, Šuput, Avdalović... Svi oni jako vole reprezentaciju. I baš su prošle godine hteli da igraju, i pu baksuza, Šakota ih nije zvao! Baš bez veze!

Zurg

pre 16 godina

Šta ste navalili ko mutavi na čoveka. Kao operacija krajnika nije ništa. Ja recimo kada imam upalu grla (nažalost često) ne mogu da preplivam ni pola onoga što mogu kada je nemam. Dečko lepo kaže da je igrao celu sezonu pod lekovima. Pošaljite ga takvoga na prvenstvo i nemojte se čuditi ako zaradi posle 2 godine neigranja zbog dopinga. Tamo nesmeš kijavicu da lečiš lekom iz apoteke jer daje pozitivan rezultat na doping. Drugo bi bilo da mi imamo normalnu reprezentaciju i da je neko pre pola godine došao kod njega i rekao mu - dečko ti si na širem spisku za reprezentaciju, on bi verovano to odradio u toku sezone, bez obzira na igre za klub. I šta ste navalili na ljude te sramota te bruka te Srbija, umesto da se podrže oni koji mogu i hoće da igraju, ovde će se još malo pa zvati na linč. I ovi koji će otići mogu samo da se osećaju kao da smo ih ispratili tamo sa govnjivim motkama. I da pokažu odgovarajući rezultat.

flaj

pre 16 godina

Eeeee ovo je ipak NAJgluplji razlog!Pa zasto jos na pocetku nisi otkazao zbog operacije nego si se sad setio!!!Razocarao si mene a verujem i sve ostale koji su cenili tebe i tvoju igru!

PARE su u pitanju a ne zdravlje!Zelis i ti da napunis dzepove do 25-e godine kao i vecina danasljih talentovanih sportista!Ugledajte se malo na tenisere!Jelena Jankovic je putovala automobilom nakon turnira da bi igrala za reprezentaciju!Carica!!!

Gurovica i Misanovica nebi trebali vise da uzimate u usta zato sto su oni ti koji igraju!
SRBIJA!

slatkish(grobarka do groba)

pre 16 godina

Do prve utakmice ostace nam samo trener reprezentacije i kapiten!A ovo ostalo ce popuniti VMA i privatne klinike!Zivi bili pa videli!Joooj DRZAVO!Ako care,ko ti je kapiten i treba da bezis,pa makar zbog krajnika!Blago tebi kad ih imas!

tihi

pre 16 godina

SRAMOTA!!! Pa nas u Srbiji ima bar pola miliona koji bi od sveg srca voleli samo da obucemo onu najobicniju majicu od reprezentacije, a kamoli da igramo i to na Evropskom prvenstvu...
Place mi se od muke, a tebi Moko svaka cast. Lud covek to ne bi prihvatio da radi. I neka te bar Bog pogleda i nas nekoliko koji ce i dalje da bodre i navijaju za SRBIJU, ne za Slavnica, Kapicica, Bojica, Gurovica, Jarica, Tripkovica ili nekog drugog. ZA SRBIJU!!!

ntt

pre 16 godina

Ova opravdanja me podsecaju na osnovnu skolu, kad smo hteli da se izvucemo sa pismenog. Samo se sada ljudi izvlace od selektora i kapitena. Razumem ih potpuno

bajko_torrente

pre 16 godina

Ko nece da igra neka ne igra.Svi su dobili sansu i zbog Moke-karkature(Vujanic, Popovic, Stanojevic, Askrabic, Avdalovic, Suput, Lukovski-zaboravio je na neke dobre igrace-amnezija:) ili zbog para(Perovic)ili sto misle da su face(Jaric, Radmanovic, Rakocevic@co)ne igraju to je vec stvar KSS ili trenera.Erceg nije ni vredan pomena jer da su tu povredjeni Krstic i Milojevic on bi ih gledao ali na pripremama i dodavao im lopte i peskir.Zasto halabuka oko bezobraznog klinca?Jadnicak,ko zna ko ga nagovorio a imao je sansu da ima minutazu 20 min po utakmici.Sada i nikada.Da su tu deka Bodiroga i Tomasevic,Stojakovic sa onima koje sam nabrojao da nedostaju niko nebi od ovih igrao.Ovako igrace oni.Svojemremeno su igrali Raicevic i Ostojic(nebi igrali za moju zgradu sem ako neko nema ciklus od zena:).Pa neka igraju i ovi jadnici.Na kraju ce otici njih 5-6 i Slavnic cisto da se zezaju i cirkaju po Spaniji:).Gurovic ce da srbuje po kafanama i mlati lovu po spanskim selima u igri pljuvanje u dalj a Velickovic ce raditi kao izbacivac,Misanovic ce biti model za karikaturiste,Radivojevic ce biti kelner,Moka ce raditi u homo-bar kao striper:).Postoji jedini izlaz za njih a to je da krenu busom i odglume saobracajku i potplate neku bolnicu koja ce izdati sapostenje da otkazujemo ucesce zbog masovnog povredjivanja:).Mozda do kraja pofali igraca pa bude nagradna igra-sa nama u spaniju za 4 slucajna dobitnika da se neko i od nas zeza na Ep?:).ja ocu br 10 i da budem cimer Gurovicu da mu objasnim neke stvari iz opste kulture:).Ovo prvenstvo je sansa za Tepica, Tripkovica, Dragicevica, Labovica, Milicica(da napokon zaigra)uz pristojnu minutazu jer pred Tepicem je velika karijera i vodje tima za par godina.Ko je otkazao a da nema pravi razlog(povrede)ne treba ga vise nikada zvati(Rakocevic, Stojakovic, Milojevic,Radmanovic,.....)!Umjesto priprema bolje im je da krenu ranije i razgledaju Spaniju,provedu se na Ibici,posalju neke snimke na youtube.Perovic otkazuje kao da je mega star zbog para a nebi bio ni na sirem spisku!Kao partizanovac navijam da ide bilo kuda,smeta nam!Mozda da pozovemo Rodmana?On bi prihvatio pasos zbog Curcica i da igra pa da bude atrakcija?:)Nasa nada je da svi ofarbaju kosu u bar 5 boja i zbunimo protivnika a Moka da dodje na 1 utakmicu u tanga kupacima.Za sledecu ce nesto da smisle npr da igraju bosi:).Uglavnom ja ocu da igram kada bude nagradna igra!Ljudi idemo u Spaniju!:).Ovo ce biti simpaticno,steta sto nema Finaca da nas i oni isprase!Za sve je kriva politika i pare koje su pomamile klince-lazne super starove,prema tome mi igramo bez premija:).vodite nas!!!!!!!!

ivica

pre 16 godina

Pa zar ne vidite ljudi da niko nece da igra kad je Slavnic trener!I treba ispraviti to da svi koji su otkazali otkazali su iskljucivo zbog Slavnica i ni zbog cega drugog!!!

Petar

pre 16 godina

Sada je red na Kapicicu, odnosno KSS, i Ministarstvu sporta, pa mozda i samom premijeru da reaguju. KSS treba da suspenduje, odnosno zabrani, ugovor Koste perovica sa Golden Stejtom zbog nepostovanja reprezentacije Srbije u tom ugovoru. Sve dok se taj ugovor ne izmeni, KSS ne treba da ga odobri. Takodje, takve klauzule u vezi sa obavezama prema reprezentaciji moraju ubuduce biti obavezne u svakom ugovoru nekog naseg kosarkasa. Nece nam bezobzirni menadzeri unistavati reprezentaciju. Ovo je nevidjena sramota, i KSS i Vlada moraju reagovati zabranama i suspenzijama, pa ako treba i tezim kaznama, dok se stvari u vezi sa reprezentacijom ne dovedu u red. Ovo se vise ni jedan jedini dan ne moze tolerisati, i mora se koliko danas od strane KSS suspendovati ugovor Koste Perovica. Svi igraci koji se ovako ponasaju prema reprezentaciji moraju biti suspendovani od strane KSS, jednostavno ne mogu vise da igraju kosarku, i tacka. Takodje treba oduzeti licence i zabraniti rad svim menadzerima koji prave ovakve ugovore stetne po reprezentaciju Srbije.

dado

pre 16 godina

Dragi moji/e,

vaši komentari su samo dokaz koliko je moral i nacionalni ponos a i psihičko zdravlje pojedinca (implicira i porodica koje moraju da vas trpe), u našoj Srbiji ugrožen. Prosto me zgražavaju zlobni pro-klupski orjentisani komentari, kao i izjave tipa "košarkaški mrtva zemlja", "neću da pratim prvenstvo" i slične gluposti. Valjda je i to posledica bezličnosti vremena u kom živimo, jednostavno svako može da otkuca bilo kakvu poruku i da je pošalje bez mogućnosti evaluacije društva iste te baljezgarije. Jednostavno se svede na vaš dopisnički krug, pa možete da lupetate šta god. Anarhija mi je lepo zvučala kad sam bio mlađi ali zaista sada baš i ne mislim tako. Ima jedna rečenica na koju često nailazim: "kakav selektor - takva repka, ili "kakva država takav..itd.". E moja malenkost će da je za vas malo dopuni: KAKAV NAROD, POČEV OD VAS KOJI PIŠETE OVE NADASVE ZLOBNE I GLUPE KOMENTARE, TAKVA I DRŽAVA I SELEKTOR I REPREZENTACIJA A I BOGAMI REZULTATI.
Još jedno pitanje. Kako vas bre nije sramota da pričate o nacionalnom timu i selektoru tako, setite se samo kako su vam cvetala dupeta kad su uzimali medalje. Još "košarkaki mrtvi" i "nećete da pratite".
Mislim da bi trebali da promenite nacionalnost, previše vas je tako dosadnih, negativnih, bezobraznih i smorenih.

Vaš,

Pravi Srbin
(ne na baterije kao neki)

novi sad

pre 16 godina

da li je moka dok je pravio spisak u svom omiljenom kaficu pomislio da bi bilo u redu da se i isprica sa nekima sa tog spiska i cuje i njihove planove, zdravstveno stanje i uopste kako oni disu po pitanju ucesca u reprezentaciji? i ja bih da na EXITu budem u drustvu sa divcem, saletom djoredjevicem, duletom vujosevicem i albertom nadjom i da se zajedno dobro provedemo na festivalu. pomenuti neka smatraju da sam ih ovim pozvao i da ih cekam, a ako ne dodju nisu partiote i ne cene sve sveto a za naciju vazno i da cu kao krivca smatrati duleta vujosevica i cinjenicu da od kada on uzima titule to ne radi i nasa reprezentacija. e da, ovaj ponovni (u poslednja 2 dana) skok evra je sigurno mutljavina uprave kk partizan i mora da je danilovic obilazio kancelarije (svlacionice) po narodnoj banci.

Vuk

pre 16 godina

Tonzilektomija (tj. operacija vadjenja krajnika) jeste rutinska operacija. Postedecu vas detalja i odmah preci na predvidjeni oporavak. Tacno je da se u bolnici provede tek nekoliko dana (najcesce drugog dana posle operacije se bolesnik pusta kuci), ali je neophodno kucna nega u trajanju od 14 dana. Zbog potencijalnih komplikacija (krvarenja usled koagulopatija, sto on sigurno nema) mirovanje i kontrolisanje treba sprovesti oko 20 dana. Sve zajedno-nekih 3 nedelje.

Znaci, Moka je nepismen i nije se ni potrudio da u ime viseg cilja sazna nesto o Erzegovoj operaciji, znao bi onda da on sigurno TRI NEDELJE ne bi mogao da igra. S druge strane, jasno mi je da Erceg ima goruci problem, sto se lepo moze uociti i pregledom spolja i da zaista treba da odradi tu operaciju, ali mislim da je mesec dana mnogo.

Zakljucak-jos jedan nesporazum. Pod hitno treba odrediti sta je prioritet-rezultat ili ostrenje kur.a kao nekom principijelnoscu. Mislim da su i Vujanic i Erceg imali dobre razloge za malo "popusta", ali nas selektor izgleda bas nema mnogo "smisla" za to. Ili ne zeli da ga ima...

POzz

Veliki brat

pre 16 godina

Da li se neko pita zašto svi oni otkaziuju? Ili samo olako kažemo:"Baš je smrad, prodao nas je!"
Otkazivali su i Obradoviću, Pešiću, Vujoševiću, pa i Slavniću. PA ŠTA! NJIHOVA STVAR! Nisu dužni da igraju.

Slažem se da bi bilo lepo da se svi odazivaju na poziv, ali su ta vremena odavno prošla.

Uostalom, prvi koji su počeli da kuliraju reprezentaciju su Divac i Stojaković. Divca mogu da razumem, otkazao čovek sa 30 i kusur godina i posle toliko nastupa i medalja.

Razlika izmedju matorih i ovih novih "zvezda" je u tome što su Sale, Vlade, Danilović i ostali svo vreme kao klinci sanjali o zlatnim medaljama, dočecima ispred Skupštine... A ovi novi samo o šuštećoj valuti, zelenbaći, evrići,stanovi, lokali, bembare, mečke, modelsice, Cece, Karleuše i ostale......

Nije im reprezentacija prioritet u životu, možete li svi vi koji kukate to da ukapirate?

A možda je i bolje ovako nego da im svetinje budu Karadžić, Mladić i Šešelj, kao ubedljivoj većini vas ispaljenih!!!!!!!!!!!!!

Nenad,Bgd.

pre 16 godina

Kao sto rekoh,pre nekoliko dana,stizu lekarska opravdanja.Ne bi me iznenadilo da pocnu da se otimaju i za pozive za vojsku.Mozda da Moka pozove nekog od pionira?

veljko

pre 16 godina

sramota!

a taman sam pomislio da se nesto menja, teniseri se ponose svojom zemljom, odbijaju tudje pasose; vaterpolisti i kad su najbolji na svetu zaradjuju ko prosecni kosarkasi u nasoj ligi a bore se k'o jedan; miljkovic se baca po terenu u utakmici s rusima koja nista ne odlucuje!

boli me grlo, gladan sam, piski mi se...

zavera protiv slavnica? ne! otkazuju vec godinama. a i ko ce zbog toga da ispasta? slavnic? ne! ali mi necemo na olimpijadu!! ma boli ih uvo, vaznije im da se odmore za sledecu sezonu... a i da istraju u nekoj zaveri nekih malih ljudi koji ovo podrivaju...

navaro ide u nba, pa se ne sprema posebno, a dao je x puta vise reprezentaciji od ovih nasih razmazenih balavaca... e da, i igrao je do pre koji dan finale plejofa. a i neki rejes, i ostali drugari...

docek u buducnosti, ako nekad nesto naprave u zivotu?
samo ko je lud i kratke pameti!

da navijam za njih dok igraju za svoje klubove? ne mogu promuknucu, pa cu morati na operaciju KRAJNIKA!

rebus

pre 16 godina

Sta se ovo desava i dokle bre ovako!? Na koje grane sve vise padamo? Otisla nam kosarka u tri lepe!!!
Ne vredi se vise nervirati, nemam reci.
Ja bih igrao i sa slomljenom nogom ali ja nisam normalan, ja sam budala. I ponosan sam sto sam budala!!! Nazalost nisam reprezentativni kalibar i nije mi stalo do para. Eeeee da, koja sam budala!!!

Vladan_

pre 16 godina

Ma nema veze igracu ja za reprezentaciju,samo ce Moka morati cuvati komsinicinu devojcicu(ima 2 godine),obecao sam zeni. A mama mi ne da da vise od 2km dnevno trcim,i rekla mi je da ako se prehladim da ostanem pa da zarazim sve ostale i idemo na - - - PARAOLIMPIJADU

Valjak

pre 16 godina

Pocinjem da shvatam sve dosadasnje selektore. Ovo je stvarno sramota za ovaj narod. Jesam pacifista, ali kako bi ne daj boze isli u rat kad ne mogu da odrade jedno evropsko prvenstvo?

DDT

pre 16 godina

Dobro, hoće li se neko od čelnika iz KSS konačno oglasiti povodom ovog raspada sistema, morala, ozbiljnosti...? KSS kao da je podmetnuo Moku da bude žrtveni jarac, pa se tako svaki otkaz u javnosti prikazuje kao privatni nesporazum na relaciji selektor-igrač. A to je stvarno funjarski.
Oglasite se, bre, recite nešto, za šta vas uopšte plaća država Srbija?!

Zeka peka

pre 16 godina

A ja mislio da su fudbaleri glupsoni. Pa operacija krajnika je rutinska operacija posle koje vec posle 3 dana vracas sve u normalu. Decko je patetican u pokusaju laganja i glup ako je celu sezonu igrao pod antibioticima zbog upale grla...

ktitor

pre 16 godina

e sad sam odlucio svakom igracu koji otkaze dajem brate po stoju za dzeparac da dolju u Negotin pa da se u septembru malo zezamo, i da gledamo moku kako se muci!!!!
smestaj i hrana obezbedjeno!!
poseban poziv igracima iz NBA, bice sponzorusa, vasar, tu je ziveo neki Mokranjac i neki Hajduk Veljko pa da se upozbnaju malo sa gradom...

mislim da je korektno od mene, ako svi dodju ovo bi moglo da izadej na 1600-1800 evra!! a mozda ce i Moka...

Sokobanjac

pre 16 godina

Eeeee, kakav si ti igrac moj Erceg kao da te je Dule pravio!Ljudi ma stize Zigic nema problema, a ove kosarkase ne trebaju nikad da igraju za Srbiju!!!Ne treba ni jedan novinar da ih vise spominje a kad dodju na tekmu ovi sto otkazuju treba da budu napu....i za sva vremena!

bice vaskrsenja

pre 16 godina

Mozda cemo imati i najlosiju reprezentaciju na svetu, ali kazite mi svi vi koji od vas i od svih srba na planeti kad igra SRBIJA u kosarci ma kaka bila ne stoji prilepljen uz televizor i nada se da cemo mozda ipak pobediti i doci kuci kao sampioni. ko od vas kad su nam nabili 20 poena razlike i nedostaju 10 minuta jos misli da ce mozda biti produzeci?
Sve dok bude bilo takvih ljudi bice i nase kosarke i pobedicemo nesto.

U mnogim zemljama vise toga nema pa ni u spaniji i grckoj nisu toliko napaljeni kao mi.

pera

pre 16 godina

Da se ova sramota ne bi redovno ponavljala prilikom potpisivanja prvog omladinskog ugovora svi igraci nezavisno od toga da li imaju ili nemaju reprezentativni kvalitet da potpisu klauzulu da se neodazivanje na poziv selektora placa od 100 000 do 500 000 evra. Pa neka gospoda izvole. Ako je p.d.r Radmanovic mogao uplatiti 500 000 dolara za pad sa skija e onda bi morao isto toliko uplatiti i za smijesno obrazlozenje neigranja (mada ga ja kao provjerenog "glumca" ne bi ni zvao) Tako dobivene pare usmjerii u razvoj mladih talenata i eto nas opet na vrhu.
Ove generacije su izgubljene (hvala legendi Divcu koji je prvi poceo sa eskiviranjem) a sad i petorazrewdni igraci otkazuju.
Koristim priliku da i ja zajedno sa mojom pokojnom babom otkazem Slavnicu ucesce na EP.

Ranko

pre 16 godina

Nije on kriv sto je otkazao,kriv je Moka sto ga je uopste zvao!Takvi umisljeni igraci ne mogu nigde da igraju!Krajnici,HA,HA,HA!

Ivan

pre 16 godina

Joj, majko moja!!!!! Igraće nam Mišanović centra. Pa bre Moko, ovo nema smisla. Zovi mene, bolji sam od onog komarca. Sad se Gasol i ostali centri koji će igrati protiv nas tako slatko smeju...Ma pukli smo, biće blamiranje

memphis_rains

pre 16 godina

Pa i ja bih otkazao onom nadobudnom liku koji 15 godina nije postojao u kosarci a sada nesto hoce...neka im se svi zahvale jer se zna koja je to kuhinja (sto bi rekao Dule :))

NWA

pre 16 godina

Smesno.Njega i slicne ne treba vise ni pozivati.Zasto bi mu se pruzala druga sansa kad nije znao ni ovu da iskoristi?Ponasa se u najmanju ruku kao da je dosao iz NBA.Sigurno ima neko ko bi izginuo na terenu,takvi nam trebaju.

Milan

pre 16 godina

evo nas 15 da se skupimo foruma i da igramo ako nece niko da igra za reprezentaciju!ko se prijavljuje?
(boriss, 4. jul 2007 23:00)

Ja se prijavljujem. Nisam nikada u zivotu trenirao, ali za razliku od ovih od kojih su nasi klubovi napravili igrace, ja sam spreman da igram iako se jos nisam potpuno oporavio od operacije krajnika koju sam imao pre 20 godina i popravke zuba pre 9 godina,a i ne dugujem nista nasoj kosarci (za razliku od njih koje su nasi klubovi i nize kategorije reprezentacije stavili u prvi plan), videce oni kako cu se vratiti u velikom stilu!!!

@ nema problema

Izbor ti nije los, mada mislim da treba povesti Labovica (videcete kad on i Teodosic eksplodiraju na EP, niko ih vise nece izbaciti iz reprezentacije).

Atanas Smilkov Kennan

pre 16 godina

Moko samo napred nemoj da te slome ove izdajice , verujemo u tebe i tvoj izbor uvek s tobom delije bitol amakedonija

King

pre 16 godina

Sta ste se bre vise uhvatili za Gurovica!!!!! Pa ko da bude kapiten???!!!! Sledeci otkazuje Pavlovic 100%, a zatim Milicic 98%. Sta ovi klinci umisljaju da su neke zvezde!!!!! Gurovic mator covek pa prihvatio da igra, Jaric 29 god. i on prihvatio, a neki pe...i od dvadeset godina odbijaju igranje zbog krajnika!!!! Lepo ubaciti na spisak Vujanica, Askrabica, P.Popovica, B.Popovica, Stanojevica (pa ljudi iz saveza skroz zaboravili na coveka a on u zadnjih 4 god najbolji centar u Nemackoj ligi koliko sam saznao),Raicevica,D.Vukcevica, Marinovica... Nemamo niti jednog dobrog i iskusnog niskog centra, centri su nam takodje problem!!! neka ubace neke od ovih i mozda cemo i uspeti na OI. Ljudi iz saveza su krivi jer nisu na vreme pricali sa igracima o planovima reprezentacije!!! Morali su jos pre 2 meseca da popricaju sa svakim od njih i da vide na cemu su. Sta mi svi oni izlaze u medije i pricaju kako se nadaju da ce taj i taj igrati A ONI UOPSTE NISU NISAKIM OD NJIH RAZGOVARALI!!!! Zasto Perovic I Erceg nisu rekli pre skracivanja spiska da imaju obaveza nego sad kad je spisak pao na 18 igraca!!! E pa zato jer su cekali da vide dal ce potpisati ugovore, a kad su to odradili boli njih uvo za reprezentaciju!!! Stvarno mi je krivo igraca koji ce igrati i navijacu za njih!!! Ali ovo sto se desava nisu cista posla !!! Ako PAVLOVIC pristane on ce biti najveci SRBIN a ne ovi "nasi srbi". Po meni krivac broj jedan KSS, drugi krivac svakako Slavnic (koji se odrekao nekih proverenih igraca da bi ukazao sansu mladima) e pa evo mu ih sad ti mladi igraci!!! A sto se ostalih koji su otkazali tice SRAM VAS BILO!!! Nije bitno ko je kapiten a ko selektor bitna je Srbija, a vi koji se prepucavate oko toga predjite molim vas na drugi forum jer brate mili smarate!!!

jekum

pre 16 godina

Ala smarate sa kapitenom i Mokom !!!!
Pa ne igraju oni za kapitena ili za selektora!!!!
(Ne)igraju za SRBIJU !!! ALO, SRBIJU!!!!

A uzgred, kad bi prestali da sve gledate kroz prizmu nasa dva 'najveca' kluba, mozda bi i bilo nesto od nas. Vama je sad samo vazno da igraju igraci iz vaseg kluba, a da onaj drugi da sto manje. VI STE GROBARI NASE KOSARKE! A NE SAVEZ I IGRACI! To je samo posledica vasih gluposti! Mislite o tome.....
:/

volimkosarku

pre 16 godina

@Kobster: slazem se u potpunosti. ko ih je doveo tu gde su?! ko im je pokazao kako se igra!? ko ih je slavijo i uzdigao!? ko ih je napravijo zvezdama!?
i ako se ja neslazem predsednikom srbije na primer opet cu da ti sve za srbiju. izgleda da nam je moral pao skroz. i dok neznamo ko smo i sta smo netrebamo da zauzimamo mesto na EP. Treba ga ustupiti onima koji zele da predstave njihovu drzavu.
svi samo pljuju po selektorom a samim tim i pljuju po srbiji! svaka cast!

Zoran_KG

pre 16 godina

Apsolutno podrzavam ove igrace koji odustaju, i one koji su se u startu izjasnili da nece igrati za reprezentaciju. Tako bi trebalo da bude u svim sportovima, gde nesposobni za savez, a vrlo sposobni za sebe i svoj dzep vode glavnu rec. Dok nam ne bude gore, ne moze da krene na bolje, jer je to jedini nacin da se "ocistimo" od prljavih i nesposobnih u ovom nasem sportu, pa i u drzavi ako hocete tako.

Potencijal

pre 16 godina

Jes' da sam u godinama i da nisam sutnuo na kos bar 4 godine, ali ako zatreba, tu sam Slavnicu, mogu da odlicno grejem klupu i dajem podrsku suigracima :)))))
P.S. NISAM JA, ZEKA JE!

glupi zmaj

pre 16 godina

Moko ja cu biti centar! Toplo se preporucujem i imam zelju da igram za reprezentaciju Srbije. Ima samo jedan problem, doduse mali - oko 40 cm. Nekad sam bio perspektivann centar visine 2,20m ali sam pre 20 godina , zbog mladosti, podlegao pritisku i lazirao utakmicu. Ona banda iz saveza me kaznila i oduzela mi tih 40 cm visine. Slucaj se zagubio i nikad mi ih nisu vratili. Posto je predsednik tvoj prijatelj nek izda nalog da se arhiva pretrese i nadju mojih 40 cm koje su mi nepravedno uzeli. Tehniku imam a ako se resi taj mali problem ima da budem otkorvenje EP! Hajde potrudu se pa da ih sve nalupamo.

Ako si smeker shavtices da sam ti ja jedino pravo resenje.

Cekam tvoj odgovor!

Milan

pre 16 godina

Pozdrav svim komentatorima. Javljam se prvi put,(stavrno nisam mogao da izdrzim vise i gledam svakojake gluposti) i zelim da skrenem paznju likovima koji bukvalno ne mogu da se kotrolisu i koji misle da svako misljnje drugacije od njhovog uvreda za sve i uzimaju sebi za pravo ono sto im nikako ne pripada.
Slazme se sa pojedincima koji misle da je Moka lose resenje sa selektora, ali molim vas nemojte reci katastrofalno, jer bolji od njega nisu hteli da se late selektorske fotelje.
Komentari tipa "nisu ludi da im selektor/kapiten budu Moka/Gurovic je smesna i previse licna. Alo ljudi, oni ne igraju za selsktora/kapitena vec za svoju zemlju.
Da li mozda mislite da komentar tipa "necu da mi on bude kapiten/selektor" bio jedan od nacina rasmisljanja umisljenih zvesdica koji su uslovljavali sve redom na prethodnih par takmicenja. Da li neko moze da kaze gde treba povuci liniju. ja mislim da je linija sledeca: Selektor ma kakav da je, (kao u nasem slucaju) bira tim i taktiku. Igraci moraju da slede "apsolutno" svaku zamisao. Sve drugo vodi u anarhiju. (kratko podsecanje, setite se Obradovica i njegovih izjava sta je sve pratilo reprezentaciju, i kakvi su bili ispadi pojedinih zvezdica.
ALi hocu i da skrenem paznju na komentare posle otkaza Ercega da mu treba naplatiti 100000 eur ili uzeti pasos i ostale budalastine nimalo ne stoje. On je svojim otakzom na nacin i vreme kada je objavio pokazao svoju velicinu kao osoba i svoj odnos prema reprezentaciji, kao i postovanje prema svojim saigracima koji su prihavtili poziv bez uslovljavanja. I treba razmisliti da li njega i ostale igrace tipa "hocu da igram, al mi se nesto ne da" treba uopste zvati u reporezentaciju, ali molim vas ne mojte praviti nacionalnu tragediju. Kosarka se igrala pre njih, igrace se i posle njih. Ne mozemo uvek da budemo u vrhu. Tako da dajete malo dobre volje i probajte da podrzite ove koje imamo, jer izgleda da boljih i nemamo. Da ih imamo oni bi vec bili na listi.
Pozdrav iskrenim ljubiteljima kosarke, i naravno negativcima i kvazi patriotama, koji lece frustracije i kosarku gledaju samo kad i "dodje snaga"

Goran

pre 16 godina

Ovo je razlog vise da gledam Evropsko prvenstvo ida navijam ludacki za one koji se ne boje izazova!!

Bas bih voleo da ovi klinci koji odu nesto urade,pa da pokazu da nam nisu potrebni nikakvi stojakovici,radmanovici,perovici i slicne "zvezde"!!!!

Ajmo,ajde svi u napad!!!

Patriota

pre 16 godina

"""NASA PRVA ZVEZDA,


Stojakovic Pedja,
izmislio da ga bole ledja,
mozda ga i bole ali malo dole.

Ne brine se on za svoja ledja,igrao bi on za nas,
njega druga muka muči,
koliko će imati "nula" njegov račun tekući.

Što ne igra Mokina je krivica,
Pedji je stvarno ispod časti,
da sa njim trenira Novica.

Radman bi igrao,atmosfera u timu mu prija,
al izvinuo se MOki kaze mora da skija.

Da burka bude veća,
reče Vladi Pedja:"Učimo jos ovog Darka,Sale ce da otkaže,al vidi ovog Marka.
On zvezda nije prava,
vidi ga molim te, sa klincima se ponižava."

Mare došao sa kraja sveta,
dosta je ove sezone hladio Garneta,na aerodromu opšta vika,došo Mare,
ovde da se slika.

Sa Rakočom neće da se bije,došao je,
dugo ga u novinama bilo nije.
"E, Milane otarasili smo se onog smora,
vođe mi smo sad prave,nema više Igora."

Kostu jos od Nigerije peče poraz,
pa je Moki dao otkaz.
Ugovor i njega veže,da povreda treba da se kloni,
tu su Miško,Labud,i Nemanja nek igraju oni.

Erceg video da je odustao Kosta,
pa je i njemu bilo svega dosta.
"Treba ugovor Nba da potpišem,
i ove krajnike da operišem."

Vujke i Marin dres nek zaborave,
doveo je Moka "mlade tigrove",
samo ne znam kako će da pregaze, SKORCIJANIDISA i ostale slonove.

Al ima nešto svetlo u ovoj priči,
sa trakom se sada diči,
što se odazvao zahvalimo "čiči".
Sa ponosom traku nosi,
pa Jariću sve prkosi.
Lucidan je ima boljke,
al nadam se ponoviće one trojke,
kad pobedismo Amerikance,
neka dobro jede pre prvenstva,
da mu svari i pred Špance.


U ŠPANIJI ĆEMO SLAVITI,
SAMO NAPRED ORLOVI,
I ISPRED SKUPŠTINE ČEKATI!!! ""

Milan

pre 16 godina

@Rade Zemun

Rade, igra cemo sa loptom, kosarkaskom... :-) Sala...

Sada bez sale: Koga li ce to Mocha voditi na letovanje u Spaniju?

Muzicki_saradnik

pre 16 godina

LJUDI, PA STA JE OVO???!!! Pa ovo samo u Srbiji moze! Pa smeje nam se ceo svet, a i mi sa njima, jer nam nista drugo ne preostaje!!!

Deki

pre 16 godina

Pa kako taj Slavnic odredjuje spisak, a ljudi vec odavno isplanirali nesto drugo...???
Cudi me da i Divac nije na spisku... Zar Slavnic ne zna da se sa tim zvezdama prvo mora razgovarati pa ih tek uvrstati u spisak tamo neke reprezentacije.
Neznam na koga sam vise razocaran,na te neke zvezdice ili na Slavnica zbog ovih otkaza...

Mx

pre 16 godina

Čudi me da kladionice još nisu dale i klađenje na opciju koliko će još košarkaša otkazati Slavniću do početka priprema, i koliko još njih za vreme priprema.

inxs

pre 16 godina

Jel moze neko da mi kaze zasto niko ne zove JOVU STANOJEVICA?!?! Povredjen, nestao, nece...?!?

Mozemo da se oprostimo sa OI2008!!!

spejs

pre 16 godina

Predlazem nasem selektoru da me pozove u reprezentaciju. Igram na poziciji 6 i 7, gde smo vrlo tanki. Visok sam skoro 2 metra. Nisam mnogo brz al zato imam neprecizan sut i malo mi fali da zakucam (mogao sam kad sam imao 10 kila manje). Vec sam krenuo sa pripremama, imam licnog trenera i operisao sam krajnike kao mali. Ne interesuje me ni letnja liga tako da sam u potpunosti spreman da se posvetim reprezentaciji.

Red Devil

pre 16 godina

Igram na deficitarnim pozicijama stamenog krila i preteskog centra u skolskom dvoristu. Moko, obecavam da cu se valjano pripremiti za EP na Exitu, Sound-u, Freestyler-u i ostalim sportskim centrima. Radim vezbu pivo + tekila individualno, kondicioni mi preporucio kao obavezan deo treninga.

Dzoni Grobar

pre 16 godina

Što ćemo sad, teško da se može gore od prošloga prvenstva pa makar pošli sa 10 igrača!!! Ja mislim da bez obzira ko bio trener i kobio kapiten (pa makar to bile dvije prekrižene nule) za sržavni tim mora da se igra! Ja bih bio zadovoljan plasmanom u četvrtfinale! Sjetite se samo prošloga prvenstva i igara tzv. zvijezda (rebrača, radmanović, jarić, avdalović, popović), morali smo se konačno odreći takvih rodoljuba (osim jarića koji ne zapinje u svom klubu pa došao malo čovjek da igra)i pružiti šansu ovim mlađim igračima!!! Bez obzira na sve moramo biti složni (makar jednom) i navijati svim srcem za SRBIJU!!! Ako neko neće da igra za reprezentaciju, neka neće. Lično ja ih nikad više ne bih pozvao!!! Naprijed SRBIJO, da probamo do medalje!!!!!!

3OPAH - Göteborg

pre 16 godina

Pa...kad je ovo vec planirano toliko dugo...sto u poste i jeste na tim sirem spisku?! Zar to nas "veliki" strateg, Moka, nije znao?! Pa kakve je onda on to razgovore vodio sa njima?!
Dobro, nismo sami u ovu sramotu! I u komsiliku nije bolje...

http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=347000

Mnogo naj je jadan ovaj nas miljeni Balkan...

Nebojsa

pre 16 godina

Sasvim jednostavno.SRAMOTA!Treba uvesti svima po 100`000 Evra kaznu ako se ne pojave na prozivku i na pregled kod lekara raprezentacije! Jedino opravdanje bi bilo da recimo Ameri svoje igrace ne pustaje jer je potrebno veliko obestecenje za osiguranje mada i to nije problem. Jos jedan dokaz da je nas narod jedna obicna raspustena banda kojoj je potreban jedan dobar vaspitac.

4S

pre 16 godina

Ovakvim novinskim naslovima daje se nezasluzeni publicitet onima koji nemaju ni pameti, ni obraza, niti ljudskog dostojanstva. Podstice se da jedan broj klinaca bez ispravnog pogleda na sistem vrednosti salje komentare koji ih svrstava u MUTANT GENERACIJU - kojoj smisao zivota nije u stvaranju vec u razaranju!!! Novinari - pisci ovakvih clanaka i tvorci ovakvih naslova, za sta ste vi placeni?
I ne objavljivanje komentara samo po sebi je odgovor...
Srecom, postoje i druge novine koje objavljuju ovakve vesti i na drugaciji nacin...

Pa sta reci?

pre 16 godina

Ne zelim pljuvacinu, nego argumente i zato navijaci-isfrustrirani pljuvaci, oladite.
Ja, zaista, imam simpatije za Slavinica, ali u drugim, njegovim iskonskim, ulogama.
Ovde ga ne vidim i zabrinut sam, jer nije repka za vadjenje iz finasijske situacije pojedinaca.
@ Moko,
nemas pedigre za ovaj posao.
Kasnis sa angazmanom u trenerskoj sferi.
Ako si pravi ti ces podneti ostavku i dati priliku da neko okupi najbolje za Evropsku smotru kosarke.
Kamo srece da moze kao u tenisu. Pobedis i ides dalje.
Teniseri nam dokazase da se najbolji sportisti mogu dobro plasirati kad su u ekipi.
Ekipni sportovi su uvek problem.
Za to je potreban lider(pravi lider), a ti to Mokop nisi.
To je reprezentativna smotra i ti nisi u stanju biti reprezentativan.
Ne ide ti mnogo sto-sta na ruku. Osnovno je sto si ti sve napravio na improvizaciji, a to je davno proslo vreme i takav prilaz vise ne radi.
Ti i sad readis na improvizaciji.
To je jasno.
Ocekujem da citas komentare, ali i nisam siguran, jer ti si osoba koja nema strapljenja za to, ali ni za temeljan pristup, bilo kom radu, sem ispraznih naklapanja u kafanama u kraju.
Nisi naucen na temeljan odnos i rad na vreme i sad, nakon 11 godina apsolutnog neprisustva u kosarci i nesnalazenje u bilo cemu, tebi, neko koji je jos diskutabilniji od tebe, daje repku u ruke.
To nije dobro ni za tebe ni za Srpsku reprezentaciju.
PS.
Tesko mi je bilo da ovo napisem, bas ovako, a da sacuvam i Moku i napravim poruku po meri.

sinisa

pre 16 godina

pa mene isto bole krajnici.a kopam ugalj u rudniku.ostavi mali basketbal i dodji danam pomognes.vidjeces kada dobijes platu,kolika je,nece ti pasti napamet da mislis na krajnike.rado bi posle svega ti igrao za srbiju

Jerry

pre 16 godina

Ja neznam vama kako je, i akako gledate na ovakvo ponasanje nasih igaca,ne reprezentativaca nego igaca.
Ljudi bre pa ja bih sa jednom nogom i jednom rukom ako treba iso da igram i da predstavljam nasu zemlju!!!!!!!!!!!!!
Ne INTERESUJE ME KO JE U SAVEZU I KO JE SELEKTOR, AMAN AKO TREBA DA IGRAM POVREDJEN IGRACU ZA SVOJU ZEMLJU!!!!!!!!
OVAKVO PONASANJE JE STRASNO,NEZNAM STVARNO NEMAM KOMENTAR.OPRAVDANJE NEMA,NIKO NEMA OPRAVDANJE DA KAZE""""NENENENENENENENE"""" SVOJOJ ZEMLJI I SVOM NARODU.STA LI BI TEK BILO DA IH POZIVAJU ZA URAT.IZVINJAVAM SE NA POSLEDNJOJ RECENICI.

Jedan je Danilovic

pre 16 godina

Nemate pojma koliko mi je drago sto Michael Govedarevic, pardon Stiven Markovic,Igor Milosevic i Pera Antic nemaju nase drzavljanstvo. Siguran sam da bismo sad bili u jos vecoj depresiji.
Da nam je Milovan Stepandic selektor, sigurno bismo slusali price o tome kako je Grusanovic u zivotnoj formi i kako je bas on pravi covek za reprezentaciju. Pa Slavnicu, sa kojim pokricem guras celu svoju omiljenu ekipu?
Nemam ja nista protiv Zvezde i slazem se da neki treba da igraju ali ne kapiram po kom kriterijumu je Misanovic iznad bilo kog drugog centra u ligi. Decko je mozda potencijal i uz dobar rad moze nesto da bude od njega ali trenutna situacija je porazavajuca. Vodio bih ga u Spaniju jedino kao skauta jer moze da se provuce kroz kljucaonicu i posmatra zatvorene treninge nasih protivnika.
Nije sratmota biti paljevina ali ako si vec selektor bilo koje drzave, shvati da je nacionalni interes ispred tvojih licnih kompleksa. Prihvati gresku i pozovi naknadno Kecmana, Vukosavljevica ili bilo kog igraca(po mogucstvu centra mada je i pomenuti Kecman bolje resenje na petici od Misketa) koji dokazano moze da uradi nesto u skoku. Kad vidim onog Misanovica, sve gledam dal` sam dobio neku frikomovu nagradu. Dal` mu na celu pise Dubai a na stopalima 100 hiljada eura.
Prvenstvo nije ni pocelo a mi smo vec osedeli.
Selektore, pozovi igrace molimo te!
Sto se Ercega tice,glava me boli od ogromne kolicine gluposti sadrzane u tih par reci saopstenja.Pa ovo mu je najbolja prilika u zivotu! Nikada konkurencija nije bila slabija! Ja bih pojeo svoje krajnike i musav od krvi otisao na to prvenstvo!
Kad bolje razmislim, i treba da izvadis krajnike. Kad god te vidim, nazulja me sa strane. Lepo sto si prosirio poslovni prostor.
Ja bih umro za Srbiju a vi sa bitnim obavezama za vreme prvenstva(izuzev stvarno povredjenih) samo umrite!
Junacima koji odu (ukljucujuci i Misketa) puno srece. SRBIJA!

srdjan

pre 16 godina

Ako si vec znao da moras na operaciju onda si trebao da se organizujes za to odmah nakon zavrsetka sezone. Dakle, da si se operisao pre nekih 20-ak dana onda bi imao i vise od trazenih 30 dana za oporavak.Juce je i perovic otkazao navodeci veoma bedne razloge a dobro mu je poznato da smo na poziciji centra veoma veoma tanki i da njegov izostanak ima specificnu tezinu za ekipu. Dakle:
1) ako sada Pavlovic ode da igra za Crnu Goru bice najveci izdajnik svih vremena dok ove kojima treba da bude cast da igraju za Srbiju bas briga za reprezentaciju
2) nakon evropskog prvenstva necemo biti u mogucnosti da na pravi nacin valorizujemo ucinak Slavnica jer sa ovakvim timom tesko da bi bilo ko napravio neki vredniji rezultat
3) ocigledno je da iznenadjenjima nema kraja. Sa otkazima se nastavlja a nije iskljuceno ni da se, kao prethodnih godina, jos neko povredi na pripremama ... Samo nam jos to fali.
Ergo: kome je sudjeno da bude j.b.n gace mu same padaju.

Ivica Milisavljevic

pre 16 godina

Prvenstvo je za FMP zavrseno 10. juna. Momak je mogao vec odavno da resi taj problem i da se oporavi. Odavno se znalo da ce biti na spisku i nikada se nije oglasio da ima neki problem. Zvanicni spisak je objavljen pre 3 dana a on se tek sinoc oglasio i jos tvrdi da mu za oporavak od operacije krajnika treba mesec dana (na stranu sto je to vec mogao da resi). O takvoj osobi zaista ne treba trositi vise reci, kao i o onima koji otkazuju zbog "povreda", kampova, letovanja, umora, istrosenosti i slicnih gluposti uz obecanja da ce se odazvati vec za sledecu akciju (a ko zna sta ce biti tada).

Za sve one "duhovite", sarkasticne i cinicne pametnjakovice, ne otkazuje se Slavnicu ili Gurovicu ili Zvezdi ili Partizanu vec SRBIJI. Ne igra se za Slavnica, Bojica, Vujosevica ili koga god nego za SRBIJU.

Pogledajte spisak Grka, ima igraca i Panatenaikosa i Olimpijakosa, skoro svi su u timovima koji su imali napornije sezone (i u kojima su igrali vazne uloge) od bilo kog naseg igraca. Neki idu u NBA pa se ne obaziru na letenje lige i kampove. Ili kod Spanaca gde ima i Katalonaca i Spanaca i Baska itd. Jel' svima njima sve potaman? Vole trenera, sve u savezu, odmarali su se celu sezonu i sada nemaju sta da rade pa eto da igraju za reprezentaciju?

Novica

pre 16 godina

Ma najbolje da ne idemo! Da se ne brukamo! Posto ce nas svi redom gaziti, onda ce Gurke da pljuje sudije... Operacija krajnika... SRAM VAS BILO! DRES REPREZENTACIJE JE SVETINJA!!! DJORDJEVIC, DANILOVIC, DIVAC, PALJA I OSTALA EKIPA ODAZVALA BI SE I U OVIM GODINAMA!!! IDITE I STIDITE SE!!!

mandrac

pre 16 godina

na red su dosle generacije koje su stasavale u vreme ratova i hiperinflacije, tako da su ovi silni otkazi najnormalnija stvar koja se desava.

krle

pre 16 godina

Cele godine ga muče krajnici? Zašto onda nije otišao na operaciju odmah po završetku sezone? Tako bi imao i više od mesec dana da se oporavi! Izgovori su im bljutavi.

Mickey

pre 16 godina

Slavnić : Gde ćeš ti,Erceg ?

Erceg : Tu,blizu...samo tetki da donesem lek...

Šalu na stranu - SRAMOTA !
Masovno bežanje od igranja u reprezentaciji sa više nego smešnim izgovorima je nažalost postala moda.Od momaka koji su još uvek na okupu zaista ne možemo očekivati bog zna šta,ali naravno da bez obzira na sve SVI treba da ih podržimo i da navijamo za njih a ne kao sada da svakodnevno slušamo zlonamerna navijački nastrojena pisanja novinara sa diskreditovanjem Slavnića i nekih od igrača.Stvara se loša atmosfera forsiranjem afera i prenošenjem izjava igrača - bukvalno kao da svi žele da reprezentacija što gore prođe.Tužno je što navijači gledaju klupski na reprezentaciju pa tako imamo mržnju većine navijača Partizana (samo zato jer je Gurović kapiten)prema selekciji.
Zbog svega navedenog,voleo bih da ostvarimo uspeh na EP-u,a pod uspehom smatram plasman na OI !!!

Ranko

pre 16 godina

Ne znam kako da protumacim ovu vest? Jel to dobro ili lose za nas sto on ne igra? Kao kad bi Misanovic otkazao zbog posete zubaru, ne bih znao da li da se radujem ili sta... U svakom slucaju navijacu za reprezentaciju pa makar je cinio ceo tim Zvezde, sto znaci, cak i ako bude dno dna. NAPRED SRBIJA!

Edit

pre 16 godina

Besmisleno je samo jednu stranu proglasiti krivom. Naročito krivicu vezati za neku ličnost koja se pojavljuje u aktuelnoj melodramatičnoj sramoti. Srpski igrači već godinama ne žele da igraju za reprezentaciju, bez obzira na to ko je selektor ili kapiten.
Kada se uzme u obzir kakva nam je liga, jasno je da su stvar pokvarili neki ljudi koji nisu u prvom planu i ne menjaju se. Selektori i kapiteni dolaze i odlaze, a profiteri ostaju. Jedina šansa za oporavak košarke u Srbiji je raspuštanje svih klubova i saveza. To bi dovelo do toga da pacovi pobegnu i ostave košarku na miru. Potom bi trebalo formirati neku vrstu «ustavotvorne» skupštine, sačinjenu isključivo od igrača i trenera koji su ostavili dubok trag u reprezentaciji. Zadatak te skupštine bi bio da donese nove propise i postavi nove ljude na rukovodeće poziciji...
Naravno, to se nikad neće desiti. Ostaće legenda o jednom košarkaškom narodu, koju ćemo pričati našim unucima, a oni nam neće verovati.
P.S.
Koliko se sećam, na spisku pozvanih reprezentativaca, Gurović jedini ima zlatnu medalju sa Svetskog prvenstva (i ne samo tu!). Toj medalji je dao ogroman doprinos. Prema tome, ovi klinci iy reprezentacije moraju da pokažu respekt prema njemu, a on ih ima čemu naučiti.
Što se tiče Moke, kao igrač vredeo je više od cele ove reprezentacije u zbiru. Kao trener nije postigao rezultate koji se mogu porediti sa igračkim, ali je dao nemerljiv doprinos u stvaranju nekih neverovatnih igrača. Prema tome klinci košarkaši, tišina i načuljite uši! Isplatiće vam se, a nas to može koliko - toliko utešiti.

Vojo

pre 16 godina

Predlazem da:Bodiroga,Danilovic,Djordjevic,Paspalj,Jorovic,svi koji su srce dali za ovaj narod i reprezentaciju opale po 2 vaspitna samara ovim manekenima koji su osramotili sebe u ocima zemlje.Danilovicu,ovde se udara,a ne u plej ofu!Tanjevic je u Turskoj presekao,izbacio zvezde,krenuo da stvara tim,to moramo i mi.Napred Srbijo,izdrzaces i ovo,mozes ti to!Pozdrav za Kenana iz Bitolja!

mare nbg

pre 16 godina

za operaciju krajnika mesec dana pauze!!
pa da li je on svestan sta izjavljuje,vecu glupost u zivotu nisam cuoooooo.a i Moka mu je lepo rekao da ima 15 dana ako hoce da se prikljuci,sto je i normalno posto toliko i traje oporavak.

mlmilan

pre 16 godina

Nije bre ni Obradovic kriv bio prosli put. Covek je pogresio jer je verovao nabedjenim zvezdama (Radmanovic, Jaric...) koje su ga ostavile na cedilu. Krivi smo mi sto nam mafija iz Crne Gore (Vujosevic, Kapicic, Bojic...) vodi kosarku. Sad cete da vidite kada pocnu da ucenjuju Sasu Pavlovica, i kada decko naprasno promeni odluku.
Kako bre moze neko koje u nasem strucnom savetu (Dule) da bude trener Crne Gore? MAFIJA, rasformirati KSS pod hitno!!!! A sto se Ercega tice, razocarao me je totalno!!! Trebao je da bude jedan od vaznijih igraca na prvenstvu a sada smo totalno tanki na centru!!!

Jedan je Danilovic

pre 16 godina

Grize me savest sto nisam pomenuo velikog patriotu Jarica. Covek je imao PET poena u proseku i DVE asistencije po utakmici u prosloj sezoni. Mozda voli basket pa ako treba doci ce i da igra za reprezentaciju.
Od Jarica igraca je gore samo jedno - Jaric covek. Kad se to uzme u obzir, bolje resenje su i Teodosic i Popovic i Marinovic. To znamo svi. Pardon, jedan od nas ne zna. Nazalost, on bi prvi trebalo da zna.
Perovic otkazao? Ja sam grobar i iznenadjen sam napretkom koji je pokazao. Do pre dve godine sam ocekivao vest o njegovoj povredi izazvanoj saplitanjem o sopstvene noge. Sad je sasvim solidan igrac. Posle toliko strpljenja pokazanog prema njemu od strane kluba i poverenja od strane reprezentacije kada je ulazio na siri spisak, ocekivao sam da se bar malo oduzi igranjem za Srbiju. Nazalost, i on se samim cinom potpisa nba ugovora odrice domovine kao i neki pre njega. E moj Kosta, jel ti i dalje omiljena pesma: "Baby is you given to me, i`ll given to you..."? Nauci da hodas, nauci da govoris a mi cemo nauciti da beskicmenjake ne zovemo u reprezentaciju

mlmilan

pre 16 godina

Kako moze bre jedan Novicki koji vredi kao svi oni zajedno da igra za reprezentaciju koja zavisi samo od njega? Nemci su bez njega NULA? Jedan Gasol igra ne palseci se povrede, Navaro, Toni Parker? Sramota!!!

Moka

pre 16 godina

@spejs
Super !!!, evo i Gurke pristaje da ti da kapitensku traku...al` nemoj da me zaj....Da nemaš možda bruh, šarlah, jesi li preležao sve dečije bolest ?!

Čalić

pre 16 godina

Uopšte me ne čudi da sve više igrača odbija da igra za reprezentaciju, s obzirom na to kakav nam je košarkaški savez a i selektor! Propast srpske košarke nastaje dolaskom Goodyear lige i Zmage Sagadina, čovića i takvih u našu košarku !! Vojo odkud umeša Jorovića među ove velikane nije on ni blizu ovih asova

ct23

pre 16 godina

Evo, ja se javljam, ako ne bude bilo 12 igraca koji zele da igraju ja bih veoma rado uskocio. nekad sam trenirao kosarku, i uvek mi je bio najveci san da jednom zaigram za reprezentaciju... mozda je ovo prilika da mi se san ostvari :D

Žarko

pre 16 godina

Ljudi još nije kasno. Novi predsednik KSS po mogućstvu Vlade Divac, novi selektor Sale Đorđević, nova prava selekcija i videćete kako se repka vraća na svetsku scenu, na VELIKA VRATA.
Ovako ostaće samo Gurović, a mogu da mu se pridruže Slavnić i Kapidžić, ukoliko ih ne mrzi da izađu iz kafića.
Ako ste čitali njihov današnje izjave u Kuriru biće vam jasno gde smo.

Ker, Novi Sad

pre 16 godina

Toliko sam iznerviran ponasanjem pojedinih kosarkasa tipa "Perovic, Erceg" da pravim slovne greske u komentarima. Hteo sam da kazem da cu svaki put kada budem gledao neke od tih ispala na praketu zvizdati kao konj cim neko od njih primi loptu. Sve svoje frustracije cu preneti na njih pa neka se onda zajebavaju sa necim drugim a ne sa nama navijacima i svojom zemljom. Perovicu i Ercegu oduzeti drzavljanstvo, eto to treba.

Zeljko M.

pre 16 godina

Pitam se, imaju li ova deca roditelje, bracu, sestre, prijatelje u Srbiji. Zar ne postoji ni jedna jedina svetinja , ni jedan jedini razlog da se pojave u reprezentaciji svoje zemlje. Pa covek moze da igra za sebe, za zemlju, za ekipu , za neke druge ljude koji od njega ocekuju pomoc. Motiva za prave ljude ima na pretek. Ako je Slavnic problem izadjite svi i recite da je on problem i mi cemo ga oterati, i njega i bilo koga drugog. Problem je sto je on samo jedan od problema, a najveci je nedostatak pravog kucnog i roditeljskog vaspitanja kod ove jadne dece. Moj sin ima 12 godina, zivi u Nemackoj i s ponosom nosi srpski dres kada sa drustvom ide na basket. Trenira basket i dzudo i kaze kako mu je jedina zelja da jednoga dana zaigra ili da se bori za Srbiju. E, vidite, moja supruga i ja smo ga naucili tome.
Sine, ceo svet je tvoj, zivi gde hoces, radi sta zelis, ali, nikada se ne postidi svojih roditelja, svojih predaka i svoje zemlje. Ako se ikada postidis, postideo si se samoga sebe.

Objektivan

pre 16 godina

ma bre kakva je to ZZZ velika ZZZ . Dajemo pare za omladinu i sport a vidi kako se balavurdija ZZZ na racun nas svih. Pa dal je to normalno bojkotuju rodjenu zemlju , gde to ima . I vi novinari poslkanici naroda "dao otkaz Slavnicu" SRBIJI je otkazao !!!! Nek se zna, sta je sramota to napisati krupnim masnim slovima?! Treba balavurdiju na stub srama , povecati im porez na prihod 15% na svako ne odazivanje SRBIJI . Sigurno i vojsku sluze u keceljama. Dokle bre vise puniti im pare u dzepove, treba ulagati u karling , u badminton i druge sportove a ne u te krakate nesposobnjakovice. Ucinak u NBA njih deset zajedno kao jedan osrednji igrac. Razmazene PI*KE !!!! SRBIJA JE IZNAD SVIH !!!

Stefan

pre 16 godina

Joj Srbijo,sta si dozivela. Pa centarski tandem ce nam biti Misanovic-Velickovic u najboljem slucaju. Ne znam dal da se smejem ili da placem?

A kao tim- Gurovic ce svaku utakmicu ubaciti svojih 20 do 30 poena, iako u svakoj utakmici sutne za 100 poena. Pridruzice mu se Jaric,koji ce prevoditi loptu u Medzikovom stilu (okrenut zadnjicom protivniku) po 15 sekundi,ostajenam jos 10 i pravi se blok da Gurovic sajbne. Pavlovic ce igrati odbranu za ceo tim i za njega i za Gurovica. Aleksandrov i Misanovic bice umorni od pravljenja blokada. A kad bude time-out Rasic,Tripkovic i ostali ce da overavaju i udaraju po guzi ove sto igraju. I na kraju kad dodjemo sa prvenstva kao sedmi,onda ce NAS MOKICA da kaze da nije imao sve igrace sa spiska,da smo se previse nadali,nije bila dobra atmosfera u timu itd. DRZACU PALCEVE I PRoSUCU VODU ZA NJIMA.

NS-M76

pre 16 godina

@ Neven

"Na prvenstvo će ići SRBI i igraće za SRBIJU, a ja ću uzeti bolovanje da ih gledam..."

Pravi Srbin.Ne uzima covek godisnji,nego bolovanje!!!
BRAVO KRALJU!!!

marc'o

pre 16 godina

operise krajnike???kada je vec na stolu,neka mu urade i lobotomiju,pa neka probaju da ubace jedno 10 grama mozga.druga stvar:da li ste primetili da su dva najruznija kosarkasa otkazala...

eduardo

pre 16 godina

Ja ako dobijem poziv pre nego odem na odmor, odazvaću se. a oni koji se pravdaju krajnicima nisu nam potrebni, možemo mi i bez njih.

Sektor

pre 16 godina

"Prosle godine zakazana operacija"
eeeej, pa da zivis u Kambodzi pre bi dosao na red a ne u koliko-toliko normalnoj Srbiji. Koliko znam, manje od mesec dana se ceka na operaciju! A, ovaj smokljo je mogao i to obaviti po zavrsetku domace lige. Dovoljno vremena da se oporavi. Pa cak i da oporavak traje dva meseca.
Igracima poput njega i Koste Divac ce biti uzor celog zivota i slepo ce se diviti njegovoj karijeri umesto da sami obrate paznju na svoje...

Soldier

pre 16 godina

Ljudi dokle vise da se zavaravamo? Zivimo u zemlji razmazenih i nadobudnih ped..a, tatinih sinova i ne znam cega jos? Tesko mi je posle secanja kako smo ubijali Spance i Grke u pojam da gledam kako nam vracaju duplo. A zasto-zbog umisljenih zvezda, te imam zakazan kamp, te moram da treniram za letnju ligu NBA, moram na operaciju krajnika, moram da odmaram, mogu da se pojavim tada, ne mogu sada. Mi smo prethodnih godina i naucili igrace (Vujosevic, Obradovic) da mogu da se pojave na pripremama kad oni to hoce. Zato raznorazne patriote, trneri i strucnjaci pustimo selektora i ono igraca sto imamo (neki ne zasluzuju ali su ipak tu) da odrade pripreme i to EP pa cemo da vidimo. Setite se sa kakvim povredama su nasi igrali SP 1998 u Grckoj (Djordjevic, Rebraca) pa su ipak pokazali da su najbolji. To je bila Srpska kosarka. Sada samo uz Bozju pomoc mozemo da prevalimo ovu situaciju, a posle neka bude sta bude. Nadam se da cu opet jednog dana da se derem od srece kada budemo tukli Spance i Grke, a njihovo vreme vec prolazi. Pomozi Boze!!!!!!!!!

nem

pre 16 godina

pa u zivotu ne bih mogao da odbijem poziv reprezentacije,pa ne postoji veca cast nego igrati za svoju zemlju!! krajnici nisu slomljena noga,ruke ili prst! ali dobro ima i takvih ljudi...

nem

pre 16 godina

sad ce divac da se vrati,pa ce pozvati bodirogu,a sa njim i stojakovic,pa drobnjak,tomasevic,vujanic,scepanovic,rakocevic i onda SRbija ponovo na TRONU!!

vlada

pre 16 godina

Sve ovo je posledica mafije koja je na celu KSS i koja je oterala Boru Stankovica. Vise ne treba reci... Ko deli moje misljenje nek podrzi ovaj komentar. Poz!

P-Sv.Stefan

pre 16 godina

JEDAN SASA DJORDJEVIC I PREDRAG DANILOVIC SU IGRALI POD BLOKADAMA I RIZIKOVALI KARIJERU ZA REPREZENTACIJU A OVAJ KAO DA OPERISE SRCE.Sramota.I nikad ga ja ne bi pozvao za reprezentaciju vise pa da igra kao majkl dzordan

egberto

pre 16 godina

Pa što ne reče pri objavljivanju spiska majka mu stara?!? Možda nije bio obavešten da je na širem spisku...

Mislio sam da će mladi da se pokažu drugačije, a ono... (čast izuzecima) BRUKA

Vojo

pre 16 godina

Calicu,izvini sto ne mogu da napisem tvije prezime tacno,ovo je neki kilava svedska tastatura.Mislim da igraci ne gledaju u savez kad igraju,nego u zemlju i narod!Pa ne idemo u crkvu zbog popa,nego zbog nase vere.Zato sam i stavio Jorovica zajedno sa takvim velicinama(neke sam i propustio,ranije ih je mnogo bilo),zbog njegovog postupka prosle godine.Savez ga i ne konstatuje otkad se povredio,a on kaze da bi isto uradio opet.Retki su to ljudi,a postaju jos redji. Pozdrav

Zagor TE-NEJ

pre 16 godina

Treba razumeti Stojakovica i Rakocevica oni su ipak doprineli u ogromnoj meriosvajanju trofeja 2001 i 2002, ali ovi mladi mi nisu jasni juce su postali igraci vec su tolike zvezde da tako olako odbijaju poziv reprezentacijea ali neka onda otvoreno kazu vaznije su mi pare nego reprezentacija kao sto je to nedavno uradio fudbaler Jestrovic.Mozda i bolje sto ne igraju jer ionako
nemaju srce i zelju koju su imale generacije pre njih kao sto sada imaju Argentinci i Grci, Moki puna podrska u radu
i da izabere 12 fajtera koji ce bar odigrati muski, a ne ko ove balerine sto otkazuju koji mogu samo u guma ligi da se foliraju.Napred Moko!!!

Rem1

pre 16 godina

A vi sto pljujete po Gurovicu razmislite malo ko ima kakvo srce kad je u pitanju reprezentacija i SRBIJA!!! A sto se tice primitivizma, bolje da imamo jednog igraca koji je bezobrazan i FAJTER pored toga, koji nije p...ka kad ispred njega dodju Gasol i Navaro, nego da imamo gomilu sarlatana koji smatraju da im je propao odmor kada su pozvani u reprezentaciju. A ovi momci sto igraju nisu losi kosarkasi, a vreme ce pokazati da ce i oni uspeti da osvoje neku medalju na nekom buducem prvenstvu, i navijajmo za njih, i za GUROVICA koji je UVEK ostavio srce na terenu, i koji ce nauciti ove momke sta je reprezentacija. NAPRED SRBIJO!!!

Alfa

pre 16 godina

Ljudi!!! Kakav Jovo Stanojevic!? Pa covek nije zvao Zigeranovica a on igra u nasoj ligi, a da zove "tamo nekog" Jovu iz tamo neke Svabije. O cemu mi to pricamo?

goran

pre 16 godina

Ja bi njih sve najurio ima mladih igraca koji bi ostavili srce na terenu a za nekoliko godina bi imali iskustva . Ako su mu krajnici upitanju ...ffff. Za mesec dana bi bio ko nov strasno treba ga zauvek izbaciti sa liste