AMSS: Upozorenje vozačima, očekuju se gužve

Poslednjeg vikenda u maju očekuje se pojačani intenzitet saobraćaja na svim frekventnim putevima, a posebno ka izletištima ili vikend naseljima.

Izvor: B92

Subota, 27.05.2017.

11:53

AMSS: Upozorenje vozačima, očekuju se gužve
freeimages.com

To je saopštio je AMSS.

Zbog radova na zaštitnom zidu od Hitne pomoći do isključenja za ulicu Kneza Miloša u smeru od Beograda ka Šidu, za saobraćaj biti zatvorena desna saobraćajna traka, od 27. maja od 22 sata do nedelje 28. maja do 6 sati, naveo je AMSS.

Od danas do nedelje 28. maja do 06.00 radiće se na održavanju ITS opreme na državnom putu u tunelima Lipak i Železnik, u kojima će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Navedeno je i da će se danas do 15 sati na delu državnog puta, kod benzinske stanice ,"Mol", u smeru Subotica-Novi Sad, blizu Siriga, zbog postavljanja vertikalne signalizacije saobraćaj odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

AMSS je dodao i da su radovi u zoni petlje "Nova Pazova" produženi do 6. juna, na delu autoputa Beograd - Novi Sad, zbog čega će biti zatvorena zaustavna i preticajna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu,

Iz istog razloga biće, na toj deonici biće zatvorena i zaustavna traka u suprotnom smeru ka Beogradu.

U toku su i radovi na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na levoj kolovoznoj traci na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd - Niš i Trupale - Popovac.

AMSS je naveo i da su zbog toga zatvorene leva kolovozna traka, a da je saobraćaj preusmeren na desnu traku u smeru Beograd - Niš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: