Dejvid Linč razgovara sa beogradskom publikom 12. septembra

Američki reditelj Dejvid Linč razgovaraće u utorak, 12. septembra, oko 20 časova putem video linka sa beogradskom publikom u Dvorani Kulturnog centra Beograda, najavili su organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 08.09.2017.

19:20

Dejvid Linč razgovara sa beogradskom publikom 12. septembra
Foto: Dean Hurley

Posetioci će od 19 časova moći da pogledaju dokumentarni film "Meditacija, mir i kreativnost" sa prevodom na srpski jezik u produkciji Fondacije Dejvida Linča za svetski mir i obrazovanje bazirano na svesti.

Linč je u filmu odgovarao na različita pitanja vodećih svetskih novinara, studenata filmskih akademija i publike koja je u velikom broju pratila njegova predavanja.

Potom u 20.10 sledi direktno uključenje Linča putem video linka, a vizuelni umetnik će sa beogradskom publikom razgovarati o svojim fotografijama, procesima kreativnosti, uverenju da obrazovanje zasnovano na svesti i transcedentalnoj meditaciji može značajno doprineti stvaranju mira i istinskog napretka u čitavom svetu.

Izložba radova Dejvida Linča, crno-belih foto montaža i foto - grafika pod nazivom "Malepriče", biće do kraja septembra postavljena u Likovnoj galeriji, Galeriji Artget i Galeriji Podroom Kulturnog centra Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: