Džez festival u Pančevu u novembru

U Kulturnom centru Pančevo 5. i 6. novembra biće održan 13. Džez festival koji će ove godine ugostiti renomirane džez izvođače iz inostranstva.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2010.

13:18

Default images

Prve večeri festivala nastupiće trio Blue lotus koji predvodi Mikkel Nordso, jedan od najpoznatijih danskih gitarista. Iste večeri publika će biti u prilici da sluša Hubert Tubbs and Sweat.

Druge večeri festivala nastupiche zvezda festival, trubač Roy Hargrove koji je dobitnik brojnih nagrada i koji je sarađivao sa brojnim muzičkim zvezdama (Natalie Cole, Diana Ross, D Angelo, Erykah Badu), a kome će ovo biti drugi nastup u Srbiji ove godine, nakon koncerta na ovogodišnjem Nišville Jazz festivalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

18 h

Podeli: