Prvi trejler za film "Mali Budo" (VIDEO)

Nakon što je radna verzija filma predstavljena na nedavno završenom festivalu Kustendorf, publici je sada predstavljen i prvi trejler za film “Mali Budo” reditelja Danila Bećkovića.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2014.

12:29

Default images

Mali Budo (Petar Strugar), sin je podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu. Kada stigne u Beograd, očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka s našom prestonicom.

Glavne uloge tumače Petar Strugar, Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Slobodan Ćustić, Aleksandra Janković, Hristina Popović, Marko Kon, Jelena Rakočević, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Scenario su napisali reditelj Danilo Bećković i Dimitrije Vojnov. Producent filma je Marko Paljić (Gargantua Films d.o.o), a Taramount film se po prvi put pojavljuje kao koproducent u jednom ovako velikom domaćem projektu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: