O delima Miroslava Jovanovića u NBS

U ponedeljak, 17. septembra u 18h, u Narodnoj biblioteci Srbije biće organizovan razgovor o knjigama istoričara prof. dr Miroslava Jovanovića.

Izvor: Beograd

Tema razgovora biće knjige “Srbi i Rusi 12-21. vek Istorija odnosa” koja je objavljena u izdanju Narodne biblioteke Srbije i “Srbi o Rusiji i Rusima: Od Elizavete Petrovne do Vladimira Putina (1750-2010)” – Antologija, objavljena u izdanju Instituta za teološka istraživanja PBF i Instituta za noviju istoriju Srbije.

Učesnici razgovora u Narodnoj biblioteci (ulaz sa vračarskog platoa) biće ambasador Rusije Aleksandar V. Konuzin, direktor Arhiva Srbije dr Miroslav Perišić, dr Momčilo Mitrović, Dejan Ristić, istoričar i v.d. upravnika Narodne biblioteke Srbije i autor prof. dr Miroslav Jovanović, upravnik Centra za ruske studije Filozofskog fakulteta u Beogradu.

Knjige/Stripovi

Završena trilogija: Ko je Viktorija Bergman?

Izdavačka kuća Samizdat B92 objavila "Pitijina uputstva", treći tom trilogije "Slabost Viktorija Bergman" zanimljivog literarnog tandema iz Švedske Jerkera Eriksona i Hakona Aleksandera Sundkvista koji su za ovo debitantsko delo upotrebili pseudonim Erik Aksel Sund.

Knjige/Stripovi utorak 15.09. 09:51 Komentara: 2
strana 1 od 485 idi na stranu