Tehnopolis

Četvrtak, 15.11.2018.

10:30

Games.con - Kuća za velike i male

Svi počinjemo od nečeg malog i trudimo se svim silama da to poraste u nešto zaista sjajno. Na tom putu je mnogo prepreka, ali važno je imati nekoga da vas podrži i da vam prostora da pokažete šta umete i šta nudite.

Izvor: B92

Games.con - Kuća za velike i male
Foto: Nemanja Ðorðeviæ

Games.con, kao festival igara i pop kulture, okuplja sam vrh IT industrije, gejminga, distribucije velikih franšiza, sve što je novo, moćno, veliko, aktuelno. Sa druge strane, jedna od Hala Beogradskog sajma i ove godine biće krcata malim izlagačima, entuzijastima, umetnicima, zanatlijama i hobistima.

Hala 1a biće od 30. novembra do 2. decembra pretvorena u veliki “Market Square”. Smešten na putu od Hale 2 do Hale 1, Market će biti savršen prostor za male izlagače koji tek pronalaze svoje mesto na tržištu, ili jednostavno žele da desetine hiljada posetilaca festivala vide njihova dela i ponudu.
Foto: Nemanja Ðorðeviæ
Ako želite kul majicu, karikaturu, sliku, privezak ili jastuče sa printom vaših omiljenih likova iz igara iz svih mogućih franšiza – čekaju vas upravo na Marketu. Ako godinama tražite staru konzolu, igru, figuricu ili igračku koja vam nedostaje za savršenu kolekciju – na Marketu ih ima na stotine!

Dok Halom 1 i 2 odzvanjaju najbombastičnija takmičenja, na Marketu je uvek raspoložena ekipa nasmejanih ljudi, gde ćete moći da predahnete i pazarite neku sitnicu, ili mali znak pažnje za svoje najbliže.
Foto: Nemanja Ðorðeviæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: