Nova vest
Borilački sportovi 0

24.5.2024.

14:15

Druženje sa šampionima – Milica, Tijana, Vanja oduševili klince VIDEO

Članovi kluba "Galeb" održali su danas "Druženje sa šampionima", najavljujući tako mesec dana besplatnog treniranja za sve mališane koji žele da se bave tekvondoom.

Izvor: TK Galeb

Zvezdana Bogdanović

"Druženje sa šampionima" privuklo je veliki broj dece i njihovih roditelja.

Ovaj jedinstven dogadjaj održan je u cilju promocije tekvondoa medju najmladjima i pružanja prilike najmladjima da se upoznaju sa osnovama ovog sporta, kao i sa najvećim imenima ovog kluba, uključujući olimpijske i evropske šampione Milicu Mandić, Tijanu Bogdanović, Nadicu Božanić, Vanju Stanković, Andreu Bokan i Leva Korneeva.

"Pre svega iz pozicije roditelja, a onda i iz pozicije profesionalnog sportiste, želim da istaknem koliko mi je drago što smo imali priliku da se družimo sa decom i podelimo sa njima našu ljubav prema tekvondou. Nadam se da smo ih inspirisali da se pridruže našem klubu i da jednog dana postanu šampioni kao što smo mi", rekla je olimpijska šampionka Milica Mandić.

"Mislim da je ovo sjajna prilika da deca vide šta sve mogu postići ako veruju u sebe i naporno rade. Članovi našeg kluba su najbolji primer toga. Tekvondo nije samo sport, to je način života koji nas uči disciplini, poštovanju i samopouzdanju", ističe dvostruka osvajačica olimpijska medalja Tijana Bogdanović.

Zvezdana Bogdanović



"Uživala sam u svakom trenutku današnjeg druženja. Bilo je predivno videti toliko zainteresovane dece. Verujem da su ovakvi događaji ključni za popularizaciju tekvondoa i sporta uopšte", objašnjava svetska prvakinja Vanja Stanković.

Više od 50 mališana imalo je priliku da se druži sa svojim idolima, a bogat program obuhvatao je kratke razgovore sa šampionima, motivacione priče o njihovom putu do uspeha, demonstraciju osnovnih tekvondo tehnika, kao i sesiju za autograme i fotografisanje.

Tekvondo klub "Galeb" je najavio i "Besplatni kurs samoodbrane sa šampionima" namenjen svim damama, a koji će biti održan narednog petka 31. maja, od 9 do 11 časova, na istoj lokaciji – u Sali tekvondo kluba "Galeb" (Višnjička broj 49c).

Tokom kursa, dame će imati priliku da nauče osnove samoodbrane od naših najboljih trenera i šampiona. Ovaj događaj najavljuje besplatne treninge samoodbrane za oba pola u periodu od 17. juna do 1. jula.

Izvor: Zvezdana Bogdanović

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

6 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

9 h

Novo Sport Video Menu