Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.12.2014.

22:32

Mrdaković i Parker u špicu Zvezde?

Iskusni centarfo Miljan Mrdaković mogao bi da pojača redove Crvene zvezde, prenose 'Novosti'.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Rukovodeći ljudi crveno-belih kontaktirali su 32-godišnjeg napadača, koji je tokom karijere igrao za čak 16 klubova, a nedavno mu je istekao ugovor sa Tampinesom (Singapur) – gde je na 17 mečeva postigao 9 golova.

Nekadašnji omladinac Partizana i olimpijski reprezentativac Srbije (2008) bio je prilično efikasan, gde god je igrao, ali Zvezda mora da se približi njegovim finansijskim uslovima.

U konkurenciji za novog napadača su i dve opcije iz Južne Amerike.

Džošua Parker (Domžale) se kao i Aleksandar Luković obećao klubu i njihova promocija se očekuje u ponedeljak. Desni bek Napretka Miloš Cvetković će takođe put Marakane tokom naredne nedelje, isto se očekuje i od Dušana Anđelkovića, koji kao i Luković trenira poslednjih nekoliko meseci u Ljutice Bogdana 1.

Za Radeta Krunića pita se Verona i u najboljem slučaju mogao bi da dođe na pozajmicu do kraja sezone. Treneru Nenadu Lalatoviću mogla bi da se ostvari želja da 8. januara 2015. na prozivci ima kompletiran tim za proleće, ali je realno očekivati i da nekoliko prvotimaca, kao i igrača koji nisu u prvom planu, napusti šampiona Srbije.

Zvezda je jesenji deo sezone završila na drugom mestu Jelen Superlige, sa šest bodova manje od lidera Partizana, a na 15 mečeva crveno-beli postgli su samo 18 pogodaka.

Inače, glasanje za novog predsednika fudbalskog kluba Crvena zvezda završeno je tokom popodneva, a trijumfovao je Svetozar Mijailović – jedini kandidat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu