Vučić: Čućete sutra o Nkiloćevoj izjavi u Bratuncu

Aleksandar Vučić kaže da misli da je Tomislav Nikolić istupio emotivno kad je posle posete Bratuncu rekao da se nada da će Srbija i RS jednog dana biti isto.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.05.2017.

12:22

Vučić: Čućete sutra o Nkiloćevoj izjavi u Bratuncu
Foto: Tanjug, arhiva

Upitan za komentar te izjave premijer Vučić je danas nakon poslednje sednice aktuelne srpske vlade, rekao - čućete sutra šta imam da kažem, ali je i podsetio da je politika Srbije da poštuje integritet BiH, te da u Bosni i Hercegovini svi to znaju.

"Mi svi volimo RS, ali je naša obaveza da veoma poštujemo integritet BiH. To je naša budućnost. Moramo da živimo zajedno sa Bošnjacima, to je naša politika. Živećemo zajedno sa njima i u Srbiji i BiH. Neću da merim brojevima, procentima teritorija. Imamo zajedničku budućnost i verujem da i jedni i drugi to sve više vide", zaključio je je Vučić.

U petak je nakon posete Bratuncu, odlazheći predsednik Srbije novinarima rekao da se iskreno nada da će Srbija i Republika Srpske jednog dana biti - jedno, dodajući da, na sreću još u Srbiji ne hapse za izrečene želje, zbog čega je, primetio je, u prilici da ih iznosi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: