Nova vest
Košarka 1

24.5.2024.

15:10

Grin sa O'Nilom ismevao Nurkića: "Tebi treba pomoć, veliki mlakonjo" VIDEO

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Dgrin u podkastu kod NBA legende Šakila O'Nila iskoristio je priliku da još jednom pomene BiH košarkaša Jusufa Nurkića.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Grin i Nurkić su u konfliktu praktično od momenta kada je temperamentni košarkaš Voriorsa udario centra Finiska još u decembru, u duelu dva tima, i zbog toga bio suspendovan.

Od tada maltene njih dvojica se prozivaju kad god im se ukaže prilika, a povoda maltene i ne mora biti. Nurkić je, na primer, likovao posle eliminacije Voriorsa od Kingsa u plej-inu tako što je na svom Tviteru objavio čuvenu odjavnu špicu "Luni tunsa"  sa porukom "to je bilo sve narode".

Ta njegova prozivka bila je, pored ostalog, povod da ga Grin ponovo pomene.

"Najveći hejter u NBA ligi je Nurkić", rekao je Grin o centru Finiksa.


"Znao sam da ćeš to reći", nasmejao se O'Nil, kao da je jedva čekao da razgovor krene u tom pravcu.

"'Ovaj brat treba stručnu pomoć'. Ne, ti trebaš pomoć, veliki mlakonjo", poručio je Grin Nurkiću aludirajući na "savet" ovog da je Grinu potrebna pomoć.

"A šta je Nurkić napisao na Twitteru kada ste izgubili?", pozvao je O'Nil sagovorniak da podseti na Nurkićevu pomenutu prozivku.

"To je to, kraj. Reci mi ovo Šek, kako možeš napisati na Tvitteru 'to je to, kraj', a imaš najgori plej-of rekord u NBA istoriji i najgori procenat pobeda. Ipak i pored svega odlučiš da napišeš to na Tviteru. Čoveče, mogu prespavati narednih pet godina, a ti i dalje nećeš imati ni pola plej-of pobeda koje smo mi ostvarili. Kako možeš da napišeš tako nešto? I onda meni treba pomoć. Kako da ne. Kome treba pomoć ovde?", završio je, za ovaj put, Grin na temu Nurkić.



 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

7 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

9 h

Novo Sport Video Menu