Stonsi snimaju nove pesme

Članovi sastava The Rolling Stones trenutno se nalaze u Francuskoj gde snimaju nove pesme sudeći po porukama koje je na Twitteru ostavio Mik Džeger.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 28.08.2012.

14:23

Default images

Pored poruke, Džeger je ostavio i fotografiju na kojoj drži gitaru u studiju prepunom instrumenata. Prošle nedelje članovi benda slikani su kako izlaze iz studija koji je jedan obožavalac identifikovao kao Studio Guillaume u Parizu.

Ekspert za ovaj bend, Niko Zentgraf, tvrdi da je produkcija novih pesama poverena dugogodišnjem saradniku Donu Vasu, dok su im pomoć pružali Čak Lavel na klavijaturama i Deril Džouns na basu.

Kratko vreme provedeno u studiju ukazuje na to da bend najverovatnije ne snima nov album, već je verovatnije da su u pitanju pesme koje će se naći na albumu njihovih najvećih hitova.

Pored novog logoa i najave novog dokumentarca, očekuje se i da članovi benda najave kako će izgledati proslava 50 godina postojanja grupe.

Džeger je za Evening Standard izjavio da Stonsi planiraju da održe nekoliko nastupa tokom jeseni, dok će premijera dokumentarnog filma „Charlie is my darling – Ireland 1965“ biti održana na Filmskom festivalu u Njujorku 29. septembra. Dokumentarac će sadržati i delove njihovog prvog nastupa koji je snimljen profesionalnim kamerama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

18 h

Podeli: