Buhari šokirao Merkelovu: Mojoj ženi je mesto u kuhinji

Nigerijski predsednik Muhamed Buhari na kritike svoje supruge o radu vlade rekao je da je njoj mesto u kuhinji, piše BBC.

Izvor: B92

Petak, 14.10.2016.

19:22

Buhari šokirao Merkelovu: Mojoj ženi je mesto u kuhinji
Foto: GettyImages

„Ne znam kojoj stranci moja žena pripada, ali mesto joj je u mojoj kuhinji, mojoj dnevnoj sobi i drugoj sobi“, kaže Buhari.

BBC navodi da je nigerijski predsednik to izjavio dok je stajao pored nemačke kancelarke Angele Merkel, koja ga je posle toga čudno pogledala.

Kako kaže, činjenica da se kandidovao četiri puta za predsednika, da je od toga tri puta izgubio i tek četvrti put pobedio, govori o tome da on zna više od svoje supruge.

Izjava Muhameda Buharija izazvala je burnu reakciju na društvenim mrežama.

Aiša Buhari je ranije tokom dana izjavila da možda neće podržati svog muža na sledećim izborima ukoliko on ne napravi određene promene u svojoj vladi.

BBC navodi da je ona prošle godine tokom izborne kampanje vodila žestoku kampanju za svog muža i radila na tome da mu obezbedi glasove žena i mladih širom zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: