Voz BG-Bar stajao 9 h, putnici u mraku i u hladnom

Voz koji je danas od 11 h stajao u Divcima kod Valjeva, nastavio je večeras put ka Crnoj Gori, rečeno je Tanjugu u Železnicama Srbije.

Izvor: Beta, Tanjug

Nedelja, 03.01.2016.

18:45

Default images
Foto: Freeimages.com

Međunarodni voz iz Beogada za Bar, koji je na putnom prelazu naleteo na vozilo kada je stradala jedna osoba, nastavio je put ka Baru oko 20.15 sa dizel lokomotivom.

Nakon uviđaja i istražnih radnji, voz nije mogao da nastavi putovanje zbog kvara na kontaktnoj mreži.

Deonica barske pruge, između stanica Slovac i Divci, bila je posle sedam sedam sati prekida ponovo osposobljena za redovan železnički saobraćaj.

Kako je saopštio Medija centar "Železnica Srbije", saobraćaj je bio u prekidu od 11:03 do 18:12.

Voz je iz Beograda krenuo jutros u 9 h, a u udesu je pokidana kontaktna mreža.

Kako su agenciji Beta ranije rekli neki od putnika, u vozu nema grejanja, svi sede u mraku i niko im se nije obratio da im kaže šta se dešava i koliko će dugo čekati.

Nezgoda se dogodila danas oko 11 sati na ispravnom putnom prelazu kada je putnički voz neleteo na vozilo.

Oštećena je kontaktna mreža i isključen je napon na tom mestu, kao i pantograf na lokomotivi pomoću kojeg je voz vezan za kontaktnu mrežu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: