Četvrtak, 18.07.2019.

10:19

U dubrovačkog taksistu ispaljeno šest metaka

Taksista iz Dubrovnika upucan je noćas pre ponoći na Pločama, u samom centru Dubrovnika, na nekoliko metara od ulaza u istorijsko jezgro grada.

Izvor: Tanjug

U dubrovačkog taksistu ispaljeno šest metaka
Foto: Depositphotos, Corepics, 2111331

Kako saznaje "Dubrovački dnevnik", u taksistu je ispaljeno šest metaka.

Navodi se da očevici tvrde da ga je jedan metak pogodio u koleno i da je sve započelo međusobnim guranjem, da bi na kraju kulminiralo pucnjavom i ranjavanjem.

Sa taksistom su se sukobila dva muškarca koji su trenutno u bekstvu.

Navodi se da su se u međuvremenu oglasila i dubrovačka policija.

"Oko 00:45 sati na području Ploča u Dubrovniku došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je povređen 28-godišnjak koji je, nakon ukazane lekarske pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu gde je zadržan na lečenju. Pucnjavi je prethodio verbalni i fizički napad dvojice muškaraca sa povređenim. Počinioci su se odmah nakon pucnjave udaljili sa mesta događaja u nepoznatom pravcu i za njima se intenzivno traga. Identitet jednog počinioc poznat je policiji", saopštili su iz lokalne policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: