Ženski filmski maraton u REX-u

U okviru osmomartovskog specijalnog izdanja "Slobodne zone u REX-u" zajedno sa Rekonstrukcijom - ženski fond i Mrežom Žene u crnom biće predstavljen Ženski Filmski Maraton i na taj način obeležen Dan žena.

Izvor: B92

Sreda, 29.02.2012.

13:18

Default images

U četvrtak 8. marta biće predstavljena tri filma, "Dobar otac, optužnica ćerke" u 15 časova, "Ružičasta banda" u 17 časova i "Noću, one plešu" u 19 časova. Filmovi kroz različite pristupe pokušavaju da otkriju položaj žena u savremenom svetu, na tri različita kontinenta, preispitujući mogućnost promene u okruženju koje uglavnom nema razumevanje za njihovu borbu.

U okviru programa "Slobodna zona u Rex-u" koji će se realizovati do juna ove godine biće predstavljena dva dokumentarna angažovana filma mesečno. Jedan film prikazuje se po odabiru selektora "Slobodne zone", dok drugi film predstavlja odabir Juniora selektora - tima sačinjenog od polaznika kampa Slobodna zona Junior. U okviru martovske juniorske selekcije 22. marta biće prikazan film "Darvin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: