"Hobit" još nije spreman

Reditelj Piter Džekson je otkrio detalje o postprodukciji prvog dela trilogije o Hobitu u svom novom video dnevniku koji prati dešavanja iza kulisa sa snimanja filmske adaptacije Tolkinovog klasika.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 25.11.2012.

20:34

Default images

U svom devetom video blogu Džekson je pomalo nervozno izjavio da će prvi deo trilogije, „Hobit: Neočekivano putovanje" (The Hobbit: An Unexpected Journey) biti gotov samo dva dana pred svetsku premijeru zakazanu za 28. novembar na Novom Zelandu, dodajući da „svi rade prekovremeno ne bi li film bio spreman”.

Reditelj je od samog početka produkcije delio sa javnošću detalje o snimanju filma a u prethodnim blogovima pričao je o lokacijama, maski i šminki i specijalnim efektima. U najnovijem izveštaju vidimo grozničave napore njegovog tima da završi film na vreme, kao i deo posvećen muzici Hauarad Šora.



Srpska premijera filma zakazana je za 13. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: