"Predložiću Mirovića za vojvođanskog premijera"

Mandatar Aleksandar Vučić rekao je da će do kraja nedelje stranačkim organima predložiti Igora Mirovića za funkciju novog predsednika Vlade Vojvodine.

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2016.

13:17

Foto: B92

Kako je rekao, cilj je da se sve institucije i na republičkom i na pokrajinskom nivou kompletiraju u najkraćem mogućem roku.

"Predložiću Mirovića kao čovek sa ozbiljnim iskustvom i siguran sam da će stranački organi to podržati", rekao je Vučić.

Mirović je još pre mesec dana za B92 rekao da je spreman da preuzme tu funkciju i da se "prihvati tako odgovornog posla".

"Pred nama je veliki posao. Moramo da napravimo bilans 16-godišnje vlasti DS i da promenimo ukupnu politiku koja je bila na pokrajinskoj sceni. To je politika sukoba, stalnog podizanja tenzija pokrajinske i centralne vlasti", rekao je tada Mirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

20 h

Podeli: