Lajkovac: Razbijene i zapaljene prostorije SNS

Opštinski odbor SNS Lajkovac saopštio da su tokom noći razbijene i zapaljene prostorije te stranke, koje se nalaze u prizemlju stambene zgrade u centru opštine.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

12:52

Lajkovac: Razbijene i zapaljene prostorije SNS

Tom prilikom, kako se navodi, niko od stotinak građana koji žive u pomenutoj zgradi, nije povređen.

"Ono što posebno zabrinjava rukovodstvo Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lajkovac je činjenica da ovaj čin vandalizma predstavlja ne samo još jedan u nizu mnogobrojnih napada na SNS i Aleksandra Vučića, već direktan napad na imovinu i život građana opštine Lajkovac i to od onih koji osim mržnje i laži nemaju šta da ponude svojim sugrađanima, a nedostatak bilo kakvog programa zamenjuju nasiljem", navedeno je u saopštenju.

Lajkovački SNS pozvao je nadležne državne organe da hitno reaguju i počinioce privedu pravdi, a političkim neistomišljenicima poručili su da ih nisu zastrašili i da će nastaviti borbu za stabilnu i jaku Srbiju, u kojoj je nedopustiv svaki vid nasilja i ugrožavanja bezbednosti njenih građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: