Nova vest
Fudbal 1

24.5.2024.

14:42

Milojević: "Dođite da proslavimo titulu"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da očekuje slavljeničku atmosferu na utakmici protiv Čukaričkog.

Izvor: Tanjug

Starsport

Meč se igra u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić",  kada će biti organizovana i proslava sedme uzastopne titule prvaka Srbije, a ukupno 35. šampiona države.

"Utakmice protiv Čukaričkog su uvek izuzetno zanimljive, bez obzira da li se igra na Banovom brdu ili na našem terenu. Poštujemo ekipu Čukaričkog, igraju konstantno, ne samo ove godine, već i prethodnih. Nadahnuta su i mlada ekipa, uz par iskusnih igrača. Očekujem dobru fudbalsku predstavu", rekao je Milojević, a prenosi klupski sajt.

Na pitanje da li će neko propustiti poslednju utakmicu u sezoni, iskusni strateg je naglasio da će odluka biti doneta nakon treninga uoči duela.

"Videćemo posle treninga. Imamo nekoliko rovitih igrača, procenićemo pre utakmice", dodao je Milojević.

Saglasan je Milojević da se očekuje neverovatan spektakl na proslavi titule, te je i sam iskoristio priliku da pozove zvezdaše na stadion.

"Očekujem slavljeničku atmosferu. Naravno, prvo moramo da odigramo utakmicu, maksimalno ozbiljno. Trebalo bi da se odužimo našim navijačima sa jedne, a sa druge strane da se zahvalimo. Sinergija izmedju nas je trajala cele godine i na kraju je krunisana sa oba trofeja. Pozivam ih da dodju u što većem broju, nadamo se da će biti lepo vreme da svi zajedno uživamo. Ko god bude mogao neka dodje da podrži momke i da zajedno proslavimo titulu", podvukao je Milojević.

Trener Zvezde je drugi mandat na klupi otpočeo prethodne zime, a nastavio je da niže uspehe sa voljenim klubom.

"Volim da gledam u daljinu, a fudbal za mene znači strast, posvećenost svakog dana i trenutka. Ako radite pošteno i dajete sve od sebe, a tako smo počeli još od priprema na Kipru. Momci su za svaku pohvalu. Napravili smo lepu atmosferu. Čast mi je da treniram ovako dobre ljude, ne mogu da izdvojim samo igrače, već i moje saradnike, koji su stalno tu. Glavni sam trener, ali ima i zaslužnijih od mene, ceo stručni štab i svi koji su žargonski rečeno 'ljudi iz senke'. Uradili su fenomenalan posao i ponosan sam na njih", istakao je Milojević.

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

7 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

10 h

Novo Sport Video Menu