Izvor: B92, punkufer.hr

London je ogroman koji nudi brojne besplatne muzeje, atraktivne pabove, veliki broj koncerata, pozorišne predstave... Uglavnom, tamo nema čega nema, a jedna od poslednjih atrakcija u kojoj turisti mogu da uživaju je vožnja kajakom.

Firma pod imenom "Flash Pack" odlučila je da spoji lepo sa korisnim, i da turistima u Londonu ponudi vožnju kajakom, čiji krajnji cilj je - pab.

Ta agencija ima dugu istoriju organizovanja avanturističkih putovanja na egzotičnim destinacijama kao što su Kolumbija, Peru ili Kambodža, ali je u ponudu nedavno uvrstila i avanturistička putovanja po Velikoj Britaniji.

Jedna od avantura je i vožnja kajaka Londonom, po ceni od 56 funti (oko 64 evra) pa na više. U cenu su uključeni pica i piće.

Nikakva oprema vam nije potrebna, a jedino što se preporučuje je nošenje odeće za presvlačenje. Kajaci su veoma kvalitetni i ne postoje gotovo nikakve šanse da se prevrnu.

Vožnja traje ukupno sat i po, nakon čega stižete do cilja, pivnice "Crate". Tamo vas čeka okrepljenje, odnosno već pomenuto pivo i pica.

Pa ako prilikom odlaska u London i vi želite malo da se rekreirate, a da pritom ne propustiti odlazak u pab, ponude agencije "Flash Pack" zvuči kao sjajna preporuka.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.