Pogledajte film "Ko je DechkoTzar?"

Film "Ko je DechkoTzar?" prikazuje razvojni put DechkoTzar majica, iza kojih stoje dvojica mladih beogradskih dizajnera - Nenad i Nikola Radojčić, poznatiji kao Braća Burazeri.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 27.12.2013.

16:06

Default images

Dechkotzar je nastao 2001. godine kao serija majica za bend Red Zmaja, sa idejom da se u Beogradu pokrene pravi lokalni t-shirt brend.

Bez pretenzija ka masovnoj proizvodnji, u ograničenim serijama, akcenat je uvek na dobrim dizajnerskim rešenjima, kvalitetnim majicama, izuzetnoj sito štampi i originalnom pakovanju.

Film “Ko je DechkoTzar” režirao je i montirao Đorđe Marković. Direktor fotografije je Mikša Anđelić. Snimanje i obradu zvuka radio je Vladimir Janković Slonče, a izvršni producent filma je Ivana Petrović.

Ko je DechkoTzar? from Braæa Burazeri on Vimeo.

Uz pomoć prijatelja i vernih fanova, čija je podrška sastavni deo razvoja brenda, ispričana je iskrena priča o tome kako i kada je sve počelo, kao i koliki trud i rad stoje iza ideje i želje da se od običnih majica napravi nešto drugačije.

Dechkotzar nije super heroj, on je običan momak koji gaji dobre vrednosti i predstavlja Beograd u najboljem svetlu! Upoznajte ga!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: