Gašić: Vučić najugroženiji, vojska će ga sačuvati

Premijer Aleksandar Vučić je prema procenama bezbednosnih službi najugroženija ličnost, a Vojska Srbije je apsolutno spremna da ga sačuva, kaže Bratislav Gašić.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.11.2015.

14:36

Default images
Foto: Thinkstock

Ministar odbrane Gašić je naveo da je za bezbednost premijera zadužena Vojska Srbije i da je ona apsolutno spremna da odgovori na sve pretnje i bezbednosne rizike, koji mogu na bilo koji način da ugroze premijera.

Govoreći o bezbednosnim rizicima, a podsetivši na ubistvo premijera Zorana Đnđića, Gašić je rekao da su isti akteri i danas na sceni Srbije.

"To su političko-kriminalno-tajkunsko-medijski akteri, a oni su bili prisutni i kada se desio taj nemili događaj", konstatova je Gašić, ali i primetio da subordinacija svih bezbednosnih službi daje dovoljno podataka kojima se svakodnevno bavi posebno formiran štab u Ministarstvu odbrane, o čemu, dodao je, ne može da iznese više podataka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

208 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: