Izvor: cntraveler.com

Autor: {"id":272945,"id_news":938684,"name":"","surname":"cntraveler.com"}

U nekim hotelima divlje životinje se slobodno šetaju baštama, pa čak i hodnicima.

Zamislite da vam tokom doručka u hotelu društvo pravi jedna žirafa. To može da vam se desi ukoliko posetite Giraffe Manor u Najrobiju gde živi veliki broj takozvanih Rotšildovih žirafa.

Predstavljamo vam još neke neobične hotele:

Makanyane Safari Lodge, Madikve rezervat, Južnoafrička Republika

makanyane.com

Smeštene u rezervatu, Makanyane kolibe nude neverovatan pogled na divlji svet koji ih okružuje. Velike su šanse da ćete ovde videti lava, leoparda, slona, pa čak i nosoroga.

Disney’s Animal Kingdom Lodge, Orlando, Florida

disneyworld.disney.go.com

Boravak u ovom Disney odmaralištu više podseća na Afriku, nego SAD. Ovde možete posmatrati više od 30 divljih vrsta i više od 200 jedinki.

Giraffe Manor, Najrobi, Kenija

Giraffe Manor / Facebook

Ovaj mali hotel nedaleko od Najrobija, omogućava vam da se zbližite sa Rotšildovim žirafama. Originalna vila sagrađena je 1932. i sve do sedamdesetih bila je prihvatilište za žirafe.

Danas ovde možete odsesti u nekoj od šest soba i podeliti doručak sa pitomim dugovratim stvorenjima.

Lapa Rios Eco Lodge, Islita, Gvanakaste, Kostarika

laparios.com

Lapa Rios je smešten unutar velikog rezervata u prašumi, pa su zaista male šanse da tokom boravka ovde ne primetite ni jednu životinju. Uživajte u pogledu na majmune, lenjivce i tukane, ali i još mnoga druga divlja stvorenja.

Sea Lion Lodge, Foklandska ostrva

Sea Lion Lodge / Facebook

Uprkos nazivu, ovde ćete umesto morskih lavova, naći takozvane gentu pingvine. Oni se osećaju vrlo prijatno u dvorištu ovog hotela sa tri zvezdice.

Sarova Salt Lick, Cavo, Kenija

tsavopark.com

Sa arhitektonske tačke gledišta, Sarova Salt Lick je prava atrakcija, ali je pogled koji se pruža s njenih prozora i terasa ipak nenadmašan.

State Game Lodge, Kaster park, Južna Dakota

custerresorts.com

U brdima Južne Dakote možete uživati na ogromna krda bizona.

Royal Malewane, Hoedsprut, Južnoafrička Republika

royalmalewane.com

Najbolje od Royal Malewane hotela možete iskusiti, ako se okupate u jednom od privatnih bazena koje ima svaka od soba. Naime, dok uživate u južnoafričkom suncu, moguće je da će vam se približiti neki slon.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.