"Romantikom" do Karlovaca od sledećeg vikenda

Muzejsko-turistički voz "Romantika" u subotu 29. aprila počeće da saobraća na relaciji Beograd - Sremski, Karlovci - Beograd, saopšteno je danas iz Srbija voza.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Kompozicija sadrži vagone I, II i III razreda, vagon restoran, kao i vagon za bicikle. Polazak iz Beograda predvidjen je u 9.36, a povratak iz Sremskih Karlovaca u 18.03.

Srbija Voz a.d. pozvala je sve ljubitelje železnice, turiste i sve sugradjane na atraktivno i romantično putovanje u sačuvanim i restauriranim garniturama voza iz tridesetih godina prošlog veka.

Za kartu za vagon III razreda potrebno je izdvojiti 308,00 dinara, za II razred 370,00, a za I razred 444,00 dinara. Za decu i ponzionere za II / III razred cena povratne karte iznosi 222,00 dinara.

Sve neophodne informacije i red vožnje voza "Romantika" mogu se naći na veb sajtu Srbija Voz-a, kao i na njihovoj Fejsbuk (Facebook) stranici.

Prati B92 na Viberu

Vesti

Dubai gradi još dva veštačka ostrva do kraja 2020.

Dubai planira da uloži 1,7 milijardi dolara u projekat nasipanja dva veštačka ostrva sa obe strane luksuznog hotela "Burdž al Arab". Novi megaprojekat nosi naziv "Marsa al Arab" i podrazumeva gradnju odmarališta koja bi trebalo da povećaju broj posetilaca Ujedinjenih Arapskih Emirata na 20 miliona godišnje.

Vesti sreda 17.05. 08:25 Komentara: 6
strana 1 od 936 idi na stranu