Još jedan prolećni dan, do 24 stepena

U Srbiji će, posle magle po kotlinama i duž rečnih tokova, biti pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj Krajini oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom.

Izvor: B92

Utorak, 25.10.2016.

01:00

Još jedan prolećni dan, do 24 stepena
Tanjug

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, a na jugu Banata i u Podunavlju olujni.

Jutarnja temperatura kretaće se od 6 na jugoistoku do 14 u Banatu, a najviša dnevna do 20 do 24, u Timočkoj Krajini oko 14 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz umeren i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se oko 12, a najviša dnevna oko 22 stepena.

U Srbiji se u sredu očekuje naoblačenje sa severozapada, mestimično praćeno kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom tokom dana postepeno proširiti na celu zemlju.

U četvrtak će biti hladno uz postepeno razvedravanje, samo će se pre podne na krajnjem jugu i istoku zadržati pretežno oblačno vreme, još ponegde sa slabom kišom a na visokim planinama uz provejavanje slabog snega.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Očekuje se nastavak relativno povolјne biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba.

Oprez se i dalјe savetuje kardiovaskularnim bolesnicima.

Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje najizraženije će biti u košavskom području.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: