LDP: Radulović politički diletant, sprečava svaki dogovor

Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović je politički diletant koji na svaki mogući način sprečava dogovor opozicionih partija, saopštila je LDP.

Izvor: B92

Petak, 24.02.2017.

17:12

LDP: Radulović politički diletant, sprečava svaki dogovor

Član Predsedništva te stranke Đorđo Žujović u saopštenju je naveo da Radulović, od trenutka kada je izašao iz vlade, svojim postupcima opstruira bilo kakvu šansu da se napravi alternativa vlasti Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera.

Žujović navodi da Radulović poziva određene političke partije da nestanu iz političkog života, ne razumevajući da u demokratiji mogu da postoje i drugačija mišljenja, a da to ne bude rezultat nekih pogrešnih motiva koji stoje iza toga.

Navodeći da LDP ima svoju politiku, načela i stavove, Žujović kaže da će ta stranka na izborima kandidovati politiku koja je alternativu onome što radi Vučić, ali da nikada neće pristati da zbog jeftinih poena učestvuje u Radulovićem cirkusu.

Radulović je ranije saopštio da Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i "cela prateća garnitura petooktobarskih političara nisu deo rešenja i pozvao ih da siđu sa političke scene".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: