Kultura

Utorak, 07.12.2010.

14:33

I treći koncert Vlatka i Stefana

Pošto su karte i za drugi decembarski koncert Vlatka Stefanovskog i Stefana Milenkovića u Sava Centru skoro rasprodate, producent koncerata, Beogradska kulturna mreža, organizuje 27. decembra i treći koncert.

Izvor: Izvor: FoNet

Default images

"Interesovanje je stvarno nezapamćeno. Prva dva koncerta praktično su rasprodata za po nekoliko dana, a nema sumnje da će tako biti i sa trećim", izjavio je predstavnik Beogradske kulturne mreže Ivan Ivačković.

Ivačković je rekao da je nastup Stefanovskog i Milenković mnogo više od običnog koncerta.

"Ovo je događaj koji se ne propušta. Vlatko i Stefan uveliko pripremaju repertoar i mogu reći da će nam prirediti zaista fantastične, nezaboravne večeri", najavio je Ivačković.

Koncerti Vlatka Stefanovskog i Stefana Milenkovića biće održani 22, 23. i 27. decembra u Velikoj dvorani Sava Centra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

11 h

Podeli: