Kultura

Petak, 22.11.2013.

15:49

Sreća (za Ginisa) traje 24 sata

Spot za novu pesmu "Happy" Farel Vilijams predstavio je 21. novembra. Međutim, osim zvanične, četiri minuta duge verzije spota, predstavljena je i posebna, interaktivna verzija koja traje 24 sata!

Izvor: B92

Default images

Duža, celodnevna verzija spota postavljena je na sajtu 24hoursofhappy.com i prati dešavanja tokom jednog dana u Los Anđelesu, a u glavnoj ulozi su razni plesači i plesačice koji "pevaju" Farelovu pesmu.

Svaki posetilac može da uređuje spot prema svom nahođenju, koristeći interfejs u obliku časovnika, menjajući plesače koji izvode pesmu. Među njima ima nepoznatih ličnosti, profesionalnih plesača ali i poznatih ličnosti kao što su Medžik Džonson, Stiv Karel i sam Farel Vilijams.

Režiju videa potpisuje We Are From LA, a producent je Iconoclast. Vilijams je na sajtu Jutjub objavio i kraću verziju spota, kao i nekoliko interaktivnih segmenata.

Pesma "Happy" deo je saundtreka filma "Grozan ja 2" i za Vilijamsa je došla kao završnica veoma uspešne godine. Od saradnji sa brojnim muzičarima, od Džej Zija do Majli Sajrus, posebno se ističe njegov udeo u, ako je verovati top listama, najvećim hitovima godine, pesmama "Get Lucky" i "Blurred Lines".

Ova muzička jesen svakako će proteći u znaku interaktivnih video spotova. Početkom sedmice Bob Dilan je predstavio prvi zvanični spot za legendarnu pesmu "Like A Rolling Stone", staru pedeset godina. U pitanju je još jedno neobično, interaktivno iskustvo, a sličan poduhvat predstavili su nešto ranije članovi benda Arcade Fire sa spotom za pesmu "Reflektor".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

20 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: