„Rimejk Povratka u budućnost samo preko mene mrtvog!“

Reditelj serijala „Povratak u budućnost“ Robert Zemekis rekao je kako nikada neće snimiti rimejk ove kultne naučno-fantastične komedije.

Kultura

Izvor: NME

Utorak, 30.06.2015.

22:26

Default images

Kada su Zemekisa britanski novinari nedavno pitali postoje li šanse da snimi rimejk slavne trilogije iz druge polovine osamdesetih, on je kao iz topa rekao:

„O bože, ne! Holivud to može da uradi samo kada Bob (Gejl, scenarista) i ja budemo mrtvi. U stvari, gotovo sam siguran da će onda to i uraditi“.

Reditelj je još dodao:

„Za mene je rimejk ’Povratka u budućnost’ potpuna besmislica. To bi bilo slično kao kada bi se pravio rimejk ’Građanina Kejna’. Ko bi bio u stanju da glumi Kejna? U stvari, zašto bi iko to radio?“

Zemekis i Bob Gejl su 1985. snimili prvi u nizu filmova „Povratak u budućnost“, a dva nastavka su usledila 1989. i 1990. Prvi film je bio nominovan za Oskara za najbolji scenario. Njih dvojica poseduju prava na ceo serijal.

Na temu „Povratka u budućnost“ pojavila se video-igra, animirana serija, a u planu je i mjuzikl na Vest Endu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: