Celo prokupačko selo glasalo samo za SNS

U prokupačkom selu Bublica, na osnovu podataka Izborne komisije, od 86 birača sa pravom glasa, svi do jednog glasali su za Srpsku naprednu stranku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.04.2016.

12:37

Celo prokupačko selo glasalo samo za SNS
Foto: Tanjug

Ovo je prvi put od kada postoje višestranački izbori da je jedno celo selo u Toplici glasalo za jednu stranku, prenose "Južne vesti".

Iako još nema zvaničnih rezultata, naprednjaci su u Prokuplju ubedljivo prvi po broju osvojenih mandata i, prema podacima iz Izbornog štaba ove stranke, imaće preko 50 odsto mandata u lokalnom parlamentu koji broji 55 odbornika.

Prokupčani su danas na 91 biračkom mestu na lokalnim izborima birali između 11 izbornih lista, a pravo glasa na teritoriji opštine imala su 38.282 građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

19 h

Podeli: