Neobične slike iz života jedne Marije

Izložba radova Marije Milanković pod nazivom “Images from life” (Slike iz života) biće otvorena 10. juna (20h) u Ustanovi kulture Parobrod u Beogradu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.06.2013.

13:26

Default images

"Slike iz života su baš to. Images from life. Jednostavan art koji prikazuje duhovit, istinit doživljaj svakodnevnice beogradske dizajnerke Marije Milanković. Koktel neponovljivih doživljaja iz gradkih taksija, iz liftova, iz kancelarije, iz sopstvene glave, sa koncerta, ispred televizora, iz frižidera… Ogledalo onoga što jesmo i onoga što bismo hteli da budemo. Ovo je jedan dnevnik u slikama… a ko još ne voli da lista tuđe dnevnike”, navodi se u saopštenju UK Parobord.
Marija Milanković je rođena u Beogradu 1981. godine. Diplomirala je 2006. na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku za grafički dizajn.

Od 2006. radi u marketinškoj agenciji McCann kao art director. Paralelno, od 2010. godine radi kao docent na Fakultetu digitalnih umetnosti Metropolitan kao i na masteru iz dizajna novih medija pri istom univerzitetu. Marija je do danas imala tri samostalne I šest grupnih izložbi.
Više informacija o izložbi “Images from life” možete pronaći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: