Dačić: Vučićevi sastanci u Davosu ključni za region

Ministar Ivica Dačić izjavio je da su sastanci Aleksandra Vučića u Davosu veliki doprinos ne samo ugledu Srbije,već i od značaja za mir i stabilnost u regionu.

Izvor: B92

Sreda, 18.01.2017.

17:09

Dačić: Vučićevi sastanci u Davosu ključni za region

Dačić je rekao da "za razliku od nekih drugih u regionu", Vučić i Vlada Srbije pokazuju ozbiljnost i odgovoran odnos prema brojnim izazovima" i da je "u tome razlika između onih koji rešavaju probleme i onih kojima su problemi način političkog opstanka", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

"Srbija je danas kredibilan i odgovoran faktor u regionu, bez koga nema stabilnosti i rešenja svih problema dijalogom. Takva Srbija upravo zato je i cenjena što pokazuju susreti i aktivnosti premijera Vučića u Davosu", rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: