Kultura

Utorak, 21.10.2014.

12:42

Prvi pogled na petu sezonu "Igre prestola" (VIDEO)

Novi kadrovi sa snimanja pete sezone "Igre prestola" daju uvid u to ko su novi likovi u seriji, ali takođe prikazuju i Džejmija Lanistera, stoga ukoliko niste gledali poslednju sezonu, ili čitali knjigu, nemojte da nastavite sa čitanjem teksta!

Izvor: Huffington Post

Default images

UPOZORENJE: Spojleri iz knjige i pete sezone "Igre prestola" Španske novine "El Correo De Andalucia" pokazale su Džejmija Lanistera u Dorni. Džejmi je obučen kao kao Dornjanin i u kući je pokojnog Princa Oberina okružen njegovom porodicom i prijateljima.

Snimak je prikazao neke nove likove - Dorana Martela (on je Oberinov stariji rat i glava kuće Martel) i igra ga Aleksandar Sidžid.

Tu je i Areo Hota (kapetan obezbeđenja Dorni) a ako pažljivo pogledate snimak, primetićete i Tristan Martel i princezu Marselu Barateon, koju igra Nel Tajger Fri.

Veniti Fer nagađa da je još jedna devojčica na snimku jedna od ćerki Oberina Martela - Nimeria Send koju igra Džesika Hen.
Španski Kanal + je objavio set fotografija sa snimanja zbog kojih se svi pitaju šta Džejmi radi u Dorni.

U knjizi nema dela u kome Džejmi posećuje kuću Martel, ali ima deo u kome on ide u zamak Harenhal a na putu sreće rođaka Lansela Lanistera.

Džejmi se, u knjizi, okreće protiv Serse i spaljuje njeno pismo u kome ga ona moli da se vrati.

Peta sezona očito ne ide u ovom pravcu pa je iznenađenje ali i isčekivanje novih epizoda "Igre prestola" još veće.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: