Petak, 17.08.2012.

12:27

Najslađi pas na svetu krije tajnu?

Sa skoro pet miliona „lajkova” na Facebooku Bu (Boo) je nezvanično najslađi pas na svetu. O njemu se pišu knjige, ON izdaje knjige (čak i daje intervjue) i snima kalendare, postao je zvanična maskota Virgin Airlines ali da li je njegova popularnost došla tek tako, niotkuda?

Izvor: B92

Default images

Nedavno je otkrivena „tajna” o Buu koja je mnoge razočarala. Iako je on nesumnjivo jedna od najsimpatičnijih „njuškica” koju smo videli, činjenica da mu gazdarica radi u Facebooku razjasnila je mnogo toga.

Iako se Buova „mama” nikad nije predstavila javnosti, sajt AllThingsD otkrio je njen identitet. „Iz dva izvora sam saznao da je Buova vlasnica Ajrin An, zaposlena na visokoj poziciji u finansijskom odeljenju Facebooka od 2008”, piše novinar sajta Majk Ajzak.
Facebook
Mnogi ljudi prave Facebook profile sa imenima svojih ljubimaca i one su prilično popularne.

Međutim, Bu je postao pravi pseći internet fenomen, jer njegove fotografije postavljaju slavni na svojim twitter profilima i blogovima, prošle godine izdata je knjiga „Bu: Život najslađeg psa na svetu” a početkom godine internetom je krenula bujica suza nakon lažne vesti da je ovaj pomeranac uginuo.
Facebook
Neki sada dovode u putanje Buovu „spontanu” popularnost, ističući da iza svega stoji vlasnica zaposlena u Facebooku koja povlači konce iza scene.

„Čudno je da Bu ima pet miliona fanova na Facebooku”, piše Džesika Roj za Betabeat. „Kad imate tako moćnog ‘roditelja’, slava se ne stiče samo na osnovu slatkoće”.
Facebook
Ajzak tvrdi da je pokušao nekoliko puta da stupi u kontakt sa Ajrin An, ali da je ona odbila sve njegove pozive. Ipak želi da u prvom planu bude njen ljubimac.

Na kraju krajeva nije ni toliko važno ko je zaslužan za Buovu svetsku slavu. On svakome izmami osmeh na lice, što je prava retkost u današnje vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: