Otvorena izložba posvećena franšizi "Igre gladi"

U muzeju Diskaveri na Tajms skveru u Njujorku otvorena je izložba posvećena serijalu "Igre gladi" na kojoj su prikazane stotine kostima, rekvizita i fotografija sa snimanja ove popularne filmske franšize.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2015.

11:18

Default images
Foto: Beta

Izložba, koja je juče otvorena, fanove filma zasnovanog na načno-fantastičnoj trilogiji Suzan Kolins, vodi u distopijski, postapokalitptični Panem i kroz sedam galerija prati razvoj Katnis Everdin, glavne junakinje serijala, od njenih početaka u Distriktu 12 do trenutka kada je postala ikona pokreta otpora.

Kako prenosi Rojters, izložba će biti otvorena do 3. januara, a zatim će u februaru otputovati u San Francisko u Palatu lepih umentnosti.

Za glavne protagoniste filmske franšize Dženifer Lorens, Džosa Hačersona i Vilov Šilds izložba posvećena svetu prikazanom u filmu bila je kao putovanje kroz zemlju uspomena.

"Sviđa mi se jer fanovi mogu da vide koliko truda je uloženo u film", rekla je Šilds koja igra mlađu sestru Katnis Everdin - Primrouz.

Lorens (Katnis Everdin), navela je da je za nju izložba bila veoma emotivna, što nije očekivala i da je izloženo mnogo stvari koje bi ona želela da zadrži.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: