Izvor: B92

Naslon za ruke na sedištu – večiti uzrok tihe i pasivne borbe između dvoje ljudi u prevozu, pozorištu, bioskopu. Ovaj putnik u avionu usudio se da pomeri sa naslona ruku čoveka koji je sedeo pored njega i snimio reakciju koja je nasmejala ceo svet.

Video-snimak već ima preko 80.000 pregleda na Jutjubu i naveo je biznismena Endija Slamansa da pokrene žestoku debatu o tome kome pripada vlasništvo središnjeg naslona za ruke.

Na početku video-snimka Endi objašnjava zbog čega se odlučio na ovaj hrabri potez.

“Čovek koji sedi pored mene misli da je naslon za ruke samo njegovo vlasništvo. Kada se budem vratio na sedište, pokušaću da snimim video-prikaz u kojem ću mu pokazati da ako želi bitku, dobiće je“, rekao je Endi.

Tu počinje glavna radnja. Endi je pokretom nindže sklonio ruku putnika do sebe sa naslona, a ovaj se istog trenutka probudio.

Tek probuđen, trepnuo je nekoliko puta, a zatim je još 15 sekundio bez reči gledao u Endija, pogledom “koji ubija“.

Tu se video-snimak završava, ostavljajući nas u neznanju da li je došlo do rasprave ili nije. U svakom slučaju, u komentarima ispod video-snimka na Jutjubu je svakako došlo do rasprave, koja i dalje traje.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.