Volite da spavate? Evo posla za vas

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao, ovih dana nalazi se i jedan sasvim neobičan, kojim se nudi ni manje ni više - posao spavača.

Region

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

19:41

Default images

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka firma K&K promocija, traži dva spavača do 10. oktobra, za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijalizovanih salona koji se bave prodajom madraca, kreveta i prateće opreme.

U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva radnika (muška i ženska osoba), koji će obavljati promotivni posao spavača, koji testira krevete tog maloprodajnog lanca.

"Ukoliko voliš da spavaš i smatraš da je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na konkurs", navodi se u oglasu. Među uslovima koje treba da zadovolje potencijalni "spavači", osim da vole da spavaju, su još i to da imaju Fejsbuk profil, komunikacione i promotivne veštine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, da se zabavljaju ili odmaraju na radnom mestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u - spavanju.

Prednost prilikom izbora imaće kandidati koji pošalju najzanimljivije motivaciono pismo, čemu treba priložiti i biografiju, a posao se nudi, kako kažu, na određeno vreme, piše agencija Hina. Foto/Flickr/ Pawel Loj

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

9 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: