Rambo umire herojskom smrću

Glumac Silvester Stalone izjavio je da će čuveni filmski lik Rambo, koga je glumio u prethodnim filmovima, okončati svoj život u novom nastavku koji je u pripremi.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 02.05.2012.

12:16

Default images

Stalone je izjavio da je spreman za finalni deo priče o vijetnamskom ratnom veteranu i da će ga ponovo igrati u svojoj 65. godini. Stalone već radi na scenariju a u intervjuu za MTV otkrio je da će Rambo ovoga puta svoju poslednju bitku voditi protiv meksičkog narko kartela i da je Rambova sudbina da "umre herojskom smrću".

Stalone je prvi put glumio Ramba 1982. godine a poslednji put 2008. O okončanju serijala rekao je: To je kulminacija života i trenutak kada Rambo prati svoju sudbinu. On neće umreti kao farmer u penziji, to mora da bude herojski. Jer on je heroj...

Prilikom snimanja prvog dela filma Stalone se ozbiljno sukobio sa rediteljem Tedom Kočefom (Ted Kotchef) kome je polomio tri rebra. Ozbiljne zamerke imao je na originalni kraj filma u kome je Rambo trrebalo da izvrši samoubistvo, toliko da ga je studio ugovorom i pretnjom sudom obavezao da se vrati na snimanje filma.

"Nakon snimanja prvih scena u Los Anđelesu toliko mi je bilo loše da sam otišao i ispovraćao se. Sve je sa umetničke strane bilo potpuno pogrešno. Emotivno pogrešno. Kraj je sniman ponovo. To je razlika to nije naturalizam. Dramatično je realno jer filmovi su realistične fantazije. Meci su jednostavni, jer možeš da ih kupiš. Emocije ne možeš. One nemaju cenu".

Upitan 2010. godine da li će snimati još jedan nastavak Ramba, Stalone je odgovorio "Ne taman posla, više nema ničega što bih mogao ubijem".

Za sad se još uvek ne zna kada će početi snimanje peteog dela "Ramba" i kada će bioskopska publika imati priliku da vidi poslednji deo jednog od najpopularnijih akcionih filmskih serijala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

22 h

Podeli: