Ubijena dvojica mladića u Novom Sadu

Dvojica mladića su pronađena mrtva u Novom Sadu, a iz policije je saopšteno da su oni ubijeni udarcima tupim predmetom.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 21.12.2016.

07:45

Ubijena dvojica mladića u Novom Sadu
Tanjug

U saopštenju Policijske uprave Novi Sad se navodi da je javni tužilac okarakterisao događaj kao teško ubistvo i da policija traga za osumnjičenima.

Prethodno su se u medijima pojavile oprečne informacije, RTV je javio da se u ranim jutarnjim časovima dogodila pucnjava ispred jednog ugostiteljskog objekta, dok je portal 021.rs saznao da su mladići pretučeni nasmrt.

Iz Policijske uprave u Novom Sadu je potvrđeno da nije bilo pucnjave, već da su mladići ubijeni na drugi način.

RTV je javio da su dve osobe nastradale u pucnjavi koja se dogodila ispred jednog lokala u centru Novog Sada.

S druge strane, portal 021.rs navodi da su mladići pretučeni nasmrt oko 4.30 izjutra, kao i da je u Hitnoj pomoći potvrđeno da je posle poziva ekipa izašla na teren i nije mogla da pruži pomoć dvojici mladića.

"Večernje novosti" su prenele saznanja da su ubijeni Dario Rok Licer i Dragan Jovanović, poznatiji kao Gidra, koji je nedavno preživeo pokušaj ubistva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

129 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: