Nova vest
Fudbal 5

24.5.2024.

13:56

Jan Rajt otkrio gde je šansa Srbije protiv Engleske

Legendarni napadač Arsenala Jan Rajt smatra da reprezentacija Engleske ima jedan veliki problem pred Evropskom prvenstvo.

Izvor: B92.Sport

Profimedia

Jedan od najboljih strelaca u istoriji Premijer lige istakao je lošu odbranu kao adut engleskih rivala na EURO, među kojima će biti i Srbija.

Na spisku selektora Gareta Sautgejta među defanzivcima nalaze se Hari Megvajer, Džon Stons, Luk Šo i Kiran Tripije, momci koji su se u poslednje vreme mučili sa povredama.

Štaviše, Šo verovatno neće biti ni spreman za EP, pa bi Tripij mogao da zaigra na levom beku, a Džo Gomez preuzme desnu stranu terena.

"Očigledno je da je naša odbrana nešto što će Sautgejt morati da reši", rekao je Rajt.

S druge strane, Englezi će biti vrlo moćni u napadu.

"Kada gledamo da je Kejn sjajan i najbolji strelac Nemačke, šta Belingem radi u Realu, Foden i Palmer u Premijer ligi, vidim neverovatan fudbal", istakao je čuveni golgeter.

Srbija će sa Engleskom igrati već u prvom kolu EURO, 16. juna u Gelzenkirhenu (21h).

U grupi C su još Slovenija i Danska.

Podeli:

Komentari 5

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

4 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

7 h

Novo Sport Video Menu