Svet 0

17.05.2024.

17:15

Provalnik upucao ženu u lice: Suprug zgrabio nož i isekao ga na komade

Vlasnik kuće na Floridi, koji je branio svoju ranjenu suprugu, zgrabio je nož od sedam inča i "prešao na posao" savladavši napadača i "isekavši ga na komade", saopštili su istražitelji.

Izvor: fresnobee.com

Provalnik upucao ženu u lice: Suprug zgrabio nož i isekao ga na komade
Shutterstock/ALDECA studio

Podeli:

Osumnjičeni je bio "veoma mrtav kada su zamenici stigli do njega", rekao je šerif okruga Hajlends Pol Blekman u video snimku objavljenom danas.

Napad se dogodio oko 20.30 časova po lokalnom vremenu 16. maja u kući u Avon Parku, oko 75 milja južno od Orlanda.

"Policajci su pronašli dve moguće žrtve, ženu i muškarca, obe stare 69 godina. Obe žrtve su imale nešto što se može opisati kao teške povrede", rekao je Blekman.

"Otkriveno je da je Lindzi Glen provalio u rezidenciju žrtava. Kada je ušao u rezidenciju, izvadio je vatreno oružje i pucao žrtvi u lice. Muškarac, videvši kako je njegova žena upucana, naoružao se onim što je opisano kao baštenski nož od sedam inča", opisao je Blekmen.

U zapisniku koji je usledio, vlasnik kuće je "prionuo na posao" sa nožem, savladao osumnjičenog i ubio ga, rekli su zvaničnici.

"Na kraju, osumnjičena Lindzi Glen je isečen na komade", rekao je Blekman i doda: "Kada su zamenici stigli, vlasnik kuće ih je uputio na telo u kući".

Detalji o tome kako je vlasnik kuće povređen u njihovoj borbi nisu otkriveni.

Zvaničnici su rekli da mu je pružena pomoć u bolnici i pušten je na slobodu.

Njegova supruga je hospitalizovana u stabilnom stanju, saopštila je šerifova kancelarija.

"Želeo bih da pohvalim supruga za njegovu hrabrost i brzu akciju u odbrani svoje žene i njihovog doma", rekao je Blekman i dodao "Molićemo se za njegovu ženu da se brzo i potpuno oporavi."
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

1 d

Svet

Orban je kažnjen, i to žestoko

Najviši sud Evropske unije doneo je odluku da Mađarska mora da plati kaznu od 200 miliona evra zbog nepoštovanja politike migracija i azila, javlja Dojče vele.

10:55

13.6.2024.

1 d

Podeli: