Kultura

Petak, 14.10.2016.

14:27

Dž. K. Rouling najavila pet filmova Hari Poter spin-ofa

Dž.K. Rouling najavila je da će biti ukupno pet filmova Hari Poter spin-ofa, budući da je napisala dovoljno zapleta koji će biti iskorišćeni u novom filmskom serijalu.

Izvor: Independent

Dž. K. Rouling najavila pet filmova Hari Poter spin-ofa
Foto: Gettyimages

Dok je pričala o najnovijem filmu rađenom po njenoj knjizi “Fantastične zveri i gde ih naći”, autorka je rekla da je prilično sigurna da će biti pet delova, a to je kasnije i potvrdila na svom profilu na Tviteru.

“Oduvek smo znali da će biti više od jednog dela, a ja sam smislila dovoljno zapleta koji mogu da pokriju pet filmova”, rekla je Roulingova.

Ona je takođe potvrdila da će biti i scenarista filmskog serijala, a i da sada privodi kraju rad na drugom filmu.

Prvi film serijala, “Fantastične zveri i gde ih naći” izlazi 18. novembra ove godine. Radnja se odigrava u Njujorku 1926. godine i fokusira se na magičnu zajednicu i avanture čarobnjaka Njuta Skamandera. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Podeli: