Rada Trajković: DS je istorijski projekat

Političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković pozvala je Beograđane da na predstojećim izborima glasaju za koaliciju okupljenu oko DS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.02.2018.

16:28

Rada Trajković: DS je istorijski projekat
screenshot/youtube

Kako je navela, ta stranka je “istorijski, a ne instant projekat".

Kako kaže, Beograd će sa Šutanovcem, kao gradonačelnikom, ponovo postati slobodan i dodaje da je "DS institucija, a ne instant stranka", saopštila je DS.

Trajković je kazala da je njena podrška Šutanovcu za gradonačelnika Beograda vođena i time što je upravo on obezbedio lekove za bolesne u Gračanici 2008. godine kada je, kako kaže, zbog administrativnih komplikacija bila sprečena dostava lekova.

Ona je na konvenciji koalicije “Da oslobodimo Beograd” u Hali sportova rekla da je DS je istorijski projekat, "jer dok je bilo te stranke, bilo je i demokratije ili bar borbe za demokratiju i slobodu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: