Karneval neverovatnih pasa na ulicama Rija (FOTO)

Najpoznatiji karneval na svetu, onaj u Rio de Žaneiru, upravo se odvija na ulicama tog zanosnog brazilskog grada. Međutim, možda niste znali da i ljubimci imaju svoj kutak na ovoj velikoj fešti.

Izvor: Izvor: B92

Subota, 14.02.2015.

18:01

Default images
Beta/AP

Karneval u Riju ove godine svečano je otvoren 13. februara, a žurka uz svuke sambe i ples zanosnih kostimiranih lepotica trajaće sve do 18. februara.

Ulice brazilskog grada već su preplavili kako maskirani lokalci i turisti, tako i oni koji su došli samo da sa strane posmatraju kako pred njima oživljava ceo jedan svet u kojem zabava nikada ne prestaje.

Taj univerzum zvani karneval čuva posebno mesto za ljubimce, prvenstveno za pse i njihove vlasnike.

Pod nazivom “Blocao” paralelno sa velikim karnevalom održava se i karneval pasa, kada određene ulice bivaju u potpunosti preplavljene čovekovim najboljim prijateljima.

Vlasnici pasa i ove godine su se potrudili da svoje ljubimce maskiraju na najkreativnije načine, a da li su uspeli u tome pogledajte na fotografijama koje su zabeležene 14. februara na ulicama Rija.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: