Izvor: B92

Nova nacionalna avio-kompanija Er Srbija danas je otvorila svoju novu redovnu liniju Beograd - Abu Dabi i uvela u saobraćaj prvi erbas A319, a evo šta putnici mogu da očekuju tokom leta.

Kompanija Er Srbija najavila je da će u biznis i ekonomskoj klasi putnicima služiti jedinstvene specijalitete srpske nacionalne kuhinje, uz širok izbor pića iz Srbije.

Putnicima u biznis klasi biće na raspolaganju bogat izbor zabavnih sadržaja tokom leta, koji će moći da uživaju u najnovijim filmovima, tv serijama i muzici.

Foto: Tanjug / Tanja Valiè

Oni koji to žele, moći će da koriste i lične "Blu boks" slušalice koje prigušuju buku.

Primera radi, putnici će u biznis klasi moći da naprave izabor od četiri filma kao i da odaberujedan od dvadeset televizijskih programa od čega je osam srpskih.

Ljubiteljima muzike na raspolaganju je pedeset muzičkih albuma, dok će gejmeri svih uzrasta moći da prekrate vreme igrajući neku od dvanaest ponuđenih video-igara.

Foto: Beta/Nenad Petroviæ

S druge strane, u ekonomskoj klasi će, na primer, na letovima na srednjim linijama koji su duži od tri sata, putnici moći da izaberu jedno od tri glavna jela i "Ajped" sa zabavnim sadržajima.

Nacionalna avio-kompanija će, navodi časopis "Er Srbija Rivju", za pripremu obroka tokom leta koristiti samo domaće proizvode.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.