Mediji u regionu: Vučić je predsednik Srbije

Vodeći elektronski mediji u regionu na udarnim mestima objavljuju vest da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić ubedljivi favorit predsedničkih izbora.

Izvor: B92

Nedelja, 02.04.2017.

22:01

Mediji u regionu: Vučić je predsednik Srbije
Tanjug

Oni prenose i da je gotovo izvesno da drugog kruga neće biti.

Sarajevski Dnevni avaz preneo je prve rezultate predsedničkih izbora u Srbiji pod naslovom: "Vučić predsednik Srbije u prvom krugu".

I zagrebački Večernji list na naslovnici navodi da je Srbija dobila predsednika u prvom krugu izbora.

Zagrebački portal Index.hr iz minuta u minut prenosi rezultate predsedničkih izbora i navodi da je upravo Vučić favort, te da mu neke agencije daju 56 posto podrške već u prvom krugu.

Uz podsećanje da su birališta zatvorena u 20 sati, te da je izlaznost bila oko 55 posto, sarajevski portal Kliks prenosi da predsednički izbori u Srbiji nisu prošli optimistično za sve kandidate.

Portal Aldžazire Balkans objavio je na naslovnici da je Vučić ubedljivi pobednik predsedničkih izbora sa 57,9 odsto glasova.

Crnogorski Radio Antena M javio je da sve ukazuje na to da drugog kruga predsedničkih izbora u Srbiji neće biti.

Crnogorska Radio-televizija prenosi da je Vučić odneo ubedljivu pobedu u prvom krugu, a portal CdM dodaje da izgleda za drugim krugom neće biti potrebe.

Makedonski mediji preneli su takođe da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić odneo ubedljivu pobedu na predsedničkim izborima u prvom krugu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: