The Pipettes na Egzitu

Britanski bend, "The Pipettes", nastupiće na glavnoj bini Egzit festivala u petak, 13. jula pre sastava CSS.

Izvor: B92

Nedelja, 08.07.2007.

20:00

Default images

Uz “CSS”, sastav “The Pipettes” je jedno od najvećih i najslađih otkrića na alternativnoj pop i rok sceni prošle godine, a “Exit” ima priliku da vam ove godine predstavi oba benda!

Debi album “We Are the Pipettes” sastava “The Pipettes” objavljen u Velikoj Britaniji prošlog leta dostigao je visoka mesta na top listama.

Ovaj brajtonski “girl” bend porede sa klasičnim “girl” bendovima iz šezdesetih godina XX veka, kao što su “The Shangri-Las” i “The Ronettes”.

Gitarista “Monster Bobby” osnovao je bend, nakon što je primetio reakcije publike na pesme “girl” bendova tokom svojih DJ setova, sredinom 2003. godine, a sa željom da oživi tradicionalni pop zvuk čuvenog producenta Fila Spektora (Phil Spector), ali i da mu doda savremeni prizvuk.

Muški članovi benda, zvanično nazvani “The Cassettes”, retko se pojavljuju u intervjuima i na fotografijama, mistifikujući svoju, i, naglašavajući ulogu pevačica u bendu. Tri frontmenke u tufnastim haljinama, sa sinhronizovanom koreografijom su glavni deo njihovog nastupa, dok “The Cassettes” nastupaju u žutim atlet majicama sa svojim inicijalima.

Na sajtu www.exitfest.org možete pronaći programsku satnicu Egzita i mapu sa tačno ucrtanim binama.

Saznajte više o festivalu "Exit"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: