Hakeri ispunili obećanje: Objavljena neemitovana epizoda Igre prestola

"Ratni plen", četvrta epizoda sedme sezone HBO-ove serije "Igra prestola", procurila je na internet tri dana pre premijere, piše The Verge.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Podsećamo, televizijska kuća HBO u ponedeljak je saopštila da je bila žrtva hakerskog napada i da su na internet puštene neemitovane epizode serija "Ballers" i "Room 104". Navodno su na internetu objavljeni i pisani materijali iz četvrte epizode serije "Igra prestola".

Hakeri su nakon napada obećali da će 'uskoro' nastaviti s objavljivanjem HBO-ovog vlasništva na internet i čini se da su stavljanjem "Ratnog plena" u opticaj ispunili svoje obećanje.

Dosad najkraća epizoda serije je u međuvremenu preuzeta i pogledana toliko puta, da je u ovom trenutku na prvobitnom linku onemogućeno dalje preuzimanje i gledanje.

Podsećamo, hakeri tvrde da su ukrali 1,5 terabajta podataka.

HBO nije želeo da komentariše šta je tačno ukradeno, koliko je podataka ukradeno i koje intelektualno vlasništvo je pogođeno napadom.

Prati B92 na Viberu

Film/TV

Filmski festival "NOVA EVROPA" u bioskopu Doma omladine Beograda

Podela na staru i novu Evropu stara je koliko i prijem novih članica, bivših zemalja iza gvozdene zavese, 2004. i 2007. godine u Evropsku uniju. Pitanje šta je to evropski identitet, staro je koliko i sam kontinent. Pitanje ko su pravi Evropljani jedno je od najbesmislenijih, a ipak najčešće postavljanih pitanja danas.

Film/TV četvrtak 19.10. 13:45 Komentara: 0
strana 1 od 1464 idi na stranu