DSS: Zašto tako sporo?

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić izjavila je da je ta stranka prema prvim rezultatima osvojila šest odsto glasova na prevremenim parlamentarnim izborima.

Izvor: B92

Nedelja, 24.04.2016.

23:35

DSS: Zašto tako sporo?
Foto: B92

Kako je rekla, sve ukazuje na to "da bi moglo da dođe do krađe glasova".

"Razlika i sporost u brojanju glasova i rešenost CESID-a da se večeras ne obrade podaci govore da bi moglo da dođe do krađe glasova na različite načine", rekla je Rašković Ivić na konferenciji za novinare.

Ona je istakla da očekuje da će biti nepravilnosti u prebrojavanju glasova na Kosovu, u zatvorima i na drugim mestima gde lista DSS-Dveri nema svoje posmatrače.

Kako je rekla, mnogi drugi daju koaliciji DSS-Dveri slabije rezultate i da to ukazuje na neregularnosti.

Predsednica DSS je navela i da je pucano iz vatrenog oružja na kuću potpredsednika DSS Slaviše Ristića u Zubinom Potoku, a da se to nije propratilo medijima što ukazuje na "nastavak iznurivanja DSS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: